tesla parasına getirirler ama tesla parasına tesladan başka bişey alınmaz gibi şu bayi sisteminde. |
HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (207. sayfa)
-
-
Şuanki motor gücü gayet yeterli. Buna bağlı olarak mtv si de düşük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ioniq 5 son güncellemeyi yapan varmı ? Yani bişi varmı ?
merhabalar, kasko için önerileriniz neler olur dikkat edilmesi gereken ? imm,cam,anahtar vs
-
Merhaba. Cam degisimini orijinal olarak mutlaka ekletin. Muaf olmasin. Benim cama tas geldi catladi kasko sonuna dogru buyuk ihtimal degisecegim, direkt servis orijinal yapiyor. Onceki baska marka aracimda yapmistim. Tramere islenmiyor, servis kayitlarindan cikiyor. İmm onemli. 500bin den 5-10 milyona kadar cikiyor karsi tarafin masrafini karsilama. Hepsini deneyin cikan farka gore 1-2 bin lira karar verirsiniz. Anahtari cikarsaniz da cok fark etmez yine deneyin onu da. Online bakip arayarak indirim aliyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracınız hayırlı olsun hocam, kazasız belasız binin. İç ve dış resimlerini eklerseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun, makyajlı advence var bende.Çok memnunum.
En iyisi sizde olan zaten :)
Eyvallah :) Çok tereddüt ettim alırken kasım ayında, iyi ki de almışım diyorum şimdi. Herkese gönlündeki araç nasip olsun.
Hayırlı olsun öncelikle…YouTube da ilk gelen Dynamic paketlerde Cam tavan var sizinkinde mevcut mu?
teşekkür ederim. o video yalan video zaten öyle bir şey yok. hiçbir dynamic cam tavanla gelmedi, o araç ta advance paket.
-
en şanslı sizsiniz. gelmiş geçmiş en iyi kombinasyon, makyajlı advance ler bir daha öylelerini hiç göremicez.
-
O video yalan dolan, kendisini daha asla izlemem :)
-
ben de eskiden yıllar önce izlerdim o kadar çok kanal yoktu o zamanlar, her videosunda yerli milli olsun bizde de olsun derdi bir baktım çocuğunu amerikada doğurtmuş o gün izlemeyi bıraktım, milliyetçi kolpalığına hiç dayanamam, yıllar sonra forumda görünce ioniq 5 videosuna bakiyim dedim, o da yalan dolan çıktı :) bir daha açmam sanırım.
-
Arkadaşlar ben de Kasım ayında makyajlı ioniq 5 aldım çok da memnunum o videoyuda izledim adam zaten yeni gelecek olanlarda bazı farklılıklar olacağını cam tavan olmayacağını falan söylüyor o videoda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa örnek -- 27 Ocak 2025; 14:41:5 >
Alttaki linkte Norveç'te kış şartlarında gerçekleştirilmiş gerçek veriler var. İlginç sonuçlar ortaya çıkmış.
Norveç'te Bir GezginyoutubeElektrikli araba satın almayı mı düşünüyorsunuz? Peki, WLTP menzil değerlerinin gerçek hayatta ne kadar doğru olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bu videoda, Norveç'teki Elprix 2025 test sonuçlarını sizlerle paylaşıyorum. Elektrikli arabaların gerçek yaşam koşullarındaki performansını, WLTP değerleriyle kıyaslayarak detaylıca inceliyorum. Gerçek test sonuçları ve sürprizler için videoyu kaçırmayın!" Bu test, kış koşullarında, hava sıcaklığı 2°C ile -6°C arasında değişirken gerçekleştirilmiştir. Ayrıca test, düz yolda değil, gerçek hayat koşullarını yansıtan, 1000 metre tırmanış içeren zorlu rotalarda yapılmıştır. Bu da araçların WLTP değerlerinden neden sapma gösterdiğini daha iyi anlamamıza olanak tanıyor. https://www.naf.no/elbil/elprix https://www.motor.no/ Test Sonuçları: WLTP Değerleri ve Gerçek Hayattaki Menzil Kayıpları Araç Modeli WLTP Değeri (km) Ölçülen (km) Kayıp (%) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Polestar 3 560 531 -5 BYD Tang 530 482 -9 Mini Countryman 399 355 -11 BYD Sealion 7 502 436 -13 Lotus Emeya 500 436 -13 Mercedes-Benz G-klasse 443 381 -14 Kia EV3 590 499 -15 Porsche Taycan 592 499 -16 Hongqi EHS7 540 452 -16 BYD Seal U 500 421 -16 Ford Explorer 525 437 -17 Smart #3 415 346 -17 NIO EL8 503 412 -18 Ioniq 5 546 436 -20 BMW i5 Touring 497 392 -21 Volvo EX30 472 371 -21 Audi Q6 e-tron 616 481 -22 Porsche Macan 552 429 -22 Xpeng G6 550 429 -22 VW ID.7 GTX Tourer 571 440 -23 Tesla Model 3 702 531 -24 Peugeot E-5008 488 361 -26 Peugeot E-3008 510 347 -32 00:00 Giriş 01:01 Testi Nasıl Öğrendik 01:20 Elektrikli Araba Devri 03:52 Kış Testi 2025 06:55 Testin En Ucuz Uzun Menzilli Aracı 08:08 Testin Kaybedenleri 11:30 Yaz Testi 2024 13:25 Şarj Hızı Testi 2024 16:18 En Büyük Hayal Kırıklığı Yaratan Araba 19:12 WLTP Yalanı 20:25 Kapanış #tesla #kia #porsche #peugeot #renault #volkswagen #byd #polestar #elektrikliaraçhttps://www.youtube.com/watch?v=Q4E9Ta8WDkoŞaşırtıcı olan Tesla Model 3, çok kötü performans göstermiş. Peugeot'ların durumu daha da kötü.
Demek ki Tesla'nın çok övülen ısı pompası o kadar da iyi değil sanki. Videoyu yapan kişi de zaten Tesla Model 3 kullanıcısı. O da kışın menzilin çok düştüğünü ifade ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 28 Ocak 2025; 19:3:38 >
-
kamertubeyoutubeYENİ MAKYAJLI IONIQ5 DYNAMIC | RAKİPSİZ ELEKTRİKLİ SUV | HYUNDAI IONIQ 5 2025https://www.youtube.com/watch?si=tIvgE9simhsjV2gb&v=S4819uK62Ew&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X