Şimdi Ara

HYUNDAI i20 --sonunda geldi--- (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
324
Cevap
0
Favori
51.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • master88 arkadasım i20 kulübüne sorarsan en kısa zamanda arkadaslar tecrübelerini paylasırlar.

burayı kapattık

**bekçi**
  • 1.2 team modelinde sis farı varmı? kırmızı araç alanlar fotograflarını koysalar güzel olurdu.
  • Merhaba,

5 yıl sonra ikinci defa araç sahibi oldum. ilk aracım hazin bir konuyla heba oldu. Çok şükür sağlığımıza zeval gelmedi. Mart 'ın ilk haftasından 25 mayıs'a kadar derin bir araştırma sonucunda i20 1.2 Team aldım.

Yazılan yorumları okuduğumda 6 lt. ve üzerini gören kimseye rastlayamadım. Halbuki aracım neredeyse 3.000 km ye gelecek, ne yazık ki ben 5.5 lt.den aşağısını göremedim. Hep şehir içinde kullandığım aracımla en uzun 260 km. yol katettim (İstanbul-Düzce), 90 km. sabit hızla seyirde en fazla 5.5 lt. yi gördüm.

Şu anda bile 6.8 lt. yi gösteriyor. Servis normal diyor arkadaşlar, böyle olacağını bilmiyordum, keşke dizeli alsaydım :(

Saygılar.
  • Valla i20 kulübündeyim ama burayıda ilk defa gördüm 1. sayfadan beri okuyarak geliyorum ilk sayfalarda baya eleştirmişler haksızlık yapmışlar i20 mimize ama sonradan yola gelmişler hak vermişler donanımına konforuna güvenliğine
    Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.