Şimdi Ara

İ cloud önemlii !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese benim iphone 5 var i cloud yedekleme yapıyorum iphone 6 ya gecicem bugunlerde yedekleme yaptıktan sonra i cloud hesabı sil dediğmde o yaptıgım yedeklemelerde silinicekmi sadece fotograflarla kişileri yedekliyorum yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Silinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek icloudda kalır. İphone 6 ile aynı icloud hesabına giriş yaptığında bilgileri çekebilirsin. Bir bilgisayarada yedekleme yapın bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan52

İyi günler herkese benim iphone 5 var i cloud yedekleme yapıyorum iphone 6 ya gecicem bugunlerde yedekleme yaptıktan sonra i cloud hesabı sil dediğmde o yaptıgım yedeklemelerde silinicekmi sadece fotograflarla kişileri yedekliyorum yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkürler

Hayır telefondan silinir.Ama ios 8'de apple discussion bölümünde bazı kullanıcılar bir bugdan dolayı bütün iwork dosyalarının silindiğini yazmışlardı.
  • Telefondan silinsin zaten onemli degil o bu telefonu kullanmıycam iphone 6 aldıgımda aynı ı cloud ile girdigimde bütün film rulosuyla rehber tekrar geri gelirmi ayrıca ben telefondan yedek alıyorum suan ve ios 7 telefon

• Bence de silinir. Neden iCloud hesabı sil diyorsunuz eski telefonunuzda?
    Telefonu sıfırlamak, ilk alındığı haline getirmek istiyorsanız Ayarlar Genel Sıfırla Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil derseniz sıfırlanır, ilk günkü gibi olur.
    Ancak yeni telefonu alıp tüm bilgilerinizin o telefona geçtiğine emin olana kadar sıfırlamayın isterseniz. Garanti olmuş olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok sadece ogrenmek istediğim ı cloud hesabı sil dedigimde ordaki yedeklerde silinirmi yani yeni telefonumda ı cloud ile girıs yaptıgımda o yedekler geri cıkarmı

• Up

• Ups

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan52

İyi günler herkese benim iphone 5 var i cloud yedekleme yapıyorum iphone 6 ya gecicem bugunlerde yedekleme yaptıktan sonra i cloud hesabı sil dediğmde o yaptıgım yedeklemelerde silinicekmi sadece fotograflarla kişileri yedekliyorum yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkürler

İcloudaki yedeklemeyi silersen tabi silinir sen telefonunu icerik ve ayarlari sifirla diceceksin o telde bir sey kalmicak sonra yeni telefonunda baslangicta icloud yedeklemesini yukle var ordan girecrn sifreni her sey geri gelecek

• Yedeklemeyi sil degil hesabı sil dicem yedekleme durucak ve i cloud ayarlarını degistirdim ben yeni telefona gectigimde i cloud ayarlarıda sıfır gibimi olcak benim bıraktıgım gibimi

• Silinmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.