Selamlar dün Stockholm'de Central Station'da aracı sergiliyorlardı. Treni kaçırmamak acele etmeme rağmen bir tane fotoğraf çekmeyi başardım. Bence gayet şık duruyordu araç. Türkiye'de ise bu aracı insanlara aldırmak zor. Çünkü ister istemez bir çoğumuz bu aracı ileride satacağımız zaman zarar edeceğimizi düşüneceğiz. Üstelik Hyundai ön yargısını kırmak da oldukça zor.
Koşarken çektiğim fotoğraf :)
Bencede güzel duruyor. 4 kapılı olması Türkiye'de tuhaf görülecek ve satışlarını düşürecek ama bence Coupe'den daha kullanışlı
3 kapı benim çevremde alay konusu olur o nedenle alamam
Ooo Çok Sağlam.
Yorumuna Katılıyorum Buna Travesti Arabası Derler :))
çok tatlı araç yaa şovrum lara gelir gelmez gidicem incelemeye. aynı şey yeni i30 içinde geçerli
4 kapılı olması Türkiye'deki satış rakamlarını çok etkileyecek. Bana göre de gereksiz bir detay 4 kapı. 5 kapılı ya da 3 kapılı olsa gerçekten çok güzel bir araç.
Bu arac bir banami cirkin geliyor?
Başarılı olmasının tek şartı ciddi bir rekabetçi fiyatla girmesi; yoksa millet gider Scirocco alır.
Tamam belki aşırı yakışıklı değil ama şu arabaya çirkin diyeni allah çarpar
şimdi internetten turbolu versiyonunun resimlerine bakıyordum arac cok güzel duruyor. yakın arkadasım kafasına taktı gelir gelmez alacaktı ama c.tesi günü hyundai erdemir e gittik arac ülkemize gelmeyecekmiş arkadaslar :( 24 martta yeni i30 un test sürüşleri baslıyormud daha sonra i40 ve i20 gelecekmiş. bayide calısanlar bile veloster gelmeyecek diye hyundai genel müdürüne kızıyorlardı. türkiyenin GTİ modele ihtiyacı var ve kesinlikle veloster tutar diyorlardı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme