|
Hyundai Ioniq 5 çok yakında Türkiye'de satışa sunulacak
-
-
Kasko degeri 1.7
Ayrica dunyanin bircok yerinde ABD dahil yilin otomobili secilmis bir arac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yakında ne oluyor çok saçma olmuş. Bu yıl mı, 2023 mü, önümüzdeki 5 yıl mı? Bu kadar öngörüsüz olunur mu?
iyi duruyor. umarım %10'luk ötv dilimine girer
-
Yılın otomobili seçiminde panda, for ka gibi araçları gördükten sonra pek etkilemiyor beni. 🙈
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rahat 1 milyon.
-
Rahat 2 milyon olur. Şu araçların standart menzili 1000km bulsa daha da yaygınlaşır. Bir de menzil konusunda katalog ile gerçek veriler uyuşmuyor hâlâ. Araba çok güzel bu arada
-
1 milyon imkansız en az 1.5
iki değer yani menzili 700km tüketimi 100km/12kw 'e yaklaştıkça geçiş hızlanacak.
-
EV6 dan bi tık daha uyguna satılacağını düşünüyorum.
-
Aslında benzinli araçlardada katalog verileri ile tüketim miktarları uyuşmuyor. Bir çok araç için konuşuyorum evet 100 u geçmezsek fabrika verisine yakın gidiyor ama ne zaman 120 ve üstü hızlara çıksak tüketimlerde ciddi oranda artıyor. Elektirikli araçlarda bu mantıkla ilerliyor ne kadar hız o kadar tüketim...quote:
Orijinalden alıntı: Jon doe
Rahat 2 milyon olur. Şu araçların standart menzili 1000km bulsa daha da yaygınlaşır. Bir de menzil konusunda katalog ile gerçek veriler uyuşmuyor hâlâ. Araba çok güzel bu arada
Benimde istediğim söyle 110-120 km hızlarda 800 ile 1000 arası km menzil verse süper olurlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zeki müren de bizi göreceh mi
-
ev databaseHyundai IONIQ 5 Long Range 2WDhttps://ev-database.org/car/1478/Hyundai-IONIQ-5-Long-Range-2WD
Motor 160kw ama fabrika çıkış fiyatı 700bin TL civarı suan
İsteseler %10 lik dilime sokarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
16 Eylül'de satışa çıkacak
-
5 sene önce getirip arkasını bıraktıkları hybrid model gibi olmasında sonu. Ayni şeyi Kia Niro da da gördük.. getiriyorlar bir parti , yorumlar-testler, bedava medya da marka tanıtımı.
Satıyorlar bir seri
Sonra, sonrası, dön baba yumurta kasa.(iyice abarttım galiba)
Araç gayet güzel diyecek bir sözüm de yok , hoş bir elk. araç için böyle bir bütçem de yok zaten, ama velev ki var. Neden daha önce getirdiği innovative aracını satın alanları ortada bırakmış, 2. elini kendi eliyle öldürmüş bir markaya güveneyim ki.
ABD pazarına sunduğu garanti süresinin yarısını bile vermeyeceklerine eminim. Hesapta burada fabrikası olan bir marka , gel gelelim sıra dışı ürünlerinde, çinli markadan bir farkı yok.
Sonra efenim TR pazarı Alman delisi, Toyota delisi, Egea delisi. E haksız mı Türk müşteri ?
Hem 3 katı para verecek hem daha kısa garanti alacak hem 2. eli dandik olacak, başka ?
-
çeşitli yılın otomobili ödüllerinde defalarca aday gösterildi ve bazılarında ödül bile aldı. Fakat okuduğuma göre Avrupa'da satış rakamları çok düşükmüş beni çok şaşırttı ama Türkiye'ye her aracın gelmediğini düşünürsek ilgi görebilir.
-
Hyundai Ioniq 5'i Astra'ya benzetenler. Ioniq 5 Astra'dan önce tanıtıldı
-
Ben bu arabayı geçen Şubatta aldım. Uzun yol dahil 12 bin km yaptım. Ailecek gayet memnunuz. Kia EV6 ile benzer özellikleri var. Umarım EV6 gibi 2 milyon TL ye satılmaz. ABD'de satılanlar 77.4 kw lık batarya ile satılıyor. Belki Türkiye'de farklı batarya opsiyonları olur.
-
Hayırlı olsun inceleme bekleriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç dolara aldınız acaba.
%10 ÖTV dilimine girebilme ihtimalini ölçebilmek adına soruyorum.
38500 dolar çıplak fiyat olsa %10'a girecek bir araç çünkü.
Muhtemelen %10'a sokmazlar ama kazığın büyüğünü de hesaplamak adına bize yardımcı olur sizin aldığınız fiyat.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kasko degeri 1.7
Ayrica dunyanin bircok yerinde ABD dahil yilin otomobili secilmis bir arac |
iyi duruyor. umarım %10'luk ötv dilimine girer |
Benzer içerikler
- instagram giriş web
- instagram abonelere özel görme
- opera video indirme eklentisi
- e devlet abonelik iptali
- sfs ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X