Şimdi Ara

Hyundai i20 sol ön tampon çizildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün peder bey aracı park ediyordu. Kaldırımın yüksek olduğunu fark edemedi ve aracı sol ön tampondan kaldırıma sürttü. Buna ne tarz bir işlem yapılabilir? Rütuş yaparsak nasıl yapalım? Bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToLife -- 20 Haziran 2016; 9:56:21 >

• Geçmiş olsun, ucu hafif bükülmüş düzelttirip rötüş yaptırabilirsiniz. Alt uç kısımda çok belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz rötuş boyası sür kullanmaya devam et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıma servise gittiğinde hallederler

• çare beyaz flormar oje
  • Beyaz sprey boya veya oje işinizi görür. Büyük birşey değil zaten, nazarlık olarak da kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bakıma servise gittiğinde hallederler

Araç 1 aylık araç hocam. bakımı 15 binde dediler. araç daha 1500 km de. Bunu rütuş yapsak garantiden çıkar mı? yoksa hyundai servisinin mi yapması gerekir?
  • SmiLeToLife S kullanıcısına yanıt
    bir süre bu şekilde kalsın. Bu noktalar çok kritik yerler. Siz düzelttirirsiniz Sonrasinda aynı yerden yeniden darbe alır. Kullanan kişi acemi ise bu darbe noktaları çoğalabilir. Yapılan rötuşu beğenmeyebilirsiniz. Sadece uzaktan bakınca siyah görüntü olmaz.

• SmiLeToLife S kullanıcısına yanıt
    Ben servise götürüyordum direk parada vermiyordum yapıyorlardı

Checkup a getirdim dersiniz arada yaparlar

• bir şey olmaz o kadarcık cizikten.
  • Orası tampon ucu plastik parça sonuçta hicbirsey olmaz dışarıda rötuş yaptırın okur öyle ufak şeyler

• çamurluk değil orası gördüğüm kadarıyla tampon ve plastik parça . Lokal boya yapılabilir ama renk farkı olabilir rutuş yapmazsanız pas yapmaz ama zamanla belki oradaki boya dökülür. Rutuş yaptırın bence, çok gözüme batar diyorsanız lokal boya , geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.