Şimdi Ara

Hyundai yeni İ20 tavsiye eder misiniz? 2012 model?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben son 2 aydır deli gibi b ve c sınıfı araçlar araştırıyorum sıfır almak için. Ama fiyat olarak b sınıfına daha yakınım ve son 2 gündür yeni i20 yi ciddi ciddi düşünüyorum. Sense donanımı ve otomatiğini düşünüyorum. Birçok özellik var içinde. esp hariç. Neler dersiniz önerir misiniz? Genel kanı sanırım çoğu kişiarabadan ve sonrası bakım servis gibi konulardan memnun.

Araç otomatik olucaktır.

• Ben bindiğim süre içerisinde çok memnun kaldım.

Otomatik Tune sahibiyim, ancak ihtiyaç fazlalığı sebebiyle henüz 3000 deki aracımı satıyorum :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-0km-gibi-dopdolu-yeni-i20-tune-otomatik-cok-ekonomik-95735465/detay/
  • Yeni Yaris 1.33 Fun Multidrive S mi yeni i20 mi tune otm. mi dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Yeni Yaris 1.33 Fun Multidrive S mi yeni i20 mi tune otm. mi dersiniz?

Klasik otomatik olduğu ve uzun yıllardır oturmuş bir şanzıman olduğu için i20 derim. Hyundai otomatik şanzımanı çok uzun senelerdir başarılı şekilde görev yapıyor.
    Tork konvertörlü, klasik ve taş gibi şanzımandır.

* Isınma yapmaz
    * Balata sıyırma problemi yok
    * Yokuşta kaydırmaz
    * Vites geçişleri minimum seviyede
    * Konforlu
    * 5 yıl da garantili

Ancak Yaris uzun seneler robotize elektronik şanzımanda diretti ve çok müşterisini mağdur etti. Şimdilerde MMT yi çöpe atıp CVT kullanmaya başladılar.
    Ancak şanzıman henüz soru işareti. KEndini kanıtlaması için bikaç sene lazım. Bakın DSG konularına, ilk iki yıl herkes memnundu. Sonrasında şikayetler giderek arttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Yeni Yaris 1.33 Fun Multidrive S mi yeni i20 mi tune otm. mi dersiniz?

Klasik otomatik olduğu ve uzun yıllardır oturmuş bir şanzıman olduğu için i20 derim. Hyundai otomatik şanzımanı çok uzun senelerdir başarılı şekilde görev yapıyor.
    Tork konvertörlü, klasik ve taş gibi şanzımandır.

* Isınma yapmaz
    * Balata sıyırma problemi yok
    * Yokuşta kaydırmaz
    * Vites geçişleri minimum seviyede
    * Konforlu
    * 5 yıl da garantili

Ancak Yaris uzun seneler robotize elektronik şanzımanda diretti ve çok müşterisini mağdur etti. Şimdilerde MMT yi çöpe atıp CVT kullanmaya başladılar.
    Ancak şanzıman henüz soru işareti. KEndini kanıtlaması için bikaç sene lazım. Bakın DSG konularına, ilk iki yıl herkes memnundu. Sonrasında şikayetler giderek arttı.

Mantıklı cevabınız için teşekkür ederim.

• bir i 20 sahibi olarak tavsiye etme otomatikte çok yakar az kaçar yarış teni yüzü ve toyota sorunsuzluk alınabilir punto fiesta ve corsayida tercihler arasına alın yarın satıyorum deseniz ikinci elde beş para etmez yetersiz bir müşteri hizmetleri ve kötü servis politikası al sonra sorun yasa anlatsın dediğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

bir i 20 sahibi olarak tavsiye etme otomatikte çok yakar az kaçar yarış teni yüzü ve toyota sorunsuzluk alınabilir punto fiesta ve corsayida tercihler arasına alın yarın satıyorum deseniz ikinci elde beş para etmez yetersiz bir müşteri hizmetleri ve kötü servis politikası al sonra sorun yasa anlatsın dediğimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.