Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: PinkiePie11
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.187
Cevap
197
Favori
249.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar bende arastirma yapiyorum, bugun dizel aracimi sattim aklimda kona, ioniq 5 veya 6 var.

Suv olarak 2022 santafe var zaten ama kararsiz kaldim i5 daha cekici duruyor ama paket mevzusuna fiyatlar cok sacma..

i6 da cok guzel prog paket alinabilir kullanlar tavsiye eder mi ?

Konaparasina gore f p urunu gibi 22model prog paket 1.100 civari

Ne tavsiye ederseniz. ?

Hyundai seviyorum. Santafeden cok memnunum teknolojik ozellikleri ve malzeme kalitesi harika eskisi gibi degil hyundai.

Bu arada tesla tesla diyen arkadaslar hic teslaya bindiler mi acaba sert suspansiyon dar ic mekan sifir yalitim benim

• idrisoguz İ kullanıcısına yanıt

ioniq5 2024 makyajlı kasa advence bulursanız alınır,

2023 progressive iyi fiyata bulunursa kesin alınır

2025 dynamic denilen paket bu fiyatlara alınmaz bence.

i6 bu sene makyajlı kasası geliyor, progressive alınabilinir ama şehir içi menzili bi tık düşük.

kona gerçekten güzel araç, ama pil kapasitesi az bana sorarsanız,

hyundai seviyorsanız, kia bakabilirsiniz aynı gruptan.

1900 civarı ev3 gt versiyonu var, b segmentine 1900 vermek biraz zor gelebilir ama donanım olarak ne ararsanız var araçta.

yine 1900 civarında ev6 var ama boş paketi, donanımları inceleyin almayı düşünürseniz, sizin öncelikleriniz nelerse.

opel, mopel, byd, tesla mesla var ama hyundai seviyorsunuz diye yaptım bu yorumları.

bir de opel grandland bakın isterseniz, hoş duruyor. acil değilse telsa juniper beklenir gibi duruyor. ben byd ye sıcak bakmıyorum ama seal u ev sanki olmuş gibi

• oto_sever O kullanıcısına yanıt

Tesla sonucu çok entersan. Test birincisi polestar ama aynı markanın olan xc30 pek başarılı değil. Kia ev3 başarısı da enteresan. Bu menzil hava şartları hikayesi daha çok karmaşık halde maalesef...

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Kia EV3 kullanıcısıyım. İç Anadolu'da yaşıyorum. Aracın üzerinde kışlık lastikler mevcut. Ortalama tüketim 15-16 kwh civarında. 81,4 Kw batarya ile test sonucunda çıkan değerler yaklaşık olarak doğru.

Yaz aylarında, yazlık lastikler ve havanın ısınması ile tüketimin 12-13 kwh civarına düşeceğini tahmin ediyorum.

Burada Tesla'nın en çok satılan modeli olan Model Y yok. Onun test değerlerini görmek daha iyi olurdu.

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

teşekkürler, hala karar veremedim. bugün bir kaç bayiyi aradım i6 için sıfır 1650 ye kadar fiyat aldım. 300 bin finans desteği iyi gibi. ama bu paralara araç alıp kış paketi olmaması saçma geliyor. progressive paketlere bakıyorum sarı siteden 1650 ye alınır gibi oda.

Kia lar tasarım olarak hoşuma gitmiyor açıkçası o yüzden detaylı incelemedim modellerini.

birde daha sonradan bu araçların ikinci el piyasa durumu var. Allah gerek etmesin ama değer kaybı advance paketlerde çok ciddi olacak diye düşünüyorum. Hyundai bu paket işine çözüm bulmaz da i5 te yaptığı gibi dynamic paket diye dahada boş araç getirirse Progressive paketler tutanın elinde kalacak gibime geliyor. muhtemelen donanım açığını yüksek batarya kapasitesi ile kapatmaya çalışacaklar ama, sonuç olarak bu paralara bu paketler alınacağına her zaman ikinci elde para edecek olan tesla daha mantıklı gelir insana her ne kadar konfor olarak dezavantajlı olsada.

• fearuq kullanıcısına yanıt

Ioniq 5 için güncelleme yayınlanmamış derler.

Garip

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obenturk O kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan bizzat güncelleyen insanlar var :) gözümle gördüm fotosunu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • idrisoguz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    sorunuza istinaden, yaklaşık 1 yıldır ioniq 6 progressive paket kullanıyorum, en kısası 500km 7 uzun yol yaptık, şuan 21 bin KM..
    geriye dönüp baktığımda (bugünün şartlarında) hala kendim için mantıklı tercih olduğunu görüyorum, nedenleri;
    - tesladan daha iyi süspansiyon, daha sessiz, daha donanımlı
    - tesla sr ile aynı menzili sunuyor ve uzun yolda daha hızlı şarj oluyor
    - pratikte ioniq5 ten (makyajlı olan dahil) menzil olarak biraz daha iyi (özellikle uzun yolda)
    - bence daha şık tasarım (subjektif)
    -ev3 ile arasında 2 segment fark var. özellikle uzun yolda konfor açısından ioniq6 çok önde.

