Bildirim
Hyundai Yetkili servisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence sorun yokur onda.17" monitörler zaten 1024X768 çözünürlük için yapılmıştır.Daha üst çözünürlüklerde böyle şeyler olabilir.Monitörün ayarlarını kurcalayınca az çok düzeltebilmen lazım zaten.Ama hiç bir türlü fayda etmiyorsa o zaman bir arıza olabilir.1280X1024 de tazeleme hızını 60 herzt e falan düşürüp dene bi de istersen bununla da alakalı olabilir. -
Şimdi şöyle öyle bir ovalleşiyor ki ekranın kenarlarındada siyahlık atıyor ama boşta kalan siyahlık değil sanki windowsun kendi bir yeriymiş gibi.Haliylede düzeltmeye çalışınca herşey allak bullak oluyor.Biraz araştırdım bu sorunu herkes yaşamış bu modelde.En azından 1280X1024 ü sorunsuz çalıştıması gerekiyor. -
Hyundai Teknik Servisi Multimedya Bilgisayar A.Ş
Tel:479 46 46 -
Hyundai monitörlerine profilo yetkili servisleri bakıyordu. Ben oraya götürmüştüm zamanında. Bir araştır istersen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X