Şimdi Ara

HYUNDAİ T7S ALDIM GÜNCELLEME YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar cok övülen HYUNDAİ T7S tabletimi elime aldım kısmetse üzerinde android 4.0.4 sürümü var 4.2 sürüme güncellemek istiyorum ama ayarlar tablet hakkında bölümünde güncelleme yeri yok bu tableti nasıl güncelleyebilirim acaba cok teşekkürler

• Evet bende de ayni durum var yardim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum çare bulursak karşılıklı paslaşalım lütfen
  • Merhaba. Hayırlı olsun. Özellikleri açısından güzel bir tablete benziyor. Nereden kaça aldınız acaba? Bir de performansı nasıl; 2 gb olması avantaj sağlıyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • kardeş hayırlı olsun ekran kalitesi nasıl hızı oyun performansı fln nasıl acaba benim de aklımda bu cihaz var ama tereddüt ediyorum biraz bu tar cihazlar kağıt üzerinde çok iyi görünüyo ama sonrasında insanın canından bezdiriyo
  • arkadaşlar tabletleriniz hayırlı olsun. yukarıdaki arkadaşlar gibi ben de bu tabletin fiyat ve performansını merak edenlerdenim. pil ömrü konusunda da bilgi verebilirseniz sevinirim. sanalpazarda 429 TL, 12 taksitle satışı var. pandawill ya da buyinconis te ise 170-180 $ civarıydı en son.
  • valla dostum ben pandawilden aldım 10 gün içinde geldi elime hiç sorun olmadı daha öncewww.tabletvizyon.com diye lanet bir siteden sipariş verdim 350 yatırdım 15 gün içinde teslim dediler 1 ay gecti teslim edemediler hatta kargonun nerde olduğu bile belli değildi isterseniz iptal edelim 10 gün içinde paranızı iade edelim dediler tamam dedim iptal ettim gene 1 ay gecti iptal üzerinden halen iadem yapılmadı para geri alıp alıp alamayacagım muallakta artık mesajlarada cevap vermez oldular zaten bende bunları tükectici mahkemesine vermeyi düşünüyorum siz siz olun tableti almadan paraödemesi yapmayın yada garantili bir ödeme methodu olsun bilmediğiniz yerden alışveriş yapmayın hele tabletvizyon sitesinden asla

tabletle ilgili daha tam kurcalayamadım sorun olursa yaz kurcaladıkca yazarım ayrıca güncelleme ile ilgili bilgi bulursan paylaşırsan sevinirim

• bende bu tabletten aldım, 4.2 güncellemesini bende bekliyorum :)
  • hyundai t7s i ciddi ciddi düşünmeye başladım. umarım güncellemeyi bir an önce yaparsınız. kullandıkça artılarını eksilerini bildirebilirseniz memnun olurum. benim için wifi performansı ve fotoğraf/ekran kalitesi önemli. wifi zırt pırt kopmayacak, ekran gündüz dışarıdayken de rahatlıkla görülebilecek, bir de pil ömrü tabi. 3-4 saatin altında olmamalı.
  • official olarak henüz gelmedi fakat yüklenebiliyor şuanda beta aşamasında diğer konularda bahsetmiştim. 4.0.4 şuanda stabil ben porblem göremedim uygulama uyumsuzluğuda yok.
  • arkadaşlar bu cihaza başka rom yüklesek olurmu acaba mesela note 2 ile aynı donanım ve aynı cipe sahip note 2 rom yüklenebilirmi acaba nasıl yükleriz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: seawolfs336

arkadaşlar bu cihaza başka rom yüklesek olurmu acaba mesela note 2 ile aynı donanım ve aynı cipe sahip note 2 rom yüklenebilirmi acaba nasıl yükleriz acaba

hakketen olurmu note 2 romunu bunu yüklemek konfigrasyon uyuyor ama bilenler yardımcı olurlarsa iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.