Şimdi Ara

Hyundai İ30 Hakkında Destek ve Öneri Bilgileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. 50,000 Tl civarı bir param var ve sıfır veya sıfıra yakın dizel araç almayı düşünüyorum. İnternet ve servislerden biraz bilgi aldım. Bilgi aldığım araçlar Honda Civic, Opel Astra, Ford Focus, Hyundai İ30 beğendiğim, bilgi aldığım ve tavsiye edilen araçlar olarak gördüm. Aldığım bilgilere göre de İ30 Elite modeli gibi özellik sahibi ve yakıt konusunda da en iyisi olarak gördüm. Performans olarak 128 Ps diğerleri bu kadar güçlü değil ve 7,5 - 4,5 arası bir yakıt tüketimi sergilemekte dir. Diğer araçlar bu güce ve yakıt performansına kıyasladığımda en iyisi olarak gördüm. Sizin tavsiyeleriniz ve Yorumlarınız nelerdir. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz. kullananlar ve bilgi sahibi olanlardan tavsiye bekliyorum.

• Hyundai yakın değerlerine inanmayın.Normalden düşük gösterdikleri için ceza yediler.Ayrıca beygir gücünede kanmayın.Bir çok markanın motorlarının yüksek beygir güçleri olmasına rağmen onu tekerleklere yansıtamıyorlar.Önerim yeni Golflere bakmanız.57 gibi bir fiyatı var orta donanımlısının sanırım bayide indirimlerle 53 civarı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

Hyundai yakın değerlerine inanmayın.Normalden düşük gösterdikleri için ceza yediler.Ayrıca beygir gücünede kanmayın.Bir çok markanın motorlarının yüksek beygir güçleri olmasına rağmen onu tekerleklere yansıtamıyorlar.Önerim yeni Golflere bakmanız.57 gibi bir fiyatı var orta donanımlısının sanırım bayide indirimlerle 53 civarı alabilirsiniz.

http://www.epa.gov/fueleconomy/labelchange.htm
    ---
    golf te 4bin lira indirim ne zaman oldu

• Bayide her zaman yüz yüze %5 civari indirim alabiliyorsunuz.
  • Hyundai i30 performans olarak sınıfına göre iyidir sonucta ailece binilecek bir otomobil ve donanımı cok üstün crdi motor zaten yakıt olarak cok iyi artı hyundai ın 5 yıl garantisi var müşteri memnuniyetine cok önem veriyorlar düşünüyorsan tavsiye ederim daha 15 gün önce cok yakın arkadasıma kırmızı elite aldık ilk önce mercedes yeni a serisi alacaktı i30 ile test sürüşü yaptırdım donanımlarını gördü ertesi gün aracı aldı. aklında soru işareti kalmasın arac gercekten cok iyi.
  • Volkwagen parça olarak sıkıntı duyduğum biraraçtı. 4 kasa vardı sattım zaten. Parça yüzünden problem yaşıyordum. çok pahalı geliyor idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dickensking

Volkwagen parça olarak sıkıntı duyduğum biraraçtı. 4 kasa vardı sattım zaten. Parça yüzünden problem yaşıyordum. çok pahalı geliyor idi.

vw nedense alacagaım en son markadır gercekten sorunlu araclar üretiyor yada benim cevremdekilere denk geliyor kac tane vw kullanan arkadasım varsa hep sorun yaşadılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kia ceed'i incelemeni tavsiye ederim,çok güzel bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

kia ceed'i incelemeni tavsiye ederim,çok güzel bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

kia ceed'i incelemeni tavsiye ederim,çok güzel bir araç

+1
  • quote:

Hyundai yakın değerlerine inanmayın.Normalden düşük gösterdikleri için ceza yediler.Ayrıca beygir gücünede kanmayın.Bir çok markanın motorlarının yüksek beygir güçleri olmasına rağmen onu tekerleklere yansıtamıyorlar.Önerim yeni Golflere bakmanız.57 gibi bir fiyatı var orta donanımlısının sanırım bayide indirimlerle 53 civarı alabilirsiniz.

bu yazdığın olay amerikadaki egzoz emisyonu ve 0.3 litre fazla yaktığından dolayı ayrıca beygir olayına girersek bilgisiz oldugun ortaya çıkar uzak doğu araçlarının toyota honda nissan hyundai kia güç birimlerini hp değil ps diye geçer burdada hp ye çevirirsek sadece 2 beygir düşük çıkar.
  • kia yeni ceed modelini biraz internetten inceledim aynı değer ve performanskapesitesi hyundai i30 ile. bazı biraz teknolojik tasarım neticesi ilede aradaki yaklaşık 7 - 10,000 tlyi vermek biraz mantıksız geliyor.
  • c sinifi arac alacaksan baska alternatifin yok zaten.i30'a en cok yaklasabilen ceed var istersen bir de onu incele.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dickensking

kia yeni ceed modelini biraz internetten inceledim aynı değer ve performanskapesitesi hyundai i30 ile. bazı biraz teknolojik tasarım neticesi ilede aradaki yaklaşık 7 - 10,000 tlyi vermek biraz mantıksız geliyor.

Arada o kadar fark yok üstad, bayide çok çok sağlam indirimler alabilirsiniz. Eküri C4 olabilir.
    @reys, talihsiz bir yorum olmuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bayide her zaman yüz yüze %5 civari indirim alabiliyorsunuz.

Siz Volkswagen'in indirim yaptığını nerede gördünüz çok merak ettim şimdi.
  • quote:

Hangi bayide 53 e veriyorlar söyleyin pazartesi gidip alayım
  • dizel mi?
    benzin+ ( daha sonrası için ) lpg mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.