Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.967
Cevap
240
Favori
1.058.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,

Araba güncelleme dosyalarını yükledikten sonra ilerlememe olmayacak. İlerleme olması için araçı yeniden başlatmak gerekiyor ama bunu da yazmıyor. Başka bir sorunda yok. Tek rahatsız eden bu son güncelleme tarihi güncelledikten sonra yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef Addblue sorunu çözülmedi. Bugün aşağıdaki mesaj çıktı. Cihaza bağladık ve NOX arızası gösterdi.

Kısacası benim şu aşamada "Hyundai Dizel araçlarda Adblue iptali" ile ilgili uzman bilgili birilerine ihtiyacım var. Varmı bildiğiniz istanbul , ankara yada eskişehir de iyi usta yada ekip?

Çok fazla araştırma yaptım. NOX sensörlerini düzgün bir usta temizlemez ise kısa sürede yine arızaya düşüyormuş sistem. Komple Adblue sistemini yetkili serviste değiştirmek korkunç pahalı. İptal işlemi sadece "emüşatör" adlı donanımsal bir cihaz bağlanıp + yazılım ile yapılıyor. Ancak kesin çözüm değilmiş zira bu emülatörler saçmalayıp bi yığın sorun çıakrtabiliyormuş.

Kısacası berbat bi durum..... Tek çıkar yol iyi usta yada beyinci (artık ne deniyorsa) bulup halletmekmiş.

• ser_jan S kullanıcısına yanıt
    Orta ekran android yada Çar play ise orada tuş ayarları denen bir yer var ayarlarda. Bazen oranın kafası karışıyor. Yani hangi tül ile hangi fonksiyonu çalıştıracaksan onu ayarlıyorsun. Ben öyle çözdüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izzertas7979 İ kullanıcısına yanıt
    Direksiyon tuşlarını kontrol atamadanmı bahsediyorsun

• ser_jan S kullanıcısına yanıt
    Evet

• vezir kullanıcısına yanıt

Merhaba.Tum sanzimanlarda,cift kavramalardada ister kuru,ister islak kavrama olsun az veya çok yağ var.Tucson nx4 te 120.000km de degisim ongorulmus ancak tecrubelerimle gordugum 80.000km gibi max degismesi cok daha kararli bir sistem deneyimi yasatmakta.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler @froster2006 ,

Benim ilk DCT garantiden 40K -45K arasında değişmişti serviste ama dişli yağı değiştirildi mi bilemiyorum ,bu nedenle araştırmıştım.

Şimdi 90K yaklaştı, ciddi bir titreme problemi yok ama bazen aptalca vites atma konusunda gecikmeler olabiliyor ,eğer yağ varsa ki şimdi artık biliyorum ,bunu da ustama gittiğimde kontrol ettirip değiştirteyim. 1.9 litre yağ zaten para değildir ,ama değiştirme işi zor ise ustanın mırın kırın etmesinden ben durumu anlarım diye düşünüyorum .

Benzer durumu fren hidroliği değiştirtirken de yaşamıştım ,ustasının işten kaçtığını ama değişimce fren pamuk gibi olmuştu .😀

Bu yağ işlerinde ancak değişince farkı anlayabiliyoruz,teoride ne kadar anlatsak da boş

sizinle tekrar mesajlaştığımıza da ayrıca memnun oldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, 1.6 TGDİ 4x4 makyajlı tucsonum İstanbul yolculuğu, size göre değerler nasıl?:

Ortalama hız 60 km/s İstanbul Havalimanından Zeytinburnu’na:

5.6 litre / 100 km

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)

Ortalama hız 80 km/s Gebzeden Zeytinburnu’ya:

6.2 litre / 100 km

Rampa ve yüksek hız olmadığı süreçte Mokka’dan daha az yakıyor gibi. Ancak ortalama hala 11 litreye yakın.

• brood B kullanıcısına yanıt
    Hızınız çok düşük ortalama hızınız 80-90 arasındaki değerler gerçek değerleriniz olacaktır. Full şehir içi yakıt tüketiminiz nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba.55km/s ortalama ile 5,6lt.Gayet makul bir tüketim.Birde unutulmaması gereken durum tucson sınıfının kardeşi ile birlikte en ağır aracı keza görece en çok tüketenide.Buna rağmen teknik olarak vw gurubuna en yakın olan onunla mücadele edebilen ürünler ortaya çıkarak marka.İleveten suv hissiyatını en iyi yansıtan ürünleri üretmekte.Ön taraftaki iki yolcuyu ayırıp ayrı alanlar oluşturan yapısı bile amerikan suvlarının gerçek suv olmanın bir özelliği.Çok güçlü olan görüntüsü keza lastkler en dışa kadar adeta spacer var gibi yerleştirilerek çok iyi ve cesur oranlar ile fazlası ile dinamik insan doğasına çekiçi gelecek dizaynı ortaya koyabilmişler.Daha iyisini yapmaları kanaatimce oldukça zor.

Sağlıcakla kalın.

