Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.146
Cevap
194
Favori
244.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakalım nasıl bir ürün gelecek size merakla bekliyoruz. Kayar konsolun tipi de değişti sizde sabit olanin tipi nasıl olacak acaba ? Bu arada makyajlı advance ikinci elleri el yakıyor...

• mvd23 M kullanıcısına yanıt

Merhaba Ioniq 6 yı salı gğnğ teslim aldım. Bunu indirip hangi modda güncelliyoruz.

Kısa bir tur attık ailecek. Çok sakin araç kullanırım. 400 km menzil beklentim zor sanki. 350 km gibi düşünmek lazım.

selamlar

• 17.01.2025 Navigasyon güncellemesi gelmiş. İndiren yükleyen oldu mu?

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

update.hyundai.com
    Ocak 2025 Navigasyon Haritası ve Yazılım Güncellemesi > Bildirim | Resmi Hyundai Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesi
    https://update.hyundai.com/TR/TR/updateNoticeView/GAYcM4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. İoniq 5 aylık 50 60 tane belki satar. Paketler saçma, fiyat ayrı saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tesla beklemeyin (juniper beklenebilir tabi) tesla alın, üst versiyon gelir ise el altından 1920 e vereceklerine eminim ama size bana düşer mi bilmem...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt

Her şeyini atıcam buraya teslim alınca bitsin artık bu çile :) görsün herkes neymiş bu dynamic paket

• ZXkLvEdv3O Z kullanıcısına yanıt

Yani şimdi cebime yaklaşık 2m para koyup ioniq 5 almaya gitsem araç gelince mi göreceğim ne donanımı olup olmadığını? Bu ne saçma bir olaydır ya? gerçi gitsek alabilecez mi araç var mı o da ayrı bi saçma durumHYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR 

• quote:

Orijinalden alıntı: ZXkLvEdv3O

Her şeyini atıcam buraya teslim alınca bitsin artık bu çile :) görsün herkes neymiş bu dynamic paket

Evet İstanbul Sancaktepe Mar Plaza'da dynamic paket ioniq 5 i gördüm, araç amerikada satılan haline dönmüş, haberler kötü eğer 300K %0 faiz kredi ve bayi indirimi olmasa giderim bu aracın 2.el progressive donanımını alırdım. ama şu an aşırı uyguna geliyor fiyat olarak ve sıfır araç sonuçta.

-sinyaller sarı halojen arka ve ön aşağıya alınmış yerleri çok aşağıda ( 1838 fiyatı olan teslaya rakip diye koyduğun araçta iç donanım çıkar ama bunu yapma bu bildiğiniz rezillik artık bildiğiniz artık b sınıf araçta bile olmayan sinyalleri saçma sapan yerlerde koymuşlar)

-koltuklar değişmiş siyah desenler de farklı (ben beğendim açıkçası beyaz koltuk sevmiyordum zaten leke ve çatlamaları çok ortaya çıkıyor diye iyi oldu.)

-koltuklar siyah orta kol dayama beyaz kalmış bunu anlamadım kesin onu siyaha çevirttiririm

-arka koltukların altındaki priz yok artık, bagajda da 12v socket yok, elektrikli araba bu koysan ölür müsün?

-ön dekoratif aydınlatma komple yok dümdüz parça var ( çok sırıtmıyor )

-arka koltukların kapı tarafındaki kol koyulan yer plastik aynı şekilde o mermer desenli kısım da plastik olmuş kapıdaki arka kapılar iç tarafı komple plastik

-ön konsolda plastik kullanımı artmış ( tatsız bu ama çok rahatsız etmiyor değdiğiniz yerlerde değil ama trim konusu soru işareti)

-arka ioniq yazısı camlı yerin içinden çıkarılmış beyaz bir yazı olarak duruyor ( sökmeyi düşünüyorum o derece kötü )

-orta konsol sabit ama yeri gayet iyi, sadece orta kol dayama sabit ne yukarı ne ileri geri gidiyor benim için dert değil.

resimleri aşağıya bırakıyorum. bu aracın bu paketinin hiçbir videosu yok ve sadece mar plazada var görülebilen hali

yurtdışından şu video birebir aynısı aracın

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLARKóródi Csabayoutube
    #ioniq_5 #ioniq #ioniq5 #ioniq5n #ioniq6 Hyundai IONIQ 5 Facelift 2024 Egy hétig enyém lehetett a Hyundai IONIQ 5 facelift-es változata és nem csalódtam. Tényleg egy nagyon jó autóról van szó, amelyről nem véletlenül mondják, hogy nagy vetélytársa a Tesla Model Y-nak. Valamiben a koreai, valamiben pedig az amerikai gyártó a jobb. De, hogy milyen is ez az autó? Megmutatom a videóban. :) További tartalmakért iratkozz fel a csatornámra. ;) A Tesla ajánlói rendszer 2024 novemberben megújult! Ha vásárolni szeretnél új Tesla modellt, használd az ajánlói linkem, ezzel is támogatod a csatornámat. Köszi! :) https://www.tesla.com/hu_hu/referral/csaba72917 Ha van ötleted, hogy milyen teszteket látnál szívesen, írd le kommentben! :) Kapcsolat: korodicsaba9@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?si=BgtgXhnR6C0kQqgW&v=VflhHgTA8JY&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZXkLvEdv3O -- 18 Ocak 2025; 19:18:30 >

• Navigasyon güncellemesi geldi ancak yükleyicide halen eski güncelleme var. Yenisinin ne zaman geleceğini bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu bagaja kompresörlü buzdolabı koymak istiyorum 12v ya da 220v bu araca bagajda yeri de var koyan deneyen oldu mu, elektrikçiye götürülüp yaptıran oldu mu bagaja soket vs

• Bi araba nasıl bok edilir. İşte böyle 😑
    Beni de aradı bugün st, cam tavan yok, koltuklar deri değil, siyah oldu, koltuk ısıtma yok, elektrikli ayarlı yan koltuk yok artık dedi ve bunu 1800 e almamı mı bekliyorsunuz dedim.
    Dış görünüşünde de bişeyler değişmiş.
    Ben tamamen vazgeçtim İoniq5 ten.

Juniper bekliyorum, gelsin, gelene kadar faizde durur param, acil ihtiyacım yok çok şükür 👀

Koltuk ısıtma var ön 2 koltuk da elektrikli, koltuklar suni deri

• İoniq 5 yeni paket hakkında yorumlarınızı alabilir miyiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cberi kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun ne kadar a aldınız 1600 300 bin sıfır faiz oluyor mu

• QRX kullanıcısına yanıt

YouTube Samsun bayisinde ay sonu 1 araç gelecek dedi Hundai adetli getiririp ucuza satayım modunda değil yüksekten az satayım alan alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacop52 -- 18 Ocak 2025; 21:24:6 >

1690 300 krediyle satılır dı Hundai satma derdi yok bu fiyata

Koltuklar fena değil hatta rengi daha güzel, suni /gerçel deri çok önemli değil bence... Cam tavan olsaymış diğer eksilmeler çok önemli değil gibi... Bunarada far durumu neymiş? Matris var mı ?

• jacop52 J kullanıcısına yanıt

Alakası yok aslında, Türkiye’deki bu togg tesla byd ve imtiyazlı durumlardan Hyundai rahatsız, diğer pazarlarda çokça satış yaparken Türkiyeyi salmış durumda, araç göndermiyor yani, bayilerle de alakası yok araç gelmiyor bayilere, gelen aracı da zaten alan çıkıyor mutlaka %0 faiz kampanyasıyla araç zaten 1580 e falan geliyor, aynı satış fiyatına sahip teslayı %3.69 faizle alabiliyorsunuz kredi kullanmak isterseniz. 1690 diyorsunuz da 1690 olan diğer araçlarla İoniq serisi karşılaştırılamaz bile aracı kullandığım için söylüyorum. Sözün özü Hyundai üretim kapasitesiyle en çok kar edebileceği pazarlarda aracı satmaya çalışıyor. Belki de hiç araç getirmemeye başlicak İoniq serisinden.

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Matrix yok, dümdüz led. Sinyalleri de farlardan çıkarmış aşağıya halojen sarı koymuş fotoğraflardaki aşağıda yer alan ön ve arka tampondaki far kısımlarından bahsediyorum. Bence de siyah daha iyi koltuklar için. Katılıyorum bu arabaya cam tavan çok yakışıyor.

Orta konsolu kaplatın siyaha, kaymaması çok dert değil. Farlar büyük eksiklik :(, cam tavan büyük eksiklik... Juniper karşısında şansı net =0

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.