Şimdi Ara

Hyundai Tucson 4x4 nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
26.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Boy

2016 red pack var bende de.
    Araçta yok yok + yol tutuşu olarakta çok başarılı.
    Yukarı da bir arkadaş söylemiş.
    Bastığınız da C segmentinde bir araca dönüşüyor.
    Fakat yakıt konusunda şehir için de sizi biraz üzebilir. Bunu göze almalısınız şimdiden.

Valla haftada 100-150km max yapacağı için yakıt pek farketmeyecek.gerisi de oldukça memnun edecek gibi görünüyor.kronik bir sorun olmasın maksat.acikcasi 5 yıldır tiguan hiçbir arıza cikarmadi çünkü

Dizeller her markanin çok gürültülü ve hantal zaten hic dusunmeyiz

Alıntıları Göster
    6 ay geçmiş üstünden merak ettim ne yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: karotcuabi

6 ay geçmiş üstünden merak ettim ne yaptınız?

Alıntıları Göster
    aldık kullanıyoruz.hacim,donanım,şanzıman ve motor olarak memnun etti.yakıta da sıkıntı yok.ortalama tüketim aynı 8-10lt/100km'lerde geziyor eski TSI gibi ve zaten istanbul trafiğinde normal.ama doğru söylemek gerekirse malzeme kalitesi,iç tasarım ve etrafa karşı marka algısı bir tiguan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Nisan 2018; 23:13:19 >
  • Sınıf farkı olacak ama 500x in 1.4t 170 hp lik 4x4 versiyonu var.0–100 ü 8.5 an.

Kalite ve konfor bakımından adı geçen araçlarla bir olmasa da performans bakımından hepsine nal toplatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aldık kullanıyoruz.hacim,donanım,şanzıman ve motor olarak memnun etti.yakıta da sıkıntı yok.ortalama tüketim aynı 8-10lt/100km'lerde geziyor eski TSI gibi ve zaten istanbul trafiğinde normal.ama doğru söylemek gerekirse malzeme kalitesi,iç tasarım ve etrafa karşı marka algısı bir tiguan değil.

Alıntıları Göster
    aklımıza takılan tek şey zaten marka hocam. biz de alma arefesindeyiz özel sebeplerden ötürü bunda karar kıldık.

iç malzeme kalitesini biraz daha açar mısınız mesela?

iç tasarım?

marka algısına katılıyorum. araç enfes, detaylar çok hoş ama algı bir alman ya da fransız gibi değil maalesef.

• kalite ve konforu saymazsak bile aradaki performans farkını yaratan 300kg'nun getirdiği ilave iç hacim ve bagaja ihtiyaç var hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karotcuabi

aklımıza takılan tek şey zaten marka hocam. biz de alma arefesindeyiz özel sebeplerden ötürü bunda karar kıldık.

iç malzeme kalitesini biraz daha açar mısınız mesela?

iç tasarım?

marka algısına katılıyorum. araç enfes, detaylar çok hoş ama algı bir alman ya da fransız gibi değil maalesef.

Alıntıları Göster
    önceki aracımız tiguan'la kıyaslayarak yorum yazabiliyorum.mesela müzik sisteminin ses kalitesi,kapı tutamaklarını tutunca verdiği güven hissi,kokpit düğmelerine basınca verdiği kalite hissi,kadran tasarımı biraz basit duruyor sanki hyundai alt bir modelin demode kadranını koymuş gibi duruyor.kokpitteki yazı fontları da biraz özensiz geldi.ortadaki ekran kocaman ama çözünürlükten mi renklerden mi nedense biraz ucuz görüntüsü var.tek satır da yazı yazsa kocaman yazmışlar sanki zorla ekranı doldurmuş gibi.tiguan'da renksiz ekrandı ama daha bir derli toplu görünüyordu.bir de tiguan'da harita cepleri,emniyet kemer tokaları falan ses yapmasın diye keçe kaplıydı,hyundai'de böyle detaylar yok.kalite hissi göreceli tabi bunlar bizim dikkatimizi çeken bazı detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Nisan 2018; 23:31:49 >

• quote:

önceki aracımız tiguan'la kıyaslayarak yorum yazabiliyorum.mesela müzik sisteminin ses kalitesi,kapı tutamaklarını tutunca verdiği güven hissi,kokpit düğmelerine basınca verdiği kalite hissi,kadran tasarımı biraz basit duruyor sanki hyundai alt bir modelin demode kadranını koymuş gibi duruyor.kokpitteki yazı fontları da biraz özensiz geldi.ortadaki ekran kocaman ama çözünürlükten mi renklerden mi nedense biraz ucuz görüntüsü var.tek satır da yazı yazsa kocaman yazmışlar sanki zorla ekranı doldurmuş gibi.tiguan'da renksiz ekrandı ama daha bir derli toplu görünüyordu.bir de tiguan'da harita cepleri,emniyet kemer tokaları falan ses yapmasın diye keçe kaplıydı,hyundai'de böyle detaylar yok.kalite hissi göreceli tabi bunlar bizim dikkatimizi çeken bazı detaylar.

Alıntıları Göster
    aslında kalite göreceli değil, herkes bu detaylara bakar ama ülkemizde son yıllarda fiyat/performans skalası öne çıkmaya başladı.

alman kalitesi bambaşka ama ülkedeki vergiler, distribütörlerin uçuk kar kazançları vs üst üste binince ortaya dağ gibi anahtar teslim fiyat farkı çıkıyor.

beklentim cam tavanlı aydınlık iç mekanlı, gezme tozma arabası almak. marka algısına takılırsam, hyundai bayiisinin önünden geçmemem lazım ama günümüz Türkiye'sinde böyle bir şey lüks artık.

tucson fiyatına passat bile alamıyoruz son zamlardan sonra...

işte bu yüzden beni bu araca itiyor mantığım.

son sorum: sonuçta mutlu musunuz? keyifli mi kullanımı tucson'un? bir de hızlandıkça direksiyon sertleşmesi oluyor mu?

• aycibin A kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

Bende kasım ayında almıştım, "iyi ki almışım" diyorum.
  • karotcuabi K kullanıcısına yanıt
    sonuçta mutluyuz evet.bizim piyasada yürüyen aksam ve motor bakımından pek muadili yok.direksiyonda sertleşme olarak hidrolik destek devreden çıkıyor sanki,yoksa ilave sertlik gelmiyor.

ama şöyle de bir gerçek var.motor hacmine endeksli saçma vergilerimiz nedeniyle diğer markalar eşdeğer güçte motorları satışa sunamıyor.misal mtv aynı olsa subaru forester da gayet alınası olurdu.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam siz de güle güle kullanın :)
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Doğru söylediniz zaten en başta demiştim sınıf farkı var diye.

B suv dan c suv hacmi beklemek yalnış olur.

Zaten aracı almışsınız mesajı attıktan sonra fark ettim.Allah kaza belâ görtermesin.

• 0-100 9.3 nasil yürümüyor anlamadım roll,drag falan mı yapicaksiniz hocam suv ile 🤣

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.