ailemin çok büyük bir bagaja ihtiyacı yoktu, bize yeterli geldi.
    iş yerinde, pencereden araç kumandası ile uzaktan ıçalıştırıyorum, abrp uygulaması üzerinden şarj kontrolü imkanı var. keşke uzaktan erişim olsaydı bunlarla uğraşmasaydık. bu noktada hyundai türkiyeye öfkeliyim..

juniper arkadan itişli standart menzilli paket şuan satılan tüm elektirkli araçlardan daha iyi bir tercih olacaktır, ama koca bir ama’sı var, fiyat 1900 civarında gelirse.. devletin küçük bir ötv güncellemesi! o aracı 2.300-2.400 bandına getirir. Keza tesla da kur hareketi nedeniyle %40 ötv bareminden getirebilir. bu riskleri göz önünde bulundurmak gerekir

• hector_turk H kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim. Teslada fiyatlar muhtemelende dediginiz gibi olacak ve bundan sonraki gelecek araclarda da elektrikli araclar cogaldikca devlette otv destegini kisacak artik tahminim. Yarin bulundugum sehirde advance paket var onu inceleyip uygun fiyatli progressive paket bir arac icin yolculuk yapacagim. Kararimi verdim sanirim i6 alacagim

• bende ioniq 6 almayi düşünüyorum ama ailenin tek arabası olacağı için biraz endişelerim var. elim gidip gidip geri geliyor. Şubat'ta fiyat düzenlemesi olursa bu fiyatları kacirdigim için üzülür muyum bu da kafamı karistiriyor. zor iş elektrikli araç almak.

• Arkadaşlar

Ocak ayı ilk haftası Ioniq 6 aldım. şimdiye kadar evde şarj ettim bir iki kez . Bugün acil bir durum için Trugo 180kw da şarj etmek istedim. 29,6 Kw yı geçmedi şarj hızı . Araç şarjı %38 idi. %80 ne 1 saatte falan geldi. İlk kez yaptığım için birşeyi mi yanlış yaptım bilemedim ?

selamlar

• cberi kullanıcısına yanıt
    İstasyon sorunlu olabilir, batarya çok soğuk olabilir. Bir dc istasyonu seçip kondisyonlama yaptırarak giderseniz 18 dk içerisinde şarj almanız mümkün.

• fearuq kullanıcısına yanıt

İoniq6 kullanıyorum 28.01.2025'te serviste güncelleme yaptırdım. Gitmeden önce arayıp sistem güncellemesi (Navigasyon değil) var mı diye sordum, şase numarasına bakıp var dediler gittim güncelledim

• Merhabalar dün aldığım ioniq6 aracımda bugün klimayı çalıştırdığımda şöför tarafı sıcak, yolcu tarafı soğuk üflüyor. İki taraftada 27 derece ve heat açık, sizce neden olabilir?

• ilhanselcuk İ kullanıcısına yanıt
    Klima menüsünde only driver diye seçenek var. Ona tıklamış olabilirsiniz sağdaki tarafta ekranda derece gösteriyor mu?

• IDW3IXQDQE I kullanıcısına yanıt

Only driver seçili değil sağ tarfta da derece yazıyor hocam, bir tarafı sıcak diğer tarafı baya soğuk çalışıyor

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

Odak-Topkapı Hundai satışta Showroom'daydı. önce ioniq 6 için kapora verdim, ertesi gün apartmanın garajına girip çıkarken altının sürteceğine kanaat getirdim çünkü ön tampon yerden yüksekliği 17 cm'e düşüyordu. fikir değiştirip ioniq 5 makyajsız kasa aldım. Aslında bayilerde arıyordum ama yoktu. Test aracı olduğunu sanmıyorum km saaiti sıfırlanmış olamaz diye düşünüyorum lastikler Michelin üzerinde hiç yürünmemişti .. Fiyatı 1.780.000

• 20 Ocakta sıfır 2024 İoniq 5 Advence aldım. Kullanım kitapçığında bazı bölümlerde "Detaylı bilgi için verilen bilgi ve eğlence sistemi kullanım klavuzuna bakın" diyor ama bende böyle bir kitapçık yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar, adı geçen klavuz var mı? yoksa sadece kullanım klavuzu mu var?

• ahmeterdogan61 A kullanıcısına yanıt

Muhtemelen ICCU güncellemesi yaptırdınız. Bu konuda yayınlı araç geri çağırma bulunuyor. MyHyundai uygulamasından kontrol edebilirsiniz.

Nav güncellemesine gelecek olursak I5 için indirdiğiniz dosyalarda yazılım numarası ağustos güncellemesi ile aynı. Bunun için müşteri hizmetlerini aradığımda I5 için güncelleme yayınlanmadığını ilettiler. Bari siteye bilgi ekleselerdi de uğraşmasaydık.

• IONIQ6 için kullanım tercihleriniz nedir, neyi öneriyorsunuz? Örnek olarak bir tema yazayım, yazdıklarım örnek sadece

Yoğun şehir içi trafik: I-PEDAL

Şehir içi: ECO + LVL2 Geri kazanım

Açık trafik: Normal + LVL0 Geri kazanım

Uzun yol: ECO + LVL0

vb.

Ben halen ideal yöntemi bulamadım galiba

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.