hiç dusunmeden kesinlikle adımdan da belli tabi ki i30 artık hyundai bana gore devrim niteliğinde arabalar uretiyor gercekden hyundai ı gonulden kutlarım i30
ben i30 almanı öneririm niye dersen
i30 115 hp corolla 90 hp i30 250 nm tork corolla 190 nm tork i30 tam otomatik corolla mmt yani yarı otomatik robotize şanzıman yokuşta geri kaydırır yoğun trafikte çabuk ısınır problem çıkartır.Toyotanın kendisi bile kabul ediyor yoğun trafikte vitesi manuel modda kullanın diyor.Ben ne anladım bu işten otomatik vitesi zaten konfor için alıyoruz birde onlamı uğraşıcaz.
i30 full donanım (deri döşeme ısıtmalı ön koltuklar elektrikle katlanan yan aynalar-sunroof) corolla full olanı bile i30 kadar donanımlı değil
i30 5 yıl garanti + Hyundai kalitesi
tercihim i30
ama benzinli ve düz vitesli modelleri karşılaştırsan tercihim corolla olurdu.
quote:
Orjinalden alıntı: fafulis
quote:
Orjinalden alıntı: _Proserpina_ i30 hem hesaplı hem güzel ama arabayı satarkende elinde kalmamasına dikkat et. Sonuçta ömür boyu kullanmıcaksın.
Bu arkadaşın bir tek bu lafına katılıyorum.
O i30'u satmaya kalktığında fark nedir görürsünüz.
Muhtemelen i30u satmaya kalktığında pişman olursun ama yoğun trafikte mmt kullanırken hergün pişman olursun :) Toyota alıcaksan düz al
bence ilk önce hb'mi, sedanmı alacaksın ona karar ver
İ30 daha bir hatchback, Auris ise daha çok van gibi duruyor...Toyota kalitesi bambaşkadır ama İ30 da incelemeye değer bir araç bence.
Konu eskidiği halde tekrar öne gelince hortlamış mı oluyordu , kesinlikle öyle olmuş.
ben 9 aydır i30 kullanıyorum 13000km yi geçtim,uzun yollara gittim, yani çok şükür diyorum. iyiki diyorum. tavsiye ediyorum.
bu aracı; bu fiyata, bu donanım,bu motoru, bu garanti ile aldığım için çok memnunum.
tercih etmemek için tek sebep sanırım marka düşkünlüğü , onu da psikologlar yorumlasın.
quote:
Orjinalden alıntı: alpercan tercih etmemek için tek sebep sanırım marka düşkünlüğü , onu da psikologlar yorumlasın.
arkadaş konuyu açalı 4 ay olmuş, herhalde artık çoktan almıştır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme