Şimdi Ara

HYUNDAİ SONATA ACİL YARDIM LÜTFEEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hyundai Sonata 2.0 94 model 110bin km'de lpg'li buldum. fiyat ise 9500 diyor. İç donanımı okadar temizki çok içime sindi. Zaten araba alabileceğim maksimum bütçe 11bin. O fiyata hep tofaşlar var birde fiat palio buldum. Fakat yaşlı annem ve babamı hastaneye götürüp getiricem geniş bir araç olması lazım o yüzden sonata çok içime sindi. Ama parçası çok zor bulursun bulsan da pahalı olur diyorlar. Ne yapmam gerek yarın aracı görmeye gidicem bir iki gün vaktim var almam lazım lütfen yardım edin

• O paraya 96 bulabilirsin. 96 model almanı tavsiye ederim 96 kasalar bir çok çıdan revize edşlmiş modeldir.
  • 95 buldum fakat 96 ve 97ler bana biraz mesafe olarak uzak. Biri de otomatik vites o da sıkıntı çıkarır diye istemiyorum. Ama fikrinizi değerlendireceğim sağolun
  • Motoru mitsubishi olmasi lazim

Trigerine dikkat er

Cürümeler olabilir yürüyeninde

Ilk nesil hyundailerde sanzuman ( Manuel) sorunu vardi.test sürüsünde ugultu sesi yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Motoru mitsubishi olmasi lazim

Trigerine dikkat er

Cürümeler olabilir yürüyeninde

Ilk nesil hyundailerde sanzuman ( Manuel) sorunu vardi.test sürüsünde ugultu sesi yapar

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz yarın dikkat edeceğim
  • Ri a ederim, sunuda unutmayin: arac 20 yasinda yani tamirlik isler kesin cikar .Allah utandirmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Ri a ederim, sunuda unutmayin: arac 20 yasinda yani tamirlik isler kesin cikar .Allah utandirmasin

Orası öyle bakımını yaptırım almak istiyorum zaten. Benim tek derdim bakım sonrasında büyük bir masraf ve sıkıntı çıkarmaması. Dediğiniz gibi allah utandırmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her aracın masrafı olur hocam hayırlı olsun
  • 94 mod ve LPG li...AMA 110 000 de....biraz düsündürücüam an dikkat

• 10bine alinacak konforlu araçlardan biri. Güzelse içinize sindiyse alın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.