Şimdi Ara

Hyundai ix35 mi ? Kia Sportage mı ? Volkswagen Tiguan mı ? Nissan Qashqai mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
29.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Kuga.68 bin tl ye cam tavanlı 180 hp otomatik Kuga alınıyor.

Emin misiniz? Cam tavan opsiyonu trend x donanımı için sunulmuyor diye biliyorum.
  • tiguan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Emin misiniz? Cam tavan opsiyonu trend x donanımı için sunulmuyor diye biliyorum.

Evet haklısınız olmuyormuş.2 gün önce konfigüre ettiğimde 68 bin tl ye gelmişti.Ya birşeyleri yanlış gördüm, ya da düzenleme yapılmış =).
  • ix35 en alınabilir tasarıma sahip sanki.

Özellik,motor,fiyat...vs hiç bilmiyorum ama tasarımı güzel bence
  • Sportage dışı ne kadar heybetliyse içi de bir o kadar bunaltıcı
  • Tartışmasız kuga.
  • quote:

kuga bu kombinasyonla tiguanı tahtından indirebilir.
    yeni kugayı henüz görüp kullanmadım şu an için tiguan bu sınıfın en iyisi.
    sportage ın da tasarımı çok başarılı,ama en azından 1.6 dizel veya benzinli motora lpg alternatifi getirmeliler.
    Kuga Tiguanda bari bastığınızın karşılığını alıyorsunuz.
  • dizel düşünülüyorsa tek seçenek qashqai kalıyor ama. 1,5 dizel yakıt ve vergi avantajıyla öne çıkıyor. diğer modellerin dizelleri çok pahalı ve 1,6 üstü motora sahip. ülkemizin saçma benzin fiyatlarında bunu da düşünmek lazım. QQ'in iyi satış rakamları yakalamasının en büyük nedeni bu bence.
  • Daha forumda test edilmedi ama kagit ustunde en iyisi yeni kuga, listenize ekleyin gelir gelmez de bir test edin, kuga su an icin oldukca iyi bir alternatif, ama yok unlarin icinde hangisi derseniz bence en şık olani ix 35..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIGUAN
  • Ford Yeni Kuga ile iyi bir araç üretmiş gibi hakkını vermek lazım ben Tiguan kullanıcısıyım aracımdan da son derece memnunum, şimdi araç almak istesem markaya olan güvenim, malzeme kalitesi ve güvenliği ile yine Tiguan tercihim olurdu ama daha yeni kuga hakkında net bilgiler yok eski kasa kugayı zaten saymıyorum o araç bence değerinden fazlaya satılıyordu yeni Kuga'da yeni fiyatlar iyi olmuş, aracımı şimdi alsam bu iki araç arasında kalırdım herhalde.
  • Volkswagen'i KIA ile, Hyundai ile, Nissan ile aynı kategoriye koyup kıyaslamayın, taş olursunuz taş !
  • Yeni Kuga listede ki diğer araçlara göre daha alınabilir bir araç olmuş. 1.6 180 bg 4x4 otomatik titanum 70-71 bin tl arasında alınabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçlerinde en mantıklısı kuga gibi görünüyor. Geldiğinde incelemek lazım,Japon ve Kore araçlarında kabin içi malzeme kalitesi yetersiz gibi. Tiguanın da yüzü eskiyor artık.. Ayrıca otomatik seçeneğinde fiyat çok yukarı çıkıyor. Kuga ise bir kaç donanım eksiğiyle Amerika'daki hali neyse öyle geliyor Avrupa'ya. Kalite anlamında bir eksikliği olduğunu zannetmiyorum. Yakıtta da tiguana göre 1lt. Fark eder bence.. Beygir farkı,4*4 olması,1680 kg,1.6 motor la bence çok fark yok. Çok ekonomi düşünen bu araçları benzinli haliyle kullanmaz zaten,yakında gelecek olan ldi taktırır.

• Kuga gerçekten cezbedici bir şekilde geldi.Dengeleri değiştirebilir.
  • her turlu tiguan alır sadece trim kalitesi bile fark yaratir digerlerine gore

Hyundai ix35 mi ? Kia Sportage mı ? Volkswagen Tiguan mı ? Nissan Qashqai mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 22 Şubat 2013; 20:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

İX35'in iç mekan çöp o yüzden SPO .

tam tersi. ix35 iç mekandan çok memnunum. ben kullanıyorum. bugüne kadar gördüğüm en iyi iç mekan.
    bir kere neyi neyle kıyaslıyorsunuz. burdakilerin tümü aynı iç kaliteye sahip. farklı bir iç kalite istenirse
    bmw x8 e bakın. ama o bu yazının konusu değil.

• ix35-sportage; 1.6 motor kasaya yetersiz geliyor, yakıt tüketimi fazla
    Performans olarak tiguan her türlü alır, bunun aksi bir görüşü kimse savunamaz zaten, isteyen gidip deneyip bu görüşü teyit edebilir. (tsı motor aracı hoplatıyor resmen)

Şekil şemal göreceli, bana göre estetik bakımdan ; qq > ix35 > tiguan ....

Fakat kalite ve işçilik, sürüş-seyahat konforu, yalıtım vs ;kesinlikle tiguan

Netice; tiguan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan düşünürseniz size Yeti tavsiye ederim aynı aracı daha ucuza almış olursunuz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.