Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

quote:

Orijinalden alıntı: D@rk34

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Ben motoru sardırdım.. Enjektrör filanda bu arada elden geçti. Fiyatı toptan ödediğimden ücret detayını bilmiyorum..

Şimdide sol AKS dan ses gelmeye başladı..

Bu konuda tecrübesi olan varmı?

Biraderin aracının enjektörlerin 2 sinin geri dönüşlerinde arıza olduğu bildirilmiş. En düşük fiyat 750TL/ Adet fiyatı aldım. (Serviste 1225TL/Adet)
    Çok fazlada piyasada bulunmuyor.

Bosch servisinde-Pompacı da geri dönüşleri değişiyorlarmış, 3 adet 500-600TL

Enjektörler önemli parçalar ve dediğiniz gibi masraflılar dışarda sorduğunuz enjektörlerin markası bosh tur büyük ihtimalle onun için bence revizyona gidin zaten açtıklarında bakarlar başka birşey var mı orjinal parça ile değişimi yapıcaklardır büyük ihtimal sonuçta birşey değişmiycek sanırım birinde komple değişicek diğerinde bozuk olan parçalar

Teşekkürler.

Belirttiğiniz gibi yapmak mantıklı geliyor. Değişim yapılacak parça orjinal parça ile değişim yapıyorlar.

Geçen yıl benim aracın yüksek basın pompasını revize ettiler, sıfır gibi oldu ve sorunsuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlam usta olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum

Teşekkürler.

Enjektör işlemleri yapıldıktan sonra ECU üzerinden kodlama yapılması gerekli mi? Fort araçlarında yapılması gerektiğini duymuştum.

Bilgim yok Ustanın Bilmesi lazım ama sanmıyorum sonuçta bir değişim yapılmıyacak belki aküyü çıkartıp hafızayı sıfırlarlar.

Adana Bosch Çukurova pompa 3 adet enjektör memeleri dahil toplam 660 TL ye yapıyorlar. Hyundai için herhangi bir kodlama da gerekmiyormuş.

Bilgilendirme için teşekkürler.herhangi bir garanti veriyorlar mı kısa zamanda bir sorun olması durumunda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben motoru sardırdım.. Enjektrör filanda bu arada elden geçti. Fiyatı toptan ödediğimden ücret detayını bilmiyorum..

Biraderin aracının enjektörlerin 2 sinin geri dönüşlerinde arıza olduğu bildirilmiş. En düşük fiyat 750TL/ Adet fiyatı aldım. (Serviste 1225TL/Adet)

Enjektörler önemli parçalar ve dediğiniz gibi masraflılar dışarda sorduğunuz enjektörlerin markası bosh tur büyük ihtimalle onun için bence revizyona gidin zaten açtıklarında bakarlar başka birşey var mı orjinal parça ile değişimi yapıcaklardır büyük ihtimal sonuçta birşey değişmiycek sanırım birinde komple değişicek diğerinde bozuk olan parçalar

Teşekkürler.

Belirttiğiniz gibi yapmak mantıklı geliyor. Değişim yapılacak parça orjinal parça ile değişim yapıyorlar.

Geçen yıl benim aracın yüksek basın pompasını revize ettiler, sıfır gibi oldu ve sorunsuz.

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlam usta olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorum

Teşekkürler.

Enjektör işlemleri yapıldıktan sonra ECU üzerinden kodlama yapılması gerekli mi? Fort araçlarında yapılması gerektiğini duymuştum.

Bilgim yok Ustanın Bilmesi lazım ama sanmıyorum sonuçta bir değişim yapılmıyacak belki aküyü çıkartıp hafızayı sıfırlarlar.

Adana Bosch Çukurova pompa 3 adet enjektör memeleri dahil toplam 660 TL ye yapıyorlar. Hyundai için herhangi bir kodlama da gerekmiyormuş.

Bilgilendirme için teşekkürler.herhangi bir garanti veriyorlar mı kısa zamanda bir sorun olması durumunda

Tüm yapılan işlemler araç bilgileri ve parça seri numaraları ile sisteme giriyorlar. Tam olarak garanti durumunu sormadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 19 Mayıs 2015; 7:38:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Tüm yapılan işlemler araç bilgileri ve parça seri numaraları ile sisteme giriyorlar. Tam olarak garanti durumunu sormadım.

Neyse şimdiden geçmiş olsun

• Arkadaşlar Forumda yeniyim bir sorum olacak: Hyudai Accent Admire GP 16 Otomatik alarak aranıza katıldım. Araçla ilgili dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Bilgilendirebilir misiniz? Bu araçlarına şanzımanlarıyla ilgili bilgi yok çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergen101903

Arkadaşlar Forumda yeniyim bir sorum olacak: Hyudai Accent Admire GP 16 Otomatik alarak aranıza katıldım. Araçla ilgili dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Bilgilendirebilir misiniz? Bu araçlarına şanzımanlarıyla ilgili bilgi yok çok fazla

şanzıman için kafanızda soru işareti kalmasın eğer düzgün kullanıldıysa bakımı yapıldıysa kronik bir sorunu yoktur klasik tork konvektörlü bir şanzıman 4 ileri vitesli.Hayırlı olsun Allah Kazasız Belasız kullanmak nasip etsin.
  • D@rk34 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bir sorun yaşarsam yazarım
  • Arkadaşlar aracım Admire 1.5 crdi 2006 model 158 bin km'de 15 gün öncesi ölçümlere göre şehir içinde KM de 0,32 kuruş tüketiyor ilk arabam ilk defa dizel kullanıyorum hani devir oyayınıda yeni anlamaya başladım sizce yakıt durumu nasıl.Şimdiden tşk.ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

Arkadaşlar aracım Admire 1.5 crdi 2006 model 158 bin km'de 15 gün öncesi ölçümlere göre şehir içinde KM de 0,32 kuruş tüketiyor ilk arabam ilk defa dizel kullanıyorum hani devir oyayınıda yeni anlamaya başladım sizce yakıt durumu nasıl.Şimdiden tşk.ederim.

fazla trafik ve genellikle soğuk motor kullanımına göre normal.Alıştıkça düşecektir.Birde bakım yapıldıktan sonra düşecektir.
  • Arkadaşlar Merhabalar, Sizin fikrinizi almak istiyorum,
    Aracım 2005 model 1.5 dizel, 127.000km olacak, ve yaklaşık 8.5 senedir bizde, km orjinal, ağır bakım 74.000km de yapıldı, en son 120.000 bakım yapıldı ama ilk ağır bakıma nazaran 2. ağır bakım yapılmadı, 140.000 de yapılacak... araç zaten bildiğiniz standart sadece ilaveler yapıldı, örneğin torpido aydınlatması (orj. hyundaiden parça no ile alınabilir) bagaj kumandadan açmalı, üstündeki farlar orjinal sadece içleri siyaha boyandı ve ön iç kısma hyundai yazısı koyuldu, bagajın üstüne ince çıta koyuldu, ön panjurun nikelajları kısmi meydana çıkarıldı, arka tampona ikinci sis ilave edildi, camlarda muayeneden geçen film var, 4 kapıda da rüzgarlık var,.. aracım geçen 6 ay öncesine kadar çok temizdi şöyleki,

toplamda 3 adet kazası var, ilki geri geri gelirken park halindeki araca sürtme, zaten suç bizde tutar bile yazmıyor sorgulamada çünkü ufak sürtme - çizilme
    geri kalan iki kaza ise bizimle ilgisi yok, ikisindede biz haklıyız,ilki bizimki park halindeyken sağ arka çamurluğa vurdular ve rapor tuttuk alc de boyatmadan düzeltildi, ince bir çizik kaldı... ikincisi ise karşıdan gelen vurdu,

araçta normalde boya yoktu, fakat virajda karşı şeritten gelen ticari taksi virajı alamayıp sol ön kapıda avuç içi kadar, sol arka kapıda değişecek kadar, arka çamurlukta ise 2 avuç içi kadar göçük oldu, taksinin sigortasından yapıldı,

bu durumda sol arka kapı orjinal değişip boyanıyorken sol ön kapıda lokal olacakken, sol arka çamurlukta lokal olacakken, hazır boyaya girmişken ön tampondaki çizikleri boyattım küçük göçük vardı onu yaptırdım,, yani ön tampon komple boyandı, sağ sol marşbiyeller sürtmelerden dolayı boyandı, sağ arka çamurlukta küçük çizik vardı bu yüzden boyandı,

aracın koltukları güzel, süngerleri aşınmamış, hali hazırda motor dahi açılmadı, şamandıra çalışıyor, anten orjinal çalışıyor :D

bu araçla birlikte 1 takım orjinal ön far, 1 takım orjinal arka stoplar ve 4 adet orjinal kapaklı teneke jantlarıyla üzerinde kar lastiği var, vede 1 adet temiz arka tamponu vericem,1 adet fabrikanın taktığı panjur, birkaç adet te dış açma kolu ve sol kapı kildi.. sizce kaç para istemeliyim, ??? kaza resimleri ve önceki kaza resmi istenirse resimler var, ve 17.000tl gibi düşünsem abartırmıyım???

• haa birde sol arka tekerleğin taşıyıcısı mı kolu mu ne değişti, onuda ekleyeyim, üzerinde görünen jant var, ve kazadan sonra 4 lastik değişti 185 / 65 /14 takıldı

• Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. admire lpgli 1.3 aracın motorunu yıkatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. arabanın motoru hiç yıkanmamış leş gibi.. sizce yıkatmak doğrumu olurmu elektrik aksamından dolayı başıma iş açılırmı?

yıkatan varsa ve detaylı bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilio

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. admire lpgli 1.3 aracın motorunu yıkatmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. arabanın motoru hiç yıkanmamış leş gibi.. sizce yıkatmak doğrumu olurmu elektrik aksamından dolayı başıma iş açılırmı?

yıkatan varsa ve detaylı bilgi verirse sevinirim.

Bunu yapan yerler var gerekli yerleri kapatıp yıkıyorlar bence motor yıkatmaya hiç bulaşmayın üstten silin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkay_34

Arkadaşlar Merhabalar, Sizin fikrinizi almak istiyorum,
    Aracım 2005 model 1.5 dizel, 127.000km olacak, ve yaklaşık 8.5 senedir bizde, km orjinal, ağır bakım 74.000km de yapıldı, en son 120.000 bakım yapıldı ama ilk ağır bakıma nazaran 2. ağır bakım yapılmadı, 140.000 de yapılacak... araç zaten bildiğiniz standart sadece ilaveler yapıldı, örneğin torpido aydınlatması (orj. hyundaiden parça no ile alınabilir) bagaj kumandadan açmalı, üstündeki farlar orjinal sadece içleri siyaha boyandı ve ön iç kısma hyundai yazısı koyuldu, bagajın üstüne ince çıta koyuldu, ön panjurun nikelajları kısmi meydana çıkarıldı, arka tampona ikinci sis ilave edildi, camlarda muayeneden geçen film var, 4 kapıda da rüzgarlık var,.. aracım geçen 6 ay öncesine kadar çok temizdi şöyleki,

toplamda 3 adet kazası var, ilki geri geri gelirken park halindeki araca sürtme, zaten suç bizde tutar bile yazmıyor sorgulamada çünkü ufak sürtme - çizilme
    geri kalan iki kaza ise bizimle ilgisi yok, ikisindede biz haklıyız,ilki bizimki park halindeyken sağ arka çamurluğa vurdular ve rapor tuttuk alc de boyatmadan düzeltildi, ince bir çizik kaldı... ikincisi ise karşıdan gelen vurdu,

araçta normalde boya yoktu, fakat virajda karşı şeritten gelen ticari taksi virajı alamayıp sol ön kapıda avuç içi kadar, sol arka kapıda değişecek kadar, arka çamurlukta ise 2 avuç içi kadar göçük oldu, taksinin sigortasından yapıldı,

bu durumda sol arka kapı orjinal değişip boyanıyorken sol ön kapıda lokal olacakken, sol arka çamurlukta lokal olacakken, hazır boyaya girmişken ön tampondaki çizikleri boyattım küçük göçük vardı onu yaptırdım,, yani ön tampon komple boyandı, sağ sol marşbiyeller sürtmelerden dolayı boyandı, sağ arka çamurlukta küçük çizik vardı bu yüzden boyandı,

aracın koltukları güzel, süngerleri aşınmamış, hali hazırda motor dahi açılmadı, şamandıra çalışıyor, anten orjinal çalışıyor :D

bu araçla birlikte 1 takım orjinal ön far, 1 takım orjinal arka stoplar ve 4 adet orjinal kapaklı teneke jantlarıyla üzerinde kar lastiği var, vede 1 adet temiz arka tamponu vericem,1 adet fabrikanın taktığı panjur, birkaç adet te dış açma kolu ve sol kapı kildi.. sizce kaç para istemeliyim, ??? kaza resimleri ve önceki kaza resmi istenirse resimler var, ve 17.000tl gibi düşünsem abartırmıyım???

Fiyat hakkında birşey diyemiycem biraz araştır ona göre aracını kıyasla öyle belirle fiyatını.

• Turkay_34 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hakkında hayırlısı.

Fiyat durumu şuan için çok farklı. 15-20 bin TL arası değişiyor.

Malatya da bulunan ağabeyimin aynı 2006 model Orijinal aracın motorunda tespit edilemeyen vuruntu sesi gelmeye başladı, Adana'da servis ve birkaç usta motordan geldiğini bildirdi ve bunun üzerine motor işine girmek istemediğimiz için 14.000TL ye verdik. ( 4 Lastikler yeni + Enjektörler yeni sıfırlandı + Akü yeni)

Bildiğiniz gibi bende 2013 modeli GP var sıkıntısız kullanıyorum.

Bulunduğun şehir fiyatı ortalaması üzerinden kendin fiyat belirleyebilirsin.
  • herkese iyi forumlar 2004 1.3 admire sahibiyim. aracım benzin+lpg ile çalışıyor atiker marka lpg kiti mevcut. aracım son 3 4 aydır çok yakıyor. 20 liralık birim fiyati 2,07 den 9 litre civavı lpg alıyorum çok sakin kullanmama rağmen 60 km'yi anca görüyorum. önceden 90 95 dkm giderken bu kadar düşüş olması düşündürücü. Sorun nerde olabilir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar 1.5 crdi var ve 82binde bakım yapılmış şimdi 94 bine geldi bakım yaptırmam lazım tamircim hava - yağ -yağ filtresi - polem filtresi değişecek dedi şimdi bunlar için 240tl gibi fiyat verdi hyundai özel servisi bunlar. Sizce bütün parçaları kendim alıp gitsem daha ucuzamı gelir yoksa farketmez mi verdiği fiyat nasıl sizce ve sanırım yağ olarak 10-40 koyuyorlar
    Sizler hangi yağı kullanmamı önerirsiniz?
    Ve son olarak sadece yağ değiştirsem yağ filtresi değişmeden sıkıntı olur mu şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: yamakasihercules

Arkadaşlar 1.5 crdi var ve 82binde bakım yapılmış şimdi 94 bine geldi bakım yaptırmam lazım tamircim hava - yağ -yağ filtresi - polem filtresi değişecek dedi şimdi bunlar için 240tl gibi fiyat verdi hyundai özel servisi bunlar. Sizce bütün parçaları kendim alıp gitsem daha ucuzamı gelir yoksa farketmez mi verdiği fiyat nasıl sizce ve sanırım yağ olarak 10-40 koyuyorlar
    Sizler hangi yağı kullanmamı önerirsiniz?
    Ve son olarak sadece yağ değiştirsem yağ filtresi değişmeden sıkıntı olur mu şimdilik

Fiyat tamamen kullanılacak parçalara bağlı hocam. Ben n11 den aşağıdaki filtre seti alıyorum. Ve mağnatek 10-40 dizel motor yağı alıyorum toplam 100 tl yi geçmiyor. Bazen indirim falan oