Şimdi Ara

hyundai sonata başıma bela oldu çok acil cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
20.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

hyundai ın bütün araçları böyle ya alanlar çok pişman en çok acıdıklarım ise starex sahipleri malesef benzin istasyonlarından çıkamıyorlar.

Şu şahsı yöneticiler banlasa iyi olur provokatör sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

hyundai ın bütün araçları böyle ya alanlar çok pişman en çok acıdıklarım ise starex sahipleri malesef benzin istasyonlarından çıkamıyorlar.

Gerçekten kaale almıyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

quote:

Gerçekten kaale almıyorsun değil mi?

Sinek küçük de olsa mide bulandırırır.

• Sonata harika bir araçtır. Ama bakımsız olanları kullanınca bu tür problemler çıkabilir. Sanayi ustaları şahin doğan için uygundur ama sonata için malesef. Aracımda ufak bir su sızıntısı vardı LPG sisteminde sanayide bir usta kaputu açtı ve bunda LPG yok dedi çünkü motorda yer yok dedi. İşte bu kadar hayırlı işler diyip çıktım dükkandan. Kendim LPG sistemindeki hortumu söküp 2 parmak kesip tekrar eski yerine taktım hortum çatlamış ondan kaçırıyormuş.

Ama şunuda söylemeden geçemeyecem sonatanın şanzımanı çok hassastır özellikle otomatik tork konvektörlü olanlar. dikkatli kullnamak gerekir fazla patinaj seri kullanımı vs vs pek sevmez.

Bence ankaradan aracınıza uygun çıkma temiz şanzuman ve motor bakın. Çıkmacılar çok para isterler ama şunu deneyin bu arabadan tr de kaç tane var ben den başka kime satabilirsin ki diyin ve pazarlık yapın ekonomik fiyatlara bulabilirsiniz çok elden çıkan parçalar değillerdir.

aracın sorununa gelince hava filtresi içinde hava akışmetresi vardır serviste 750 tl olması lazım. oparçada problem olabilir veya rölenti ayarlayıcısı var onuda söktürüp temizletirseniz belki çözüm bulabilirsiniz.

Sonuçta sonatanın yeri başkadır hayatımda.2 . el değeri yoktur hemen elden çıkmaz ama hesaplı olarakta yuksek model bir tane 2004-2006 temin edebilirsiniz. bunuda aklınızda bulundurmanızda fayda var

Saygılar...

• quote:

polo almaya gidip caddy alan birisi için normal sözler. ne de olsa çok dinamik araba caddy.

admin bu arkadaşa lütfen bir çözüm bulsun.
  • quote:

quote:

provokatör değil, bence kafası güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempati31

Hocam Sonata'nın sağlamlığına inanmam mümkün mü sizce? Ben aracın değişmediğim yeri kalmadı diyebilirim. tamam tamircilerin kifayetsizliği de var ama bi aracın tek sağlam parçası olmaz mı? yemin ederim bütün herşeyini yaptırdım ve daha gönül rahatlığıyla binemedim.

dostum araba sağlam olsa da önceki sahibi adam gibi binmediyse adam gibi bakım yaptırmadıysa bunda arabanın ne suçu var markanın ne suçu var..

ben de ne markalar biliyorum insanların başını ağrıtan. her markada olabiliyor bunlar..

sen arabaya bakmazsan araba da sana bakmaz ? sözüm size değil.. ama sizin hatanızda tamamiyle aracı kontrol ettirmeden almışsınız sanırım.

geçmiş olsun. umarım bir çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 6 Haziran 2010; 12:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kankys

quote:

Orijinalden alıntı: sempati31

Hocam Sonata'nın sağlamlığına inanmam mümkün mü sizce? Ben aracın değişmediğim yeri kalmadı diyebilirim. tamam tamircilerin kifayetsizliği de var ama bi aracın tek sağlam parçası olmaz mı? yemin ederim bütün herşeyini yaptırdım ve daha gönül rahatlığıyla binemedim.

dostum araba sağlam olsa da önceki sahibi adam gibi binmediyse adam gibi bakım yaptırmadıysa bunda arabanın ne suçu var markanın ne suçu var..

ben de ne markalar biliyorum insanların başını ağrıtan. her markada olabiliyor bunlar..

sen arabaya bakmazsan araba da sana bakmaz ? sözüm size değil.. ama sizin hatanızda tamamiyle aracı kontrol ettirmeden almışsınız sanırım.

geçmiş olsun. umarım bir çözüm bulabilirsiniz.

• arkadaşım önce çok gecmiş olsun...bende hyundai accent vardı 270.000 de aldım 310.000 de saattım....sadece 250 liraya ön takım degişti...başka masrafı olmadı.önyargı ile yorum yapmayalım.....

ben şanlıurfadayım...burada reşit usta var...ben telini vereyim sen kendisiyle konuş...urfa antep e yakın oldugu için söyliyim dedim.benim 1600 palio 4 yıldır onlara emanet...temiz çalışırlar...ben numarasını vereyim sen konuş bi fikir al istersen....0541 644 82 00...Kadir usta...
  • quote:

hyundai benim arkadaşta starex vardı şanzumanı indi aşa yani anlicanız 5 para etmez bir marka vw tek geçerim

Hocam hyundai sandığınız kadar kötü bir araç değil bugün dünya devleri ile rekabet edebilecek düzeye ulaşmış bir marka mutlak fabrikasyon hatalar olacaktır vakti zamanında 307 ve 407 ler insanları canlarından bezdirdi ancak şu soruyuda soramadan edemiyorum o şanzuman nasıl indi sen layıkı ile kullanmazsan o aracı şanzuman ne yapsın motor ne yapsın
    Tek geçtiğiniz vw bile bir çok aracında problemler yaşanıyor farzı misal babam daha 1 ay önce sıfır passat aldı aracın el freni takılı kalıyor ve araç yokuşta kalıyor babam doğuşu arıyor geliyorlar götürüyorlar onun için hayatta hiç birşeyi tek geçmeyin mutlaka bir altarnatifiniz olsun derim ben

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.