Şimdi Ara

Hyundai İle Yaptığım Görüşme ve Aldığım Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda0666

Ben de dışımdan şu soruyu sorarım: "Rakiplerin 6 havayastığı sunarken sen neden sunmuyorsun?". Ki sordum da. Aldığım cevap da ortada.

Eğer yapılan kampanya az buçuk büyük bi kitle oluşturursa takmasın da göreyim.

Bir de mail atarken de söyledim. Markanızın imajını zedeliyor diye. Daha geçen gün forumda bi konu açılmıştı orda i10 da nasıl 2 havayastığı olur diye Hyundai'ye giydiriyorlardi. Sonuna kadar da haklılar.

Bakın bir örnek vereyim. Benim 2001 model arabamda 6 havayastığı var. Öyle Mercedes falan da değil bildiğimiz Focus. Belki de Ford'un fazladan koyduğu 4 havayastığı benim veya yakınlarımın hayatını kurtaracak. Şakası olmayan bir konu diye düşünüyorum ve tepkim de bu yüzden.

Doğru Tofaş'ta yoktu yıllarca ama rakipleri de 10 tane havayastığı koymuyordu. En fazla 2 tane o bile yoktu birçok araçta. Aslında benim tepkim Hyundai'ye değil, yıllardır hiçbir şeye sesini çıkarmayan milletimize.

Tamamen aynı fikirdeyim. O kadar vurdum duymaz ve garip bi milletiz ki satan adam napsın sen kaşındıkdan sonra.

• Aslında 10-15 kisi , 1 gun arayla aynı bayiye gidip hava yastığı sayısı az diye almayacak bunu 2-3 bayide yapınca Toplantılarda müthiş konusu gecer .

Sonucta o adam 15 kişiye arabaya satamadı 1 ayda . Ha Planlı bir sey yapıldığını anlar mı bilemem ama guzel olur.

Yıl 2016 oluyor hala Tofaş ornegini veriyorlar . O zaman her arabada 10 tane hava yastığı vardı 20 çeşit araba seçme hakkı vardı da herkes gidip Tofaş aldı sanki keske herkes yorumu yazıp sonra da ne yazdığını okuyup gönderse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Ağustos 2015; 13:40:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Aslında 10-15 kisi , 1 gun arayla aynı bayiye gidip hava yastığı sayısı az diye almayacak bunu 2-3 bayide yapınca Toplantılarda müthiş konusu gecer .

Sonucta o adam 15 kişiye arabaya satamadı 1 ayda . Ha Planlı bir sey yapıldığını anlar mı bilemem ama guzel olur.

Yıl 2016 oluyor hala Tofaş ornegini veriyorlar . O zaman her arabada 10 tane hava yastığı vardı 20 çeşit araba seçme hakkı vardı da herkes gidip Tofaş aldı sanki keske herkes yorumu yazıp sonra da ne yazdığını okuyup gönderse

Aynen öyle. Bunlar öyle marka imajından, can güvenliğinden vs. anlamıyorlar. Tek anladıkları para, ancak ondan korkuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda0666 -- 14 Ağustos 2015; 13:41:24 >
  • İmza falan boş iş, bu durumdan rahatsız oluyorsanız bir tüketici olarak yapabileceğiniz en güzel şey hyundai'nin araçlarını almamak ve çevrenizdekilere de tembihlereyek almamalarını sağlamak. Tabi bu zor bir iş, ülkemizde en çok paraya en az arabayı veren damat feritin markası vw'nin nasıl satış rakamları olduğunu biliyoruz. Bu halka müstehak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AO

Türkiyede araç alırken kaç kişi güvenlik ekipmanını soruyor herkes arabanın tipinin derdinde güzel görünüyorsa tamam o süper araba.

Tipe baksalar yine iyi. Ikinci eli iyi mi ona bakıyor millet. Bir de az yaksın tadından yenmez

• arda0666 A kullanıcısına yanıt
    En iyi örneği chevrolet yapıyordu cruze baz donanımda bile 8 airbag standart olarak sunuyordu aveo da aynı şekilde güvenlik olarak çoğu şey standart sunuyordu chevroleti bu yüzden seviyorum güvenliğe önem veriyordu ve euroncaptan 5 yıldız alması da bunu kanıtlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasiniz 15 mi nedir bilmiyorumki musteri temsilcisini ceo saniyorsuniz heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

Yasiniz 15 mi nedir bilmiyorumki musteri temsilcisini ceo saniyorsuniz heralde.

Yakın zamanda CEO'yla görüşürsen iletirsin dediklerimi.

• eksilerseniz ,katilmassiniz ama bizim türkiyede satilan hundai deyil undahaiyi

• değerimiz yok ki hava yastığı koysunlar.
  • Kia hundaiden daha iyi marka.

• yanlış anlama hocam ama bir çok hyundai kazası gördüm hiçbirinde hava yastığı patlamamıştı.
    2 kaza ölümlüydü.
    sen adetine taktığın hava yastıkları çoğu zaman çalışmıyor.bilginiz olsun.
  • Almazsınız ve neden almadığınızı hyundai sosyal ortamlarında yazarsınız dile getirirsiniz bu daha etkili olur imzadan.
  • Ülke olarak bazı markaları abartıp, bir taraflarını kaldırmayı severiz. Buyrun ne cevherler var:
    http://teknoseyir.com/mitsubishi-space-star-1-2-cvt-incelemesi
    http://www.mitsubishi-motors.com.tr/space-star

Bu fiyata bu varken i10 alanın aklına şaşarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeerus

quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

İmza kampanyasından ne olacak ki bizim millete her şey müstahak

Fotoğrafınıza katılmasam da, yorumunuza katılıyorum.

avatarla yorum tam bir ironi olmuş zaten.
  • hyunda ide 20 hava yastığı olsa ne yazar ? eşşek eşşektir her zaman altın semer teferruattan ibarettir.
  • arda0666 A kullanıcısına yanıt
    i10 2 hava yastığı picanto 6 hava yastığı. i20 2 hava yastığı rio 6 hava yastığı. Artı olarak biraz daha iyi olan malzeme kalitesi ve donanım çeşitliliği.

• Sen ben bütün toplum feryad etsek boş,önce başındaki devlet halkının önceliklerini savunacak. Avrupalıya 2. hava yastıklı araç satamassın.Onların hükümeti benim vatandaşıma araç satacaksan standartı şu olrsa gelip satabilirsin diye izin verir.Bize öylemi yasla yaslaya bildiğin kadar. Aldığım aracın genel müdürlüğne telefon ettim durumu bundan ibaret dedim verdiği cevap; sizin dediğiniz gibi olmuş olsaydı türkiye devleti bu aracın yurda girmesine müsade etmezdi dedi.! Konu ise şuydu; araçta emniyet kemeri alçaklık yüksekl,k ayarı yok.! Allah korusun bir kaza anında önde oturanların kafasını koparır atar yani insan hayatı birinci önceliklidir ama adamlar bu ufak sayılabilecek bir şeyide eksilterek türk tüketicisine yaslıyorlar ve bizim sanayi ve ticaret vede gümrük bakanlığımız bu araçlara bu şekilde onay ülkeye girmesine müsade ediyorlarAvrupa buna asla müsade etmez..

• Abiler A sinif araclar zaten sehirici dar yollarda dusuk suratte gitmek icin. İki hava yastigi yeterli. Zorda kalmadikca kac havayastigi olursa olsun sehirdisina cikmamak lazim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.