Şimdi Ara

Hyundai İ20 otomatik vites aldım.İyimi yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.1 Aydır şudur budur derken kafayı yedim sonunda bugün lan yeter artık ne olursa olsun diyip 37500tl'ye 2012 model 10000km 1.4 benzinli jump otomatik aldım(kaza,boya vs yok 2 yıl daha garatisi devam ediyor).Almışsın ne diye konu açıyorsun deseniz sonuna kadar haklısınız.Sağdan soldan duyduklarım beni biraz tedirgin etti.Velhasıl araç hakkında en ufak bilgim yok kullanan veya araç konusunda tecrübeli arkadaşlar araç hakkında bilgi verirse sevinirim.Kronik sorunu varmı, yakıt harcaması nasıldır vs gibi şeyler kafamda soru işareti kaldı.Pazartesi servise götüreceğim yamuğu falan yoksa devir işlemlerine başlayacağım.Servis konusunda nelere dikkat etmeliyim ve ne tavsiye edersiniz.Şimdiden teşekkür ederim.

• almışsın ne buraya konu açıyorsun,şimdi gelir o paraya bilmem neler varcılar,gide gide bunu mu aldıncılar...

çok mu arabandan soğumak istiyorsun:)

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullan,en mükemmel araba anahtarı cebinde olan arabadır...
  • 35-36 ya aveo gibi bir araba varken... ne ise hayirli olsun. Eski kasa kalitesizdi sahsen 2 sene kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

almışsın ne buraya konu açıyorsun,şimdi gelir o paraya bilmem neler varcılar,gide gide bunu mu aldıncılar...

çok mu arabandan soğumak istiyorsun:)

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullan,en mükemmel araba anahtarı cebinde olan arabadır...

Haklısın içime su serptin güzel dileklerin için teşekkür ederim.

• Kötü yaptın.
  • Ustam öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.Araç hakkında söyleyeceklerimde yakıt tüketimi konusunda Allah yardımcınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erbay güney

35-36 ya aveo gibi bir araba varken... ne ise hayirli olsun. Eski kasa kalitesizdi sahsen 2 sene kullandım.

Chevrolet hiç aklıma gelmedi. Eşimde i20'yi beğenince onunda gönlü olsun diye onda karar kıldık hayırlısı artık. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun .son kasa baya iddialı
  • 2012 model 10 bin km de,neden hiç kullanmamışlar acababenzincilerle iyi muhabbetler hayırlı olsun.

• Hocam tüketim dışında ciddi bir isabetsizlik göremiyorum seçiminizde. Hyundai iyidir. Parasına göre tabi.

• FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Durum o kadar vahimmi.

• izzmitli41 İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yılda maximum 3000-5000km yaparım ancak. Yakıt konusunda çokmu kötü.

• tüketim hariç bencede iyi bi araç 4 ileri olunca yakıta çok büyük eksisi var ama lpg uyumlu bi motoru var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

2012 model 10 bin km de,neden hiç kullanmamışlar acababenzincilerle iyi muhabbetler hayırlı olsun.

Adam zengin eşine almış eşide bankacı falan filan bende şüphelendim açıkçası. Ne gibi muhabbetler ona göre gardımı alayım

• Geçen hafta arkadaş sıfır i20 1.4 otm aldı eşine 46bintlye.. 8500tl daha verseniz sıfırı var. Üstelik eskisinin tipi falan baya kötü..
  • Vazgec hocam etme eyleme

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Geçen hafta arkadaş sıfır i20 1.4 otm aldı eşine 46bintlye.. 8500tl daha verseniz sıfırı var. Üstelik eskisinin tipi falan baya kötü..

durum böyle ise almayın derim bende 8-9 bin için bir önceki kasa 3 yaşında araç alınmaz
  • Güle güle kullan...
  • Hayırlı olsun. kazasız sürüşler.servisler kontrol / ekspertiz için kabul etmiyor bildiğim.bakım için ise servise gitmeden ara fiyat al,birkaç yere sor derim.pazarlık yapıyor çoğu.kendin yapacağın şeyleri serviste yaptırma.cam suyu, silecek değişimi
  • Güle güle kullan hacı. Düşünmeyi bırak, az daha paran varsa aracı sat sıfırını al. Yoksa kurcalama.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.