Şimdi Ara

Hyundai yeni D sınıfı modelinin çizimlerini yayınladı: Hyundai i40 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i40'ı bilmem de ben yeni Sonata'yı 1 ay önce Laleli'de gördüm, galiba Arap plakaydı.

Hyundai yeni D sınıfı modelinin çizimlerini yayınladı: Hyundai i40
  • Aynı olacaksa böyle aynı olsun.
    En azından anlattığı bir şeyler var. Bir kompozisyon var arabada.
    Vw gibi KAV kibrit kutusu ve tam yağlı ezine beyaz peynir kalıbı arasında gidip gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Aynı olacaksa böyle aynı olsun.
    En azından anlattığı bir şeyler var. Bir kompozisyon var arabada.
    Vw gibi KAV kibrit kutusu ve tam yağlı ezine beyaz peynir kalıbı arasında gidip gelmiyor.

• bune şimdi 50mılyarın ustu parayı turk halkından bır station arabaya vermesını mı beklıyorlar.

edıt :yenı sonata da ıyıymıs,ama bende o para olsa tabı gene sonata yerıne gıder passat alırdım,ya da ınsıgnıa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 15 Aralık 2010; 22:15:10 >
  • Hyundai git gide otomobil piyasasına yeni modeller sürüyor ve kaliteyide artırıyor
  • Benim şimdi kafam karıştı.
    Sonata zaten yeni çıkmıştı ve D sınıfında olan bi araç.
    Bu i40 da D sınıfı olacakmış ama zaten Sonata var,ne bu şimdi.Bi daha mı yenisi çıkıyor yoksa aynı sınfta 2 araç mı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

bune şimdi 50mılyarın ustu parayı turk halkından bır station arabaya vermesını mı beklıyorlar.

edıt :yenı sonata da ıyıymıs,ama bende o para olsa tabı gene sonata yerıne gıder passat alırdım,ya da ınsıgnıa

Sadece Türkiye pazarına yönelik üretim yapıyorlarda benim mi haberim yok?
  • son fotoğrafta insignia'nın station wagon versiyonuna benzemiş tasarımı çok hoşuma gitti + türkiyede galiba hiç sw hyundai yok
  • tasarımı çok hoşuma gitti tutar bence fiyat nası olur bilemeyiz tabi, ilk resime bakınca yeni opel astra yı hatırladım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: E A

bildiğimiz Peugeout 206 SW işte..

Murat 131'e daha çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 15 Aralık 2010; 23:17:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

son fotoğrafta insignia'nın station wagon versiyonuna benzemiş tasarımı çok hoşuma gitti + türkiyede galiba hiç sw hyundai yok

İ 30 un SW var
  • Hyundai hayranları bana kızacak biliyorum ama, eğer D segmenti bir araç alacaksam asla Hyundai almam..

Drive your service diye boşuna söylememişler
  • bana direk fordu anımsattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

son fotoğrafta insignia'nın station wagon versiyonuna benzemiş tasarımı çok hoşuma gitti + türkiyede galiba hiç sw hyundai yok

İ 30 un SW var

heh doğru onu unuttum bi an ama tam sw değil de CW diyolardı ona galiba

crosswagon mu öyle bişey oluyo heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

i40'ı bilmem de ben yeni Sonata'yı 1 ay önce Laleli'de gördüm, galiba Arap plakaydı.

bu haliyle gelirse iş yapar... çizim resimler D segment hissettirmiyor buna göre...
  • bu aracı derince limanında gemiden indirilip tırlara yüklenirken inceleme fırsatı buldum uzaktan ahanda cls dedim :D gereçkten çok güzel bi tasarım ;)
  • Hyundai giderek kendini geliştiriyor. Güzel tasarım..
  • yorumları merak ediyodum. Adam 206 ya bile benzetmiş ya pes
  • resimlerdeki araç bu olmasın.muhtemelen wagon versiyonunu için bu haber.araç zaten üretildi

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

resimlerdeki araç bu olmasın.muhtemelen wagon versiyonunu için bu haber.araç zaten üretildi

Bence de haberde yanlışlık var,o fotolar Avante(Elantra) SW'ye ait,Sonata(i40) böyle değil.

Sonata şu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 16 Aralık 2010; 15:30:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.