Şimdi Ara

I Am Alive ÇIKTI!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben almayın derim arkadaşlar, paranıza yazık.
    Oyunda hiç bir amaç yok, bitirenler anlayacak.
  • 800 e değil, düşerse 600 e düşer ve daha bi 3 ay sürer bence düşmesi
  • Beklentilerini AAA seviyesinden aşağı çeken herkesi memnun edebilir. 1200 puan £11 demek. Bu paraya yeni çıkmış AAA kalitesinde oyun bulabiliyor musunuz da gelip kötülüyorsunuz anlamadım. Denemek isteyen demosunu indirip oynar.
  • her oynayan rezalet diyor ama yinede denemk lazım.

ign notu da 4.5 gibi bişeydi en son baktıgımda.
  • Oyun bence çok güzel.. Bir arcade oyunu olarak çok güzel... 800 e düşerse kimse kaçırmasın
  • Oyunu bitirdim...Oyun bence güzel olmuş.Sonuçda arcade bir oyun ve felaket ve yanlızlık hissini iyi vermiş diyebilirim...devamı gelecek gibi görünüyor.
  • Bu oyun baya ilgimi çekiyor. Duruma göre almayı düşünüyorum. Birkaç gameplay izleyeyim en doğru kararı öyle veririm.
  • Oyun fena değil ben tavsiye edrim ama yinede almadan önce demosunu oynayın.
    IGN puanı saçmalık bence
    10/4,5 çok acımasız
  • Oyun keyifli ve akici bir sekilde ilerliyor yol bulma olayi cok ayrintili ve biraz zor olmus duvarda ki ufacik bir tas parcasiyla yolunuza devam ediyorsunuz o tas parcasi merdiven vsvs bulmak bazen cok uzun zamaninizi alabilir hic bir ip ucu yok cunku hele bir bolum var ki cok karanlik tv nin parlaklik ayari sonda olmasina ragmen yikilmis binalarin arasinda yolunuzu bulmak yururken staminayi dengese tutmak cok zor ben o bolumde daraldim ve oyunu simdilik biraktim..genel olarak oyunun kasvetli havasi cok abartildigini dusunuyorum.1.8 gb bir oyun icin oldukca keyifli ,yeni cikacak oyunlari beklerken oynayabileceginiz atistirmalik bir oyun bana gore:)
  • bu ign de puanları ne içip veriyolarsa 4 üzerinde puan çıkmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezka44 -- 13 Mart 2012; 17:19:22 >
  • arkadaşlar 800 puana düşmesini bekleyene kadar bir arkadaşınızla paylaşsanız....arcade oyununu bir kişi alıp iki oynayabilmekte legal olarak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzobu

arkadaşlar 800 puana düşmesini bekleyene kadar bir arkadaşınızla paylaşsanız....arcade oyununu bir kişi alıp iki oynayabilmekte legal olarak....

nasıl oluyor?
  • puan sende ve oyunu sen alacaksan,arkadaşınna account bilgilerini veriyorsun (email ve şifre).arkadaşın senin gamertagını recovery yapıyor, oyunu alıyor daha sonra sen kendi tagınla bağlandığında zaten almış oluyorsun..oyunun ilk indiği makinada bütün taglarla oynayabilirsin fakat ikinci makinada sadece kendi tagınla oyunu oynayabilirsin.birde ilk inen makinada ofline oynayabilirken ikinci makinada live a bağlanarak oynayabilirsin..bu işi online keylerde vede dlc lerde de yapabilirsiniz..tabi bu işi güvenebileceğin bir arkadaşınla yapmalısın.
  • quote:

puan sende ve oyunu sen alacaksan,arkadaşınna account bilgilerini veriyorsun (email ve şifre).arkadaşın senin gamertagını recovery yapıyor, oyunu alıyor daha sonra sen kendi tagınla bağlandığında zaten almış oluyorsun..oyunun ilk indiği makinada bütün taglarla oynayabilirsin fakat ikinci makinada sadece kendi tagınla oyunu oynayabilirsin.birde ilk inen makinada ofline oynayabilirken ikinci makinada live a bağlanarak oynayabilirsin..bu işi online keylerde vede dlc lerde de yapabilirsiniz..tabi bu işi güvenebileceğin bir arkadaşınla yapmalısın.

Ms banliyor
  • Beklediğimin çok altında bir oyun çıktı aslında konu olarak çok iyi fakat oyunda dünyada tek kalmışlık hissi insanı öyle bunlatıyorki I'am legend ın bir başka versiyonu ve oyun yapımı diyebiliriz
  • mikisoft 2 cihaza kadar izin vermiştir, 3., 4. cihaz olmaz...ha... illegal yollardan 1000lerce kişide oynayabilir, o zaman banı yersin...bizde 6yıllık live üyeliği,iki xbox cihazı olan avrupalı bir ağbimizden öğrenmiştik..3 senedir arkadaşlarla paylaşırım...sağlam bir arkadaşınız varsa gönül rahatlığıyla paylaşın..bu arada oyun gayet başarılı olmuş beni tatmin etti.genç arkadaşlarımızı biraz sıkabilir uzak dursunlar.
  • quote:

puan sende ve oyunu sen alacaksan,arkadaşınna account bilgilerini veriyorsun (email ve şifre).arkadaşın senin gamertagını recovery yapıyor, oyunu alıyor daha sonra sen kendi tagınla bağlandığında zaten almış oluyorsun..oyunun ilk indiği makinada bütün taglarla oynayabilirsin fakat ikinci makinada sadece kendi tagınla oyunu oynayabilirsin.birde ilk inen makinada ofline oynayabilirken ikinci makinada live a bağlanarak oynayabilirsin..bu işi online keylerde vede dlc lerde de yapabilirsiniz..tabi bu işi güvenebileceğin bir arkadaşınla yapmalısın.

Bu olayı bir arkadaş bana da söylemişti Live'dan ama denemedim hiç.

Güzel bir bilgi. Deneyenler çoğunlukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

bu ign de puanları ne içip veriyolarsa 4 üzerinde puan çıkmıyo

Şu ana kadar, gereksiz sitelerin verdiği puanlara bakıp da oyun almışlığım yok. Prim yaptırmazsınız, olur biter. :)
  • quote:

Ben ve arkadaşlar arasında çoğu kez Licence Transfer uyguladık ancak bir de şöyle bir durum var answer.yahoo'da görmüştüm , ne kadar doğru bilmiyorum.

quote:

Soru:
    "Ok so i heard about this License Transfer thing to get free DLC content for games and what not so i did i downloaded my brothers account (to get the DLC) and Transferred the License and started to download the DLC and i did and i signed out of his account and signed back into mine and it worked just fine now my question is if i recover it back on his Xbox will it still work for my account and his? or will it not work?"

Cevap :
    "Better hope you don't get caught. If Microsoft sees you both using the same DLC at the same time, there's a chance that your consoles and/or gamer tags could be banned. Doing license transfers to make an extra copy of DLC without paying is considered theft and they ban a lot of people for it."

• Gamespot'tan şaşmayın arkadaşlar gamespot'un incelemeleri genelde tutarlı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.