Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2006 admire 1.3 sıralı lpg sistemli aracım var, araç ilk marşta almıyor ikinci marşta çalışmaya başlıyor usta benzin pompasından olabilir dedi ama boşa değiştirmişte olabiliriz eğer oradan değilse diye de ekledi. Sizce sorun ne ? Benzin pompası netten bulabilir miyim fiyatları nedir ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 accent admira 1.3 117.000km benzinli kaput tavan bagaj hariç boyalı hyundai yi 17.750 e aldım. Km orjinal. Pahalımı almışım buradaki fiyatları görünce acaba dedim??
    Bi sıkıntısı yok ön düzen bakımı var, triger, yağ değişecek. Lastikleri petlas 400tl aldım.

Teyplerine modifiye oluyor mu? Usb montajı vesaire?

• quote:

Orijinalden alıntı: şipidik terlik

Merhaba arkadaşlar 2006 admire 1.3 sıralı lpg sistemli aracım var, araç ilk marşta almıyor ikinci marşta çalışmaya başlıyor usta benzin pompasından olabilir dedi ama boşa değiştirmişte olabiliriz eğer oradan değilse diye de ekledi. Sizce sorun ne ? Benzin pompası netten bulabilir miyim fiyatları nedir ? Teşekkürler

Marş almama sorunu çok komplike bir sorun.Benim de başıma gelmişti.
    Benzin pompası, filtresi, büyük pompa(fiskiye şeklinde olan), akü, buji, yakıt durumu hepsi sebep olabilir.
    Kolaydan zora doğru gitmek en mantıklısı. Benim araçta benzin deposunun içindeki büyük fiskiye değişerek sorunu çözmüştük. Tabi ondan önce benzin pompası filtresi ve buji kablolarını da değiştirdik. En zor sorunlardan. Kolay gelsin umarım en kısa sürede çözersiniz.

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Araba piyasası genel olarak pahalı bu dönem.
    Triger ve lastik değişimleri büyük bakımlar onlarda eklenince fiyat biraz pahalı evet ama olsun eğer araba temizse 1-2 milyar fazla olmasına çok bakmamak gerek bence.
    Teypler modifiye olur mu derken modifiyeden kastınız ne anlamadım ama teyp değiştirebilirsiniz isteğinize göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 2 Temmuz 2015; 14:15:45 >
  • Arkadaşlar yaz geldi malum klimayı açtığımız zaman arabadan uğultu sesi geliyor motor bölümünden. Arabaya gaza bastıkça uğultu yükseliyor. Bizim araçlarda klimanın bu sesi normal mi yoksa sıkıntı mı var bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Arkadaşlar yaz geldi malum klimayı açtığımız zaman arabadan uğultu sesi geliyor motor bölümünden. Arabaya gaza bastıkça uğultu yükseliyor. Bizim araçlarda klimanın bu sesi normal mi yoksa sıkıntı mı var bilgisi olan var mı?

Klima fanını 1. kademe veya 4. kademeye alınca belirmiş olduğun seste değişiklik var mı?

Değişiklik var ise klima fan bölümünden geliyor.
  • H.SAHİN kullanıcısına yanıt
    Hayır değişiklik yok. Her kademede aynı sesi yapıyor.
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Teyp modifiye olmuyor. Ama değişiyor. Pioneer Deh-4550BT almıştım. CD kısmını 1 kere bile kullanmak nasip olmadı. USB ve Telefondan Bluetooth bağlantısı ile digital radyolar. Hatta Youtube bile bangır bangır emrinizde (Müzik / Film).. Düşündümde bu pionerdeki Hadi CD ihtiyaç olmadı. Kendi radyosunuda inanın hemen hemen açmadım gibi bişi çok nadir yani USB ve Telefon işi süpürüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Araba piyasası genel olarak pahalı bu dönem.
    Triger ve lastik değişimleri büyük bakımlar onlarda eklenince fiyat biraz pahalı evet ama olsun eğer araba temizse 1-2 milyar fazla olmasına çok bakmamak gerek bence.
    Teypler modifiye olur mu derken modifiyeden kastınız ne anlamadım ama teyp değiştirebilirsiniz isteğinize göre.

1-2 milyar pahalımı almışım.
    16 falan mı ederi? Yazdım işte boya durumunu km vesaire, yarında 500tl harcayıp kapatacam.400 de lastiklere verdim.

Teyp modifiye: usb eklemek (anakartına) işte blutooth, sd card girişi gibi. Marealarda oluyordu.

• Beyler selam,

Babamın kullandığı 2005 model 1.6 Admire ı satmayı düşünüyoruz.Renk olarak gümüş gri.Eylül ayında vizeye girmesi gerek aracın ancak hiçbir sıkıntı olmadan geçeceğine eminim.

Aracın ilk sahibiyiz, 104.000 orjinal kilometrede.Atiker lpg var üzerinde.Tüm bakımları yapılmış durumda.Araç her zaman Yükseliş e gitti İzmir de servis için.

Üzerinde CMS jant mevcut.Fiyat olarak 24.000TL istiyoruz.

İlgilenen varsa yakın zamanda fotoğraf atabilirim.
  • Arkadaşlar iyi günler admire 1.3 134 binde LPh li Aracın bakımları tam Antalya da tavsiye edeceğiniz usta servis var mı araç bakımı için tavsiye de verebilirsiniz araba babamın 1 senedir ben kullanıyorum masraflarını da ben çekiyorum ustaya da gitmek istemiyorum ufak değişimleri kendim yapmak istiyorum el becerim vardır yol Gösteren Lazım (sanayide meraktan Öğrenmek için çakılmak istiyordum bir kaç ay ama artık vaktim yok😄)

her türlü tavsiyenize açığım arabaya iyi bakmak istiyorum ayrıca senelik ne yapmam Lazım vergi kasko vs
    Son olarak da rüzgarlık tavsiyesi olan var mı yaptıracağım bir yer var 50 tl dedi kalite falan nasıl olur kendim Alıp mı taktırayım kendim takayım beni aydınlatan olursa çok çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitarih -- 14 Temmuz 2015; 13:25:26 >

• 20-21 bin tlye dizel accentin nasıl bir modelini alabilirim?

• dostlar bu gün air bag ikaz ışşığı yanmaya başladı bir anda ne oldu anlamadım sis farlarını kontrol ediyordum çalıştırdım ikaz lambası sönmez oldu sanırıım bi temassızlık fln var giderilmesi masraflımıdır başına gelen varmı birde arka sis farını yaktığım bi uyarı sesi çıkıyor araçtan dın dın dın .... neden oluyor bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba

öz Dayım mevcut 2004 model otomatik vites 1.6 motor benzin ve lpg li 115.000 km deki aracını model yükselteceği için bana satmak istiyor

araç servis bakılı ön tampon hariç tamamen araç orjinal, kaskosu devam ediyor, diğer özelliklerini yazmıyorum zaten siz daha iyi biliyorsunuzdur.

galericiler 20.000'e alırız demişler fakat araçın ilk sahibi olduğu ve 11 yıldır kullandığı için yabancıya gitsin istemiyor. sana 18.000'e veririm dedi.
    ben aracı sürdüm sürüşü hoşuma gitti ama yinede tecrübeli olduğunuz için size sorayım dedim
    amacım 2-3 kullanıp para olunca model yükseltmek amacıyla satmak niyetindeyim,aracı genelde şehirlerarası yollarda ve şehir içinde kullanmayı planlıyorum

araç hoşuma gitti ama azda olsa paslanma görmem canımı sıktı fotoğraflarınıda çektim.

aracın fotoğrafları

paslanmalar

• omkazim kullanıcısına yanıt
    Öncelikle aracı biliyorsunuz, bu fiyata aynı donanımda araç alamazsınız düşüncesindeyim.

Eğer siz almayı düşünmüyorsanız, arkadaşlar araç soruyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkazim

Arkadaşlar Merhaba

öz Dayım mevcut 2004 model otomatik vites 1.6 motor benzin ve lpg li 115.000 km deki aracını model yükselteceği için bana satmak istiyor

araç servis bakılı ön tampon hariç tamamen araç orjinal, kaskosu devam ediyor, diğer özelliklerini yazmıyorum zaten siz daha iyi biliyorsunuzdur.

galericiler 20.000'e alırız demişler fakat araçın ilk sahibi olduğu ve 11 yıldır kullandığı için yabancıya gitsin istemiyor. sana 18.000'e veririm dedi.
    ben aracı sürdüm sürüşü hoşuma gitti ama yinede tecrübeli olduğunuz için size sorayım dedim
    amacım 2-3 kullanıp para olunca model yükseltmek amacıyla satmak niyetindeyim,aracı genelde şehirlerarası yollarda ve şehir içinde kullanmayı planlıyorum

araç hoşuma gitti ama azda olsa paslanma görmem canımı sıktı fotoğraflarınıda çektim.

aracın fotoğrafları

paslanmalar

Hayirli olsun o kadar pasi dert etmeyin tanidiginiz bir yere gidin ufak zimpara ve firca ile 15dk lik isi var.11 yasinda arac hocam olabilir Allah daha buyuk sikinti vermesin kimseye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar araba almayı planlıyorum hyundai forumu daha yeni olduğu için buraya yazayım dedim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-boyasiz-ve-kazasiz-admire-207286645/detay/ ortalama 20 bin civarında alternatiflerimden biri bu. şu an kullandığım opel astra 2001. aklımdaki diğer araba da 2001 toyota corolla sol special modeli.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2001-corolla-sol-special-22750-tl-223378009/detay/ . iki arabayı her yönüyle karşılaştırmanızı istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetg51 -- 29 Temmuz 2015; 15:16:34 >

• 2005 otomatik 1,3 ile aranizdayim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otogaz marka ve Satıcı tavsiye edecek olan var mı aygaz kullanıyorum Pogaz a geçiş yapmalı mıyım (Antalya)

• hakan_80 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede oldu radyatör kapağı çalışmadığından,klimayı açınca hararet yapıyordu.orjinal radyatör kapağı taktırdım düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.