Şimdi Ara

İ cloud HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, icloud saklama alanı dolduğu için sürekli uyarı alıyorum ve hiçbir şey yedekliyemiyorum, halbuki ben telefondaki tüm resimlerimi bilgisayarıma ve harici disk'e yükledim, yedeklerim var yani, şimdi icloud da yüklü olan resimlerimi nasıl sileceğim ? yer açılması için.

Google fotograflar uygulamasında ki gibi, telefondan veya pc den girip fotoğraflarımı silip bulut hesabında yer açamıyormuyum ?

• Ayarlara girin. En üstteki profil isminize tıklayın. iCloud'a tıklayın. Saklama alanını yönete tıklayın. Oradan istediğinizi silebilirsiniz. Fotoğraflara tıklayıp yedeklemesini de kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

Ayarlara girin. En üstteki profil isminize tıklayın. iCloud'a tıklayın. Saklama alanını yönete tıklayın. Oradan istediğinizi silebilirsiniz. Fotoğraflara tıklayıp yedeklemesini de kapatın.

Teşekkürler hocam, eve gider gitmez deneyeceğim, eşimin kullandığı telefon, bende senelerdir iphone kullanmadığım için çok yabancı kaldım bu konulara. Bir sıkıntı yaşarsam tekrar yardım talebinde bulunabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Yardım X-Ray Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.