Oyun harika yaw,böyle bir karamsar ortam yok içim bulandı oynarken,Metro 2033ün atmosferine benzettim,gerçekten yalnızlık hissini güzel yaşatmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Faithléss
Ben almayın derim arkadaşlar, paranıza yazık. Oyunda hiç bir amaç yok, bitirenler anlayacak.
Şimdi anladım neden böyle dediğini.Valla hak vermiyorum değil.Oyunun dövüş sistemi biraz daha iyi olsaydı , hiç fena olmazdı fakat oyun böylede atmosfer olarak çok hoş..
Bir oyle bir boyle. PSN e gelince almayı düşünüyorum. Alıyim mi almıyim mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
quote:
Orijinalden alıntı: Faithléss
Ben almayın derim arkadaşlar, paranıza yazık. Oyunda hiç bir amaç yok, bitirenler anlayacak.
Şimdi anladım neden böyle dediğini.Valla hak vermiyorum değil.Oyunun dövüş sistemi biraz daha iyi olsaydı , hiç fena olmazdı fakat oyun böylede atmosfer olarak çok hoş..
Oyunun trial'ini denemeye ancak firsatim oldu, ilk basta atmosfer beni de etkiledi ama daha trial'i oynarken almaktan vazgectim, en azindan 1200 puana almam ki ilk gunden almayi dusunuyordum taaa 2008'deki haliyle.
Daha tirmanirken resmen biktim oyundan, tirmanma mekaniklerini AC serisinin 10'da biri degil, oynayan herkes te oyunun bi amaci yok diyor, dovus sistemlerine de girmeyeyim spoiler olmasin ama youtube'ta bir videosunu seyrettim resmen 10 yil onceki oyun zekasi, o yuzden Ubi kusura bakma ama DotW olup ta 600-800 olmadan dusunmuyorum bile.
Dün bir bölüm oynadım inanılmazdı,gece zifiri karanlıkta bir otel bulmaya çalışıyoruz ama fenerin ışığı burnumun ucunu anca gösteriyorZor bela ulaşabildim otele,atmosferik olarak tam benlik oyun
OYUNUN DEMOSUNU OYNADIM TUM SOLENENLERININ AKSINE OYUNU BEGENDIM BEN OYUN GERCEKCI TIRMANINCA KOSUNCA YORULUYOSUN MANZARAYA DIYECEK SOZ YOK BIR KAC EVSIZLE KARSILASMAK IYI OLUYO ARADA SIKICI BI OYUN DEGIL PIYASADAKI COGU OYUNDAN YINE GUZEL..BIDE ARKADASLAR PSN DEN SATIN ALDIM AMA 6 KB BUYUKLUNDE BI DOSYA INIYO SADECE NERE INIYO NE ANLAMADIM DEMOYU INDIRDIM BEKKI YUKSELTME OLUYODUR DUYE DUSUNDUM AMA DEGISEN BIRSEY YOK INDIREN ARKDASLAR BILGI VERIRSE YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM. OYUNUN FULL BOYUTU NE KADAR BIDE:-
beklediğimden zor olmuş
Bu oyunu da aldım bakalım. Geceye bir bakayım nasılmış full sürümü. Trial'ını beğenmiştim. Değişik bir yapısı vardı ve hoş bir oyun izlenimi verdi.
800'e dusmesini bekliyorum. 800'den bir point fazla vermem..
beyler fallout gibi mi nasıl fallout gibim ise deneyeceğim (torrent çekeceğim tabi) hiçbir oyunu direk zank diye almadım önce değermi diye bakarım sonra alırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme