Şimdi Ara

HYUNDAI i20 --sonunda geldi--- (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
0
Favori
51.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• valla dostum süper olur bekliyoeum mutla siyahın resimlerini.bu arada ne zaman gelicek senin araba?

29 MAYIS 2009 cuma günü İneckti güya...

Bizim Hyundaiciler işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KADIKOY -- 1 Haziran 2009; 23:49:34 >
  • Orjinalden alıntı: KADIKOY

valla dostum süper olur bekliyoeum mutla siyahın resimlerini.bu arada ne zaman gelicek senin araba?

29 MAYIS 2009 cuma günü İneckti güya...

Bizim Hyundaiciler işte

sağlık olsun çok geçmemiş bari:)ama beklemek zordur tabi allah sabır versin:)

• quote:

Bugrahan yeni araçlar derken ilk etepta satılanlarmı,yeni gelecek araçlarmı kore malı. ben i20 ler hindistanda yapılıyor diye biliyorum

i20-38 kardes ilk parti için hindistan dediler ama (o da kore olabilir)yeni gelecekler kesin kore'de üretilmiş. ama boşver nerede üretildiğini mühim olan üretim felsefesi resimler gerçekten süper eline sağlık.

bu arada araç ağırlığı ve yakıt kapasitesi ile ilgili sorusu olan arkadaşlarıma net bilgileri veriyim

• 1.2 team 1045 kg
    • 1.4 doch 1110kg 1.4 doch otomatik 1138 kg (anladığım kadarıyla)
    • 1.4 CRDI 1202 kg.

yakıt depo kapasitesi hepsi için 45 lt.

• quote:

i20 alıpta park sensoru taktıran arkadaslarıma bir sorum olacak. sensorunuz goruntulumu? kalan mesafeyi gosteriyormu yoksa sadece seslimi? Ben bugun arabanın plaka işlemlerini halledecekken satıs sorumlusu ile konustum kesinlikle mesafe gösteren park sensorunu hiç bir hyundai bayisinin takmayacağını söyledi dışarda taktırırsanız olur dedi sizinkiler nasıl acaba?

alacağım araba 1.2 team modeli kasko bedeli olarak 730 çıkardılar. full olsun dedim ama biraz çok geldi siz ne dersiniz?

sorularım hala duruyor cevap verebilecek arkadaslarımdan cevaplarını bekliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: bugrahan18

quote:

i20 alıpta park sensoru taktıran arkadaslarıma bir sorum olacak. sensorunuz goruntulumu? kalan mesafeyi gosteriyormu yoksa sadece seslimi? Ben bugun arabanın plaka işlemlerini halledecekken satıs sorumlusu ile konustum kesinlikle mesafe gösteren park sensorunu hiç bir hyundai bayisinin takmayacağını söyledi dışarda taktırırsanız olur dedi sizinkiler nasıl acaba?

alacağım araba 1.2 team modeli kasko bedeli olarak 730 çıkardılar. full olsun dedim ama biraz çok geldi siz ne dersiniz?

sorularım hala duruyor cevap verebilecek arkadaslarımdan cevaplarını bekliyorum..

Ben hala 1,2 team mımı teslim alamadaım ama sensörü hediye istiyorum demiştim elemanlara tamam abi söz demişlerdi.Nasıl takacaklar bilmem ama bilgilendirmek istedim sizi.

Kasko konusuna gelince full olmasında yarar var.taksitel ödenir gider.daha önceki mesajlarda fiyat veren arkadaşlar vardı bir bakabilireniz rakkam da görürsünüz.

• quote:

Ben hala 1,2 team mımı teslim alamadaım ama sensörü hediye istiyorum demiştim elemanlara tamam abi söz demişlerdi.Nasıl takacaklar bilmem ama bilgilendirmek istedim sizi.

Kasko konusuna gelince full olmasında yarar var.taksitel ödenir gider.daha önceki mesajlarda fiyat veren arkadaşlar vardı bir bakabilireniz rakkam da görürsünüz.

saol kadıköy arkadasım, eski yazılanları okudum.ama o fiyatlar bana biraz garip geldi. fullmu yoksa kısmı kaskomu bilmiyorum. diğer arkadaslardan full yaptıran varmı onu merak ettim sadece. bu arada en fulunu 650 tlye kapattım. plaka işlemlerine başlandı bakalım araç cuma yada pazartesi elime geçecek

birde sensör konusuna dikkat edin 30 liralık çin işi takmasınlar. gerçi servis öyle bişey yapmaz

• Bugrahan arkadaş beni arabanın park sensörünü fiatın içinde anlaştım ve arabayı aldığımda takılı vaziyetteydi .Serviste 150 tl olduğunu söylemişlerdi işçiligi çok güzel ve sesli uyarı veriyor.Ayrıca aracın üretildigi yerle ilgili takıntım yok.

Kasko meselesine gelince bu işlerde çok titizim,daha önce dedigim gibi arabayı aldığımda HYUNDAİ de aşagı yukarı 520 civarında bir rakam çıkmıştı.Başka bir sigortacıya da bir tanıdık vasıtasıyla hesap çıkartık 422 tl çıktı bende biraz şaşırdım özelikle poliçeyi inceledim araç 22974 tlye full kasko yapılmış ve özel yaş,meslek (kamu),plaka indirimleri uygulanmış.Ayrıca kardeşim benden 1 hafta önce ERA aldı ve HYUNDAİ de 520 tl civarında kasko yaptırdı.Bildigim kadarıyla kanununen artık kısmi kasko yok tamamen full kasko yapılıyor.
    Teminatları aşağıya çıkarttım bu işlerden anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

HYUNDAI i20 --sonunda geldi---

• quote:

Orjinalden alıntı: bugrahan18

quote:

Bu arada araç teslimatında müşteri temsilcisi ile yaptığımız kısa ısınma turu esnasında aldığım ilk benzinim bitmeye yaklaşmıştı(ikaz lambası yanmamıştı henüz) dün akşam eve dönerken ikinci benzinimi aldım.
    ilk 100 TL lik yakıt sonuçlarımı sizinle paylaşmak istedim:

yapılan yol: 570 km.
    ortalama tüketim: 5,4 lt./100 km.
    toplam yol süresi: 11 saat civarında(şu an dakika dakika aklımda değil)

yaklaşık ş.dışı yapılan yol: 370 km. (bunun yaklaşık 230 km.si tek başıma, geri kalanı 3 kişi)
    yaklaşık ş.içi yapılan yol: 200 km. (3-4 kişi)
    yaklaşık klima açık yapılan yol: 250 km.ye yakın (bunun 200 km.si ş.dışı)
    güzel sonuçlar insanın yüzünü güldürüyor

benim park sensorum ekranlı ve kalan mesafeyide gosteriyor.100tl fark almıslardı hediye olsun diye cok ugrastım ama 250tl normalde size 100e verioruz fln demişlerdi.benimkinde kullanım kılavuzu ve orijinal paspas hala yok i30 un var birara ugrayayımda onlarıda alıyım.kaskoyu axa oyaktan 800e yaptırmıstım pahalıya yaptırdım ozaman ben

• quote:

Orjinalden alıntı: İ20_38

Bugrahan arkadaş beni arabanın park sensörünü fiatın içinde anlaştım ve arabayı aldığımda takılı vaziyetteydi .Serviste 150 tl olduğunu söylemişlerdi işçiligi çok güzel ve sesli uyarı veriyor.Ayrıca aracın üretildigi yerle ilgili takıntım yok.

Kasko meselesine gelince bu işlerde çok titizim,daha önce dedigim gibi arabayı aldığımda HYUNDAİ de aşagı yukarı 520 civarında bir rakam çıkmıştı.Başka bir sigortacıya da bir tanıdık vasıtasıyla hesap çıkartık 422 tl çıktı bende biraz şaşırdım özelikle poliçeyi inceledim araç 22974 tlye full kasko yapılmış ve özel yaş,meslek (kamu),plaka indirimleri uygulanmış.Ayrıca kardeşim benden 1 hafta önce ERA aldı ve HYUNDAİ de 520 tl civarında kasko yaptırdı.Bildigim kadarıyla kanununen artık kısmi kasko yok tamamen full kasko yapılıyor.
    Teminatları aşağıya çıkarttım bu işlerden anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

HYUNDAI i20 --sonunda geldi---

i20-38 sana park sensorunu hediye mi verdiler?

• quote:

Orjinalden alıntı: borajik
    [

Evet pazarlık sonucu park sensörünü hediye olarak montaj edip verdiler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: borajik
    [

Evet pazarlık sonucu park sensörünü hediye olarak montaj edip verdiler.

saol birsey daha sorucam.benim park sensorlerini boyamamıslar siyah duruyor arkada.seninkide oylemi yoksa boyattın mı?
  • resimlerde gordum boyamıslar.benimkinide boyatmalarını istiycem paspasları almaya gittigim zaman bakalm ne diyecekler
  • 4 hoparlör niyetine tweterları saymaları kötü oldu

ayrıca
    1.4 crdi team modelini ben AXA sigortadan 594 Tl ye FULL olanı yaptırdım KASKO yaptıracakların bilgisine
    bende yarın ekleyeyim arabamın resmini "gece mavisi"

bağaj resmini koyan arkadaş ordaki ürünleri bayiimi verdi yoksa arabanın kendi muhteviyatında kiler mi

ilk yardım setti ve ysc için
    zira benim ilk yardım setti ve ysc o bağaj alt kısmına oturmadı da tam olarak
  • Arkadaşlar sensörleri boyatmadım orjinal rengi,firma çantalı yardım seti ve YGS verdi,ancak çanta,malzeme kutusu içerisinde yüksek attığından, ben malzemeleri ve yangın söndürücü v.s bu şekilde yerleştirdim.Diger temizlik malzemeleri bana ait,bu şekilde bagaj iç döşemesi rahatlıkla kapandı.
  • e-otodergide arabanin testi var olumsuz birsey yazmamislar yol tutuş başarılı diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehhalil

quote:

Orjinalden alıntı: cemex

quote:

1.2 team ın ağırlığını bilen varmı bazı yabancı site ve dökümanlarda 1060 olarak geçiyor benim arabanın ruhsatında ise ağırlığı 1160 olarak geçiyor. Dogrusu ne acaba.

1202 Kg.

i20 nin bayilere geldiğini duyar duymaz bayiye gidip yerinde inceledim ve bilgi aldım. donanım ve teknik özellik tablosundan çıktı aldım. 1.2 TEAM ağırlığı 1045 kg yazıyordu.. ellerinde istediğim tipte araç olmadığı için İzmir'den aldım aracı. İzmir'deki plazanın kestiği faturada da 1045 kg. yazıyordu. ancak ruhsatta 1160 kg. olarak görünüyor. Hyundai-İngiltere sitesinde de 1085 kg. yazıyor..
    Hani ilkokulda sorarlardı; dünyada 60 kg. gelen bi insan ayda kaç kg gelir? diye..
    bundan sonra şöyle bi soru daha icat edilebilir;
    ingiltere'de 1085 kg. , Türkiye'de 1045 kg. , ruhsatta da 1160 kg. olan aracın markası ve modeli nedir?

enteresan bi durum.. araç yeni olduğu için tam olarak hangi bilgi doğru emin olmak zor gibi.. ama önemli olan aracın yol tutuşu ve performansı bence.. bana göre tatmin edici düzeyde. ağırlık olarak bu rakamlardan hangisi doğru olursa olsun çok önemli değil..

cemex arkadaşım, bu arada sen de 1202 kg. demişsin.. bunu da ilk defa senden duydum nerden duyduğunu merak ettim.

enhalil arkadaşım ;
    Aldığım araç Hyundai İ 20 team düz vites 75 BG dizel dir.

teknik belgesinde ağırlığı 1202 Kg. yazıyor.
    Bu teknik belge ; Emniyet müdürlüğü trafik şubesi tarafından 27.05.2009 tarihinde 100499 tescil numarası ile onaylanmış..
    Yani ağırlık konusunda resmi rakamlar bunlar...
    Senin başka bildiğin rakamlar varsa , bilemiyorum....Kafadan sallamadım.

Benim bildiğim ve ruhsatımda , teknik belgemde gördüğüm onaylanan ve yazılan rakam 1202 Kg. dır.

• Arkadaşlar selamlar,

Bu i20 lerin arka kolonları olmayan modellerinde, kolon kabloları arka kapılara çekilmiş durumda mı ?
    Bununla beraber kolon çapı nedir acaba ?
  • anlamadıgım bırsey var arac dıreksıyonu chevrolet cruze ve opel insignia ile nerdeyse aynı gerçi cruze da insigniadan caldıya.. aynı zamanda kasada opel corsa çok benziyor.. hyundai seviyorum hatta yakın zamanda era alacaz ancak bence yanlış yapıyorlar i30 da aynen mercoyla benzerlıklerı vardı.. kendi çizgisini bi tutturabilse şu hundai.. yinede alan ve alacak olanlara hayırlı olsun güzel araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzifc

valla dostum süper olur bekliyoeum mutla siyahın resimlerini.bu arada ne zaman gelicek senin araba?

Bugün saat 10 gibi aradılar araçlar iniyor abi bakacakmısın diye .Öğleden sonra gideceğim.
    Bu arada Siyah ın fotolarınıda çekeyim..sözüm yerine gelsin

• quote:

Bugün saat 10 gibi aradılar araçlar iniyor abi bakacakmısın diye .Öğleden sonra gideceğim.
    Bu arada Siyah ın fotolarınıda çekeyim..sözüm yerine gelsin

hayırlı olsun kadıköy güle güle kullan benimkide gelmiş. gittim gördüm.
    arkadaslarım aracın dış görünüşüne hayran kaldılar Şu plaka işlemleri bitsede binsek artık. siyah rengide gördüm
    biraz arabayı boğmuş gibime geldi. dış hatları kaybolmuş gibiydi veya o kadar temizdiki parladığından ben tam
    seçemedim

quote:

resimlerde gordum boyamıslar.benimkinide boyatmalarını istiycem paspasları almaya gittigim zaman bakalm ne diyecekler

park sensörünün orjinal rengi metalik açık gri olurmu? ben şimdiye kadar boyanmamışsa hep siyah gördüm. gerçi kaç tane gördüm
    olabilir tabi borajik arkadasım boyatıldığında hassasiyetinde azalma oluyormuş haberin olsun

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.