arkadaşlar benim ronarkda +70 magem var.1 lvl den beri paperim şu anda int çevircem.Önceden cafeden giriyorum die gold almıştım +8 paper elbiselerim kitli ve gold pre okulların açıldıgı günlerde bitti.Artık cafeden oynamıyorum gold şart deil fakat bu +8 olan ve bazı kitli olan itemlerimi gold olmadan açabilirmiyim diye sorcaktım sizlere.Yardımcı olursanız sevnirim.
-iyi akşamlar-
hayır gold pre şart
peki şimdi gold pre warken açılıyosa bi hacker gold pre wwarken girdi açmayı bilio soymamasıiçin ne gerekçesi war
bnmde bi soru olcak gold pre olmadan item kilitleniyo mu we kilitli itemlerle mesale tail of lesath ile master açabiliyo muyuz
bi de bi bakabilir miisiniz diyre yazarsan çoğu kişi bakmakla yetinir
Olmaz. O zaman goldun anlami kalmaz. k2network para kazanma oyunu biliyosun...
quote:
Orjinalden alıntı: crazyvarna
arkadaşlar benim ronarkda +70 magem var.1 lvl den beri paperim şu anda int çevircem.Önceden cafeden giriyorum die gold almıştım +8 paper elbiselerim kitli ve gold pre okulların açıldıgı günlerde bitti.Artık cafeden oynamıyorum gold şart deil fakat bu +8 olan ve bazı kitli olan itemlerimi gold olmadan açabilirmiyim diye sorcaktım sizlere.Yardımcı olursanız sevnirim.
-iyi akşamlar-
maalesef gold almadan açılmaz
Cvp lar için tşk ederim hepinize Gold aLmak Shard oldu ^^
quote:
ha şunu bileydin sen pre almazsan ben almazsam nasıl geçinir bu ko2 şirketi dimi ama
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu
quote:
ha şunu bileydin sen pre almazsan ben almazsam nasıl geçinir bu ko2 şirketi dimi ama
Hayır Açamazsın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme