Şimdi Ara

I Am Alive ÇIKTI!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hikayesi kac saat suruyor merak ediyorum, umarim 2 saatlik bir hikaye degildir
  • umarım kısa bir oyun olmaz, oynayan yok sanırım henüz forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 7 Mart 2012; 16:17:13 >
  • Oyun hazır ama Mass Effect arasında bakamayacağım büyük ihtimalle,IGN ile Gamespot arasında ilk defa bu kadar fark görüyorum.IGN animasyonların hikayenin ve dövüş sisteminin vasatlığından söz ederken Gamespot tam tersini yazmış,ilginç bi durumla karşı karşıyayız.
  • IGN İNCELEMESİ

GAMESPOT İNCELEMESİ

• Oyunu yaklasik 45 Dk kadar oynadim.
    Kesinlikle ortam sizi cok etkiliyor bunu en basta söylemek istiyorum.
    Dövüs sistemi bana cok cok gicik geldi ne yalan söyliyim.(Belki ilerde farklilasabilir ama hic sanmiyorum)
    Köpekler gibi Gida ariyoruz oyunda :) Tam olmasi gerektigi gibi aslinda..
    Eleman saga sola tirmandiginda Güc bari azaliyor ,yoruluyor tabi ne zamandir ac allah bilir yorgun düsmüs

Oyun iyi olmus ben begendim...
  • Beyler yaklasik 2 saat oldu oyunu oynayali ve %22 si bitmis oyunun..
    Hele birde magdurlara yardim ederseniz baya bir uzun sürer bu oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Beyler yaklasik 2 saat oldu oyunu oynayali ve %22 si bitmis oyunun..

Hocam ben de oyun
    kızımızı adamların elinden kurtardığımızda.
    yada orada öldüğümüzde yüklenme ekranında donuyor , 2 kere denedim olmadı.Sen karşılaştın mı böyle bir şeyle ?
  • Tek kötü yani ign'in berbat incelemesinde değindiği silahı cebine koyunca karşıdakilerin silah yokmuşcasına sana saldırması gibi geldi bana, öteki türlu Alan Wake'e çok iyi kardeş olacak Hdd'de ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stubborn -- 7 Mart 2012; 20:09:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Hocam ben de oyun
    yada orada öldüğümüzde yüklenme ekranında donuyor , 2 kere denedim olmadı.Sen karşılaştın mı böyle bir şeyle ?

Yok hocam olmadi bende o bölümde birsey. 1 kere öldügümde dondu o kadar sadece oda baska bir bölümde.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben de oyun

Yok hocam olmadi bende o bölümde birsey. 1 kere öldügümde dondu o kadar sadece oda baska bir bölümde.

Tekrar oynadığımda donmadi geçtim orayı umarım bi daha olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben de oyun

Tekrar oynadığımda donmadi geçtim orayı umarım bi daha olmaz

Sanmam hocam olacagini ,Arada olur bu durumlar..

Bu arada Kiz bizim kizimiz degil.Kizin babasiyla tel görüsmesi yaptik hatirlarsan

• karşıya kırık kaldırımdan atlama görüntüsü bana Alan Wake'i hatırlattı.
  • oyunu 10dk oynadım bana göre gayet iyi olmuş arcade oyun için çok iyi hatta ancak sorun şu ki bu oyun arcade oyun olamayacak kadar iyi bir oyun yazık olmuş arcade olarak çıkartarak hiç iyi yapılmamış
  • İncelemeleri yavaş yavaş geliyor 3,5/5 gibi puanlara sahip
  • Trial versiyonunu oynadım atmosferi iyi ama grafikleri tam bir hayal kırıklığı oldu benim için 800MSP'e düştüğü zaman almayı düşünüyorum.
  • Benim yorumum, sonuna kadar oynamadım ama kutulu çıksaymış olmazmış, grafikler arcade oyndan beklenilebilecek tarzda, fazlası yok. oynanabilirlik güzel, platform öğeleri var, renk paleti ortamı farketmenizi sağlıyor. gözüme batan birşey yok... afterfall: insanity ve Amy ile karşılaştırmak istiyorum benzer türde olduklarından.. Kimse lütfen AAA kalitede bir oyunla kıyaslayıp oyuna kötü demesin.. Amy den daha iyi. afterfall i sevmiştim ben ama ondan da bir adım iyi gibi duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Benim yorumum, sonuna kadar oynamadım ama kutulu çıksaymış olmazmış, grafikler arcade oyndan beklenilebilecek tarzda, fazlası yok. oynanabilirlik güzel, platform öğeleri var, renk paleti ortamı farketmenizi sağlıyor. gözüme batan birşey yok... afterfall: insanity ve Amy ile karşılaştırmak istiyorum benzer türde olduklarından.. Kimse lütfen AAA kalitede bir oyunla kıyaslayıp oyuna kötü demesin.. Amy den daha iyi. afterfall i sevmiştim ben ama ondan da bir adım iyi gibi duruyor...

Kıyasladığın oyuna bak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

quote:

Orijinalden alıntı: necipfazil2041

Benim yorumum, sonuna kadar oynamadım ama kutulu çıksaymış olmazmış, grafikler arcade oyndan beklenilebilecek tarzda, fazlası yok. oynanabilirlik güzel, platform öğeleri var, renk paleti ortamı farketmenizi sağlıyor. gözüme batan birşey yok... afterfall: insanity ve Amy ile karşılaştırmak istiyorum benzer türde olduklarından.. Kimse lütfen AAA kalitede bir oyunla kıyaslayıp oyuna kötü demesin.. Amy den daha iyi. afterfall i sevmiştim ben ama ondan da bir adım iyi gibi duruyor...

Kıyasladığın oyuna bak?

en azından dead space ile veya amnesia ile kıyaslamadım survival olarak aynı türde arcade oyunlarla kıyaslıyorum, zaten ikisinden de güzel dedim.. Sen olsan nasıl kıyaslardın?

• Oyunu yaklaşık 3 saat oynamama rağmen Story completion'da %55'e gelmişim , bayağı sarıyor oyun fakat oyunda ki dövüş/savaş sistemi çok kötü ve kendini tekrarlıyor sürekli.Genel olarak sürükleyici bir oyun kaldı ki bazı Victim (yaralı) insanlara yardım etmek istediğimizde oyun süresi biraz daha uzuyor olabilir...Grafiklere değinecek olursam genel olarak siyah beyaz tonlarında , aşırı bir grafik vaat etmeyen fakat idare edebilecek göze hoş gelebilecek bir grafik sunuyor.

I am Alive'ı kesin alın oynayın demiyorum ancak , Trial'ini oynadıktan sonra karar verin derim.
  • 800 puana ne zaman düşer.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.