Şimdi Ara

Hyundai ix35 mi ? Kia Sportage mı ? Volkswagen Tiguan mı ? Nissan Qashqai mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
29.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Winston29

Tiguan düşünürseniz size Yeti tavsiye ederim aynı aracı daha ucuza almış olursunuz..

Evet tabi Tiguan = Yeti emin olun. Beni epey güldürdünüz bugün , Allah'ta sizi güldürsün ne diyelim

Hyundai ix35 mi ? Kia Sportage mı ? Volkswagen Tiguan mı ? Nissan Qashqai mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 27 Şubat 2013; 12:26:58 >

• siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Aynı firmanın ürettiği 2 farklı araç üstelik tiguanın 1.6 dizel seçeneği bile yok. Vw gittikçe kaliteyi düşürüyor. Siz uçuk fiyatlar vermeye devam edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivbtarx

Bir SUV modasıdır gidiyor.

Jip alamayanlar jip e yakın bu geniş araçları uygun fiyatları ile tercih ediyor.

Alttaki yazıda SUv alacaklara oldukça yararlı bilgiler buldum.

Bütçe sıkıntınız yoksa 2.0 TDİ sport&style+cam tavan
    mükemmel araç :D
  • qasqİ öneren yok?
  • qq yide diğer araçlardaki donanıma zorladığınızda abartı bir fiyat çıkıyor görüşüm
  • asx neden hiç önerilmez merak ederim.
  • Kuga Titanium Düz vites, Gelir gelmez alacağım.
    Bu arada tiguancılar hala anahtarmı kullanıyor yahu arabayı çalıştırmak için (ix35 kullancısıyım da)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugayi bir bekleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuga
  • Platinium paketli Qashqai. Diğer 1.6 rakiplerinin hiçbir donanım paketinde bir arada sunamadığı mercekli xenon, ısıtmalı deri koltuk, bose müzik sistemi, navigasyon+geri görüş kamerası, 18 jant gibi artıları var. Ayrıca 1.6 130 hp dizel motor fiyatını göz ardı edersek yine rakipsiz.
  • quote:

Tiguan düşünürseniz size Yeti tavsiye ederim aynı aracı daha ucuza almış olursunuz..

Arkadaş senin mesajını avatarına bakarak ciddiye bile almıyorum, Allah'a hamdolsun diyebiliyorum sadece..
  • quote:

siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Aynı firmanın ürettiği 2 farklı araç üstelik tiguanın 1.6 dizel seçeneği bile yok. Vw gittikçe kaliteyi düşürüyor. Siz uçuk fiyatlar vermeye devam edin...

Kuyruk acın anlaşıldı.. Tiguan almaya kalkıştın ama paran yetmedi, içinde kaldı !
  • Tiguan içlerinde kalite olarak en iyisi bana göre.Ancak benzinlisi ist. şehiriçinde 11 lt yakıyor bunu düşünerek alın.2.0 TDI ise yüksek vergi dilimine girdiği için fiyatı uçmuş. Malesef yeni kasa tiguanda 1.6 dizel olmayacak. 2.0 TDI 140 VE 170 HP güçlerinde iki dizel olacak.Autobildde yazan bu.Yeni qashqai kasımda geliyormuşl onuda bekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerkazanci

quote:

siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Aynı firmanın ürettiği 2 farklı araç üstelik tiguanın 1.6 dizel seçeneği bile yok. Vw gittikçe kaliteyi düşürüyor. Siz uçuk fiyatlar vermeye devam edin...

Kuyruk acın anlaşıldı.. Tiguan almaya kalkıştın ama paran yetmedi, içinde kaldı !

çok yanlış bir düşünce yapınız var bunu değiştirin.yıllardır vw kullandım geçen ay aracımı sattım tiguanı test sürüşünde kullandım ve detaylı inceledim.Araç orta sınıf kendi segmenti olan araçlardan iyi ancak fiyat olarak bir hakettiği fiyatın üzerinde satılıyor ve üstelik çoğu benzinli.Çoğu alan kişi çok yaıkıyor diyip bir yıl içinde satmaya başlıyor.Bu aracın alınacaksa dizeli alınmalı ama o da ülkemiz vergi koşulları yüzünden dezavantajlı.

• 4x4 DİZEL olarak önerim.: Ben Kia Sportage (full) kullandım Hyundai Ix35 (full) kullanıyorum. Herikisi de makyaj farkı hariç teknik ve performans özellikleriyle aynı. Zaten Hyundai KİA'nın %33 kadarına sahip. Her ikisinin de servisi özellikle Nisan'a göre daha yaygın ve parça fiyatları daha düşük. VW ve Nissan'ın 4x4 dizelleri Kia ve Hyunda'den gerek performans+donanım olarak düşük fiyat olarak yüksek. Ayrıca Nİssan 4x4 almak isterseniz incelemediğnişz ve göremediğiniz aracı 2-3 ay içinde getirebiliyorlar.
  • Kesinlikle Sportage.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: tanerkazanci

quote:

çok yanlış bir düşünce yapınız var bunu değiştirin.yıllardır vw kullandım geçen ay aracımı sattım tiguanı test sürüşünde kullandım ve detaylı inceledim.Araç orta sınıf kendi segmenti olan araçlardan iyi ancak fiyat olarak bir hakettiği fiyatın üzerinde satılıyor ve üstelik çoğu benzinli.Çoğu alan kişi çok yaıkıyor diyip bir yıl içinde satmaya başlıyor.Bu aracın alınacaksa dizeli alınmalı ama o da ülkemiz vergi koşulları yüzünden dezavantajlı.

Arkadaş nedir bu "Çok yakıyor" mantığı??? Çok yakıyor dediğiniz nedir, kaç litredir? Hangi arabaya, hangi sürücüye, hangi şartlara göre çok yakıyordur?? Az yakanı nedir bunun? Şunu bir verilerle konuşsak da, anlasak bu "Çok yakıyor abi yaaaaaaaa" olayını?? Benim Tiguan'ım 1.4 benzinli manuel, hem kendi hesaplamalarıma, hem de bilgisayar verisine göre 7.8 lt/100 km yakıt tüketimi var. Ki 1.5 tonluk bir arabadan bahsediyoruz. Ben bu veriyi dikkatli kullanarak, fazla kaçara göçere, makaslara girmeden sakin kullanımla 6.5 lt'ye düşürebiliyorum ki forumlara girin bakın fotoları var. Bu mu çok yakıyor ? Aynı model aracı kullanan ve tüketimi 11-12 lt olan arkadaşlar da var. Şimdi soruyorum size mantık çerçevesinde, bu kullanıcıyla mı alakalı, araçla mı alakalı ?? Eşime aldığımızdan dolayı Yeni Clio Symbol forumlarını da takip ediyorum, İTÜ'nün yaptığı noter onaylı testte 2.9 lt/100 km yaktığı ispatlanmış. Ama aynı aracı 8.5-9 lt olarak kullanan da var forumda. Demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum, aracın özellikleri/verileri tabi ki de önemli ancak iş, kullanıcı da bitiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: youdiditwellslowly

4x4 DİZEL olarak önerim.: Ben Kia Sportage (full) kullandım Hyundai Ix35 (full) kullanıyorum. Herikisi de makyaj farkı hariç teknik ve performans özellikleriyle aynı. Zaten Hyundai KİA'nın %33 kadarına sahip. Her ikisinin de servisi özellikle Nisan'a göre daha yaygın ve parça fiyatları daha düşük. VW ve Nissan'ın 4x4 dizelleri Kia ve Hyunda'den gerek performans+donanım olarak düşük fiyat olarak yüksek. Ayrıca Nİssan 4x4 almak isterseniz incelemediğnişz ve göremediğiniz aracı 2-3 ay içinde getirebiliyorlar.

"VW ın 4x4 dizelleri Kia ve Hyunda'den gerek performans+donanım olarak düşük"

Bu dediğinize kendiniz bile inanıyor musunuz ?? Kaç tane VW 4x4 dizel kullandınız ? Hadi donanım olarak ne kadar ekmek o kadar köfte, ne kadar para verirsen o kadar özelliğe sahip olursun ama performans diyorsunuz, Allah adamı çarpar yahu..

• öne çıkan iki araç tiguan ve sportage sanırım. QQ da lpg takılabilme özelliğiyle süpriz gibi duruyor buradan okuduğum kadarıyla.

tiguan ve sportage, ikisini de kullanan varmı?
  • Yazımı iyi okuyup cevap yazmanızı beklerdim. Tabiki ne kadar para o kadar köfte. Ayrıca VW tiguanı kullandım (benim değildi) ve peformansını ben beğenmedim başkası beğenebilir. Bu forumda araç fanatikliği yapmanın alemi yok. Maalesef yabancıların yaptığı araçlara binerek adamların reklamını yapıyoruz. Ben kullanmakta olduğum/kullandığım 4x4ler (hyundai benim 4. 4x4 aracım) hakıında yorum yapabilirim. Tartışma seviyemizi koruyalım lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.