Şimdi Ara

HYUNDAİ MP3 ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    # HAFIZA 1 GB
    # EKRAN 2"TFT
    # DESTEKLENEN DOSYALAR MP3, WMA, ASF, JPEG, MTV, AMV
    # SES KAYIT
    # RADYO
    # E-KİTAP
    # RADYODAN KAYIT
    # OYUN
    # TÜRKÇE MENÜ
    # DAHİLİ HOPARLÖR
    # ARTTIRILABİLİR HAFIZA MINI-SD
    # GARANTİ SÜRESİ 2 YIL

ALET GENEL ÖZELLİK İTABARİ İLE BÖYLE FİYATIDA 99 YTL. KDV DAHİL.

HYUNDAİ MP3 ÇALAR

• Çakma.
  • TEKNOLOJİX MAĞAZASINDAN ALDIM ARKASINDA SEUL KORE YAZIYOR.

ALIRKEN BENDE SORDUM ÇAKMA FALAN OLMASIN DİYE?

ELEMAN YOK ABİ YENİ DİSTRİBÜTÖRLÜK ALDIK TANITIM İÇİN İNDİRİMLİ FİYAT DEDİ.
  • AFEDERSİN AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLÂL85 -- 16 Ocak 2008; 13:14:59 >
  • Bilmeden konuşmamak lazım. Hyundai olarak o mağazada satılan ürünleri ben de gördüm. Sahte falan değil. Hyundai deyince eminim sadece araba markası geliyor bazılarının aklına. Oysa; otomotivden gemiye, tüketici elektroniğine kadar o kadar fazla ürünü varki bu markanın.Biz Türkiye'de sadece bazılarını görüyoruz. Hyundai marka mp 3 çalarları ben Türkiye'de daha yeni görüyorum. Ama ben 3 yıldan bu yana Hyundai marka Mp 3 çalar kullanıyorum. Hong Kong dan almıştım. Şimdiye kadar tık demedi.

Hyundai deyince aklına araba gelen bir çok arkadaşımda bendeki mp 3 çaları çakma sandı.

Özetle; Hyundai MP3 çalarlar sahte değil, kaliteli ürünlerdir. Gönül rahatlığıyla kullanılabilir.(Düzgün yerden alınmak kaydıyla) Yoksa bu çinliler yakında bizi bile kopyalarlarsa şaşmamak lazım.Ama ürünlerinden biri tıpkı ipod'un şu yakaya takılabilen en küçük modeline inanılmaz benziyordu. Hyundai yazısı olmasa ipod diye alabilirsin.

• AMA BEN BU CİHAZDAN FARKLI KASAYA SAHİP BİR CİHAZDA GÖRDÜM BEN KASA AYNI AMA AD FARKLI AYNI ORİTE GİBİ.... OK ADAMLAR TEK OTO DAN KOŞMUYOR AMA BU MARKA KENDİNE HAS KASA YAPMIYOR FARKLI MARKA AMA KASALAR AYNI NE DİCEKSİN BUNA...
  • bu alet sahte dahi olmasa bile alınmaz.piyasada çok daha üstün bu kadar cihaz varken bunu almak ve o parayı buna vemek hiç bir şekilde akıl karı değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba flac çalar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    trident mp3 çalar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenoglu_26

TEKNOLOJİX MAĞAZASINDAN ALDIM ARKASINDA SEUL KORE YAZIYOR.

ALIRKEN BENDE SORDUM ÇAKMA FALAN OLMASIN DİYE?

ELEMAN YOK ABİ YENİ DİSTRİBÜTÖRLÜK ALDIK TANITIM İÇİN İNDİRİMLİ FİYAT DEDİ.

ankara teknojik mağazasından dün mp4 608 modelini aldım 99 ytlye bu modelle aynısı sadece hafıza farkı war.çok süper bence fiyatıda çok çok uygun bu özelliklere
  • hyundai firmasının isim hakkını alan bir firma mp3 ler için kullanıyor. ürünler çinde yapılıyor nasıl arkasına korea yazıyorlar anlamış degilim. çünkü çinde yaptırdıkları firmayı bizzat biliyorum. şaşılacak iş dogrusu...
  • bende hyundai'ın orite 2200 benzeyen bir modeli var. menüsü ses kalitesi oritedan çok daha ii
  • ARKADAŞLAR HYUNDAI MODELLERI ÇAKMA FALAN DEĞİL. LÜTFEN BILMEDEN YORUM YAPMAYALIM.
    HYUNDAI TUKETICI ELEKTRONIĞI TÜRKİYE DISTRIBUTORU SONMEZ AGB OLDU 6 AY ONCE VE HIZLA YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
    BENDE HYUNDAI ÜRÜNLERI ITHALAT MÜDÜRÜYÜM.
    PIYASADAKI BUTUN HYUNDAI ÜRÜNLERİNİ GÜVENLE ALABILIRSINIZ
    BIR SORUNUZ VARSA BANA MESAJ ATABILIRSINIZ. TÜM AYRINTILI BILGILERI SIZE VEREBILIRIM
  • Kasaları çakma mp4'lerden daha kaliteli olduğu belli zaten.. Gerçekten kore malıysa kaliteli olduğuna eminim..
  • bendede war arkası kurşun geçirmez yani bişe olsa en titredigin yere bunu koyabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: admire

ARKADAŞLAR HYUNDAI MODELLERI ÇAKMA FALAN DEĞİL. LÜTFEN BILMEDEN YORUM YAPMAYALIM.
    HYUNDAI TUKETICI ELEKTRONIĞI TÜRKİYE DISTRIBUTORU SONMEZ AGB OLDU 6 AY ONCE VE HIZLA YATIRIMLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ
    BENDE HYUNDAI ÜRÜNLERI ITHALAT MÜDÜRÜYÜM.
    PIYASADAKI BUTUN HYUNDAI ÜRÜNLERİNİ GÜVENLE ALABILIRSINIZ
    BIR SORUNUZ VARSA BANA MESAJ ATABILIRSINIZ. TÜM AYRINTILI BILGILERI SIZE VEREBILIRIM

peki cihazlarınızda kore yazdıgı söyleniyor. ama ürünler çin malları bunu nasıl açıklayacaksınız?
  • ya işte biliyorum diye geziyorlar ortalıkta çok şey bilen aslında hiç bişe bilmeyendir
  • Arkadaşlar;
    Ben hyundai Türkiye İthalat Müdürüyüm.
    Ürünlerin İncelerseniz Arkasaında iki yazı vardır. Birincisi Made in china diğeri Hyundai Corporation, Seoul, Korea. Hyundai tarafından Yasal zorunluluk olduğu için Seoul Korea ibaresi olmak zorunda ürünlerde ancak made in Korea Diye Birşey yazmıyor ürünlerde Kaldıki yakın bir zamanda Türkiyeye Korede Üretilen Hyundai Mp3 çalarlarda Gelecek.

Ayrıca Toshibada, Sony de,Philipste artık ürünlerini çinde yaptırıyor. sonuşta çinde iyi fabrikalarda var kötü fabrikalarda. Aynı ürünü 20 dolara da alabiliyorsunuz 40 dolara karar sizin oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.