• Selamlar,

Makyajli kasa 2024 dizel elite plus kullaniyorum, yaklasik 6 ay 6000km kullandim ve cok memnunum, zaman zaman karavan cekebilmek icin 4x4 dizel tercih ettim, bu anlamda bekledigimi buldum diyebilirim. Anlayamadigim bir kac ozellik var belki bilen vardir sormak istedim.

Geri vitese aldigimda bazen aynalar asagi dogru tekerlek hizasina iniyor bazen inmiyor, bunun bir ayari mi var yoksa birseylere bakarak mi yapiyor anlayamadim.

Hyundai blue link bildigim kadariyla hala aktif degil Turkiye'de, fakat aktif olsa bizim araclar da ne gibi ozellikler kullanima acilabilir bilen var mi, acikcasi merak teknoloji alt yapisi olarak cok guncel oldugu icin merak ediyorum.

Arka sinyallerin gorunurlugu bildiginiz gibi cok az, bunun led donusumu icin tavisye led sorabilir miyim ? Kaliteli ve uyumluluk acisindan sorun olmayacak bir marka model bilen varsa cok iyi olur, daha once hic ugrasmadigim bir konu.

Vakit ayirip cevap veren olursa simdiden tesekkur ederim :)

• Arkadaslar merhaba.comfort paket yeni aldim.tabela okumayi kalici olarak kapatabiliyormuyuz.her araci calistirdigimda tekrar kapatmak zorunda kaliyorum..kisa yola atatim en kisa ordan kapatiyorum..

• madonu M kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Geri vitese aldığınızda aynaların aşağı doğru inmesi için ayna ayarın L veya R kısmında olması gerekiyor, tam orta kısmında olunca aynalar inmez.

Blue link özellekleri için buradan bakabilirsiniz:

https://www.hyundai.com/eu/driving-hyundai/owning-a-hyundai/bluelink-connectivity.html

Arka sinyaller zaten led değil miydi?

• Arkadaşlar Merhabalar ;

2024 kasım sonu elite plus bir tucson alarak aranıza katıldım sunroof'tan gelen tıkırtı sesleri canımı sıkıyordu silikon sprey büyük ölçüde azalttı bu konuda şuanlık mutluyum tabela okuma kapatma olayına gelince web siteden indirdiğim güncelleme ile onu tek tuşla kapatabiliyorum artık ses kısma tuşuna 2-3 saniye basınca direk uyarıyı kapatıyor oldukça güzel oldu bu özellik kafama takılan ve canımı sıkan ufak bir detay var şoför koltuğunda bulunan bel desteği kısmı sanırım oturduğum gıcır gıcır gıcırdıyor bu herkeste var mı yoksa benim koltukta bir sorun mu var şimdiden teşekkür ederim.

değil hocam normal turuncu ampul var ama değiştirsede çok birşey değişeceğini sanmıyorum açıkcası

• inova16 İ kullanıcısına yanıt
    Birisinde gördüm bayagı fark etmiş özelellikle gündüz daha belirigindi.

Merhaba,

Sunroof sesi bende de geliyor, fakat perde cekili ise duymuyorum cok takilmadim. Fakat slikon sprey deneyecegim.

Beni rahatsiz eden tam sol kulak hizmdan gelen 100km/s sonrasi ruzgar sesi ile ozellikle stabilize yollarda gelen ziriltilar. 2 noktadan zirilti geliyor birisi on goguste hoparlor etrafindan digeride kulak hizasinda emniyet kemerinin asili oldugu parcadan. Servis'e soyledim ama pek ilgilenmediler, daha once kullandigim markalar bu konuda daha ilgiliydi biraz hayal kirikligi oldu.

Bu ses kisma icin guncellemeyi nereden nasil yaptiniz, paylasildi ise gormedim rica etsem tekrar paylasir misiniz ?

web siteden en güncel versiyonu indirip yüklemeniz yeterli

Ses kısma tuşuna 2-3 saniye basınca direk tabela okumayı sessize alıyor.

Koltuğun sol kısmında bel desteği kapalıyken poşet sesi geliyor onun dışında çok rahatsız olduğum birşey yok şuan için

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)update.hyundai.com
    Navigasyon Güncelleyici | Resmi Hyundai Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesi
    https://update.hyundai.com/TR/TR/navigationUpdate

web siteden en güncel versiyonu indirip yüklemeniz yeterli

Ses kısma tuşuna 2-3 saniye basınca direk tabela okumayı sessize alıyor.

Koltuğun sol kısmında bel desteği kapalıyken poşet sesi geliyor onun dışında çok rahatsız olduğum birşey yok şuan için

update.hyundai.com
    Navigasyon Güncelleyici | Resmi Hyundai Motors Navigasyon Güncelleme Web Sitesi
    https://update.hyundai.com/TR/TR/navigationUpdate

silikon spreyi sunroof camının etrafındaki fitillere uygulayın bu arada

tamamdir tesekkur ederim.

Bende bel desteginde bir ses yok, sizinkinde farkli bir durum olabilir. Ruzgar sesi aliyor musunuz b stunundan yani kulak hizasindan ? eger muzik dinlemiyorsam cok net duyuyorum.

• 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.