Şimdi Ara

Hyundai İle Yaptığım Görüşme ve Aldığım Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim millet ellerinden gelse o 2 yi de söktürüp fiyattan düşürürler
    zaten kaza yapınca açılıyor değerini düşürüyor aracın diye
  • ülkemizdeki kaç kişi hesap soruyor, araştırıyor, kendini değerli hissediyor? herkes hak ettiğini alır.
  • içinde yaşadığın toplum cahil, şuursuz olunca sen de ceremesini, en azından araba tercihini yaparken tam olarak istediğin arabayı alamayarak, çekeceksin.

uzun vadede çekeceğin sıkıntılar, yaşayacağın felaketlerin yanında devede kulak bile kalmaz, i20, polo,fiesta yerine kia rio, suzuki swift almak zorunda kalmak..
  • İnsanımız şu anda yakıtı daha az yakan makul fiyatlı ve gösterişli otomobillere yöneliyor..Araçta güvenlik donanımını arama 2. planda.Avrupada yıllardır esc+ dört hava yastığı+ön 2 camın otomatik olması standarttı.Daha geçen seneden itibaren ülkemize gelen ve üretilen araçlarda esc zorunlu hale geldi, millete sorsan esc nedir bilen pek çıkmaz.Sürücü kurslarında da anlatıldığını sanmıyorum.Öncelikle vatandaşı bilinçlendirmek lazım ki bu tür güvenlik donanımı az olan araçları almasın, sonrasında piyasa şekillenecektir.
  • Bi imza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hava yastıklı arabayı beğenmeyip emniyet kemerini arkadan bağlayanlar dürüstçe el kaldırsın

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Kia ile hyundai aynı araçlardır yada fabrikaları ortak birçok orjinal parçasının kutusunda kia veya hyundai yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: saxo3444

Kia ile hyundai aynı araçlardır yada fabrikaları ortak birçok orjinal parçasının kutusunda kia veya hyundai yazar

bunu soylemek icin mi hortlattin mubarek

• :) konuları okuyordum takıldım yorumuna

• quote:

Ceed de kullandım i30 da ceed i30 dan bana göre daha başarılı bir araç. aynı platform ama ceed daha başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 13 Nisan 2016; 3:10:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

quote:

Ceed de kullandım i30 da i30 bana göre daha başarılı bir araç. aynı platform ama ceed daha başarılı.

i30 mu ceed mi basarili hocam, bi karar verin

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

quote:

Ceed de kullandım i30 da i30 bana göre daha başarılı bir araç. aynı platform ama ceed daha başarılı.

i30 mu ceed mi basarili hocam, bi karar verin

uyku hali hocam düzenledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hava yastığı filan ??Türk'ün işi olmaz böyle nazenin şeylerle diye düşünmüşlerdir
  • Önce emniyet kemeri takmayı ögrensekte sonra hava yastıklarına baksak?

• Hava yastığı, güvenlik ön planda tutulsaydı en çok satan B segmenti araç yaris olurdu... ama bizde "primium" olması daha önemli... varsın 2 havayastığı olsun...

• 20 hava yastığı olsa nolur açmadıktan sonra

• Korelilerin japonlardan zihniyet farkı diyelim biraz da.
  • 6 degil 66 hava yastigi koysada tercih edilme nedeni olmayacak ulkemeizde guvenlik.

b3nc3 haklilar bu sirketler anket yapiyor demekki o anketlerin hicbirinde milletin.guvenlik beklentisi yoktu varsada arac tercihinde bir etken degildi. ulkemizdeki arac alici profili farlar ledmi tavan acilirmi onlari ön planda tutuyor demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 13 Nisan 2016; 9:35:23 >
  • başka araba mı yok ... neden bu kadar dert ettin..
  • Fiyat ve donanım satışlarda hava yastigindan etkili ulkemizde. Adam da buna gore urun yelpazesini düzenliyor. Baska markalarda da bu var. Sonucta iki marka ile pazarda bu üretici ve birbirinden farklı bir sürü musteri segmentine gore modelleri mevcut. Sizin için hava yastığı önemliyse gidip o hava yastığı olan modelini almalisiniz. Adam Turkiye'de uretilen b segmentine daha az 6 hava yastikli uretim koyuyor. Disarida olan uretimden de (avrupa sanirim) duruma gore getiriyor, getirebiliyor.

Bir arkadaş yazmış emniyet kemeri takın önce diye. Emniyet kemerini arkadan takanlar zaten hava yastığını hic istememeli. O hava yastigi boynunuzu kirar, hatta kafanizi koparir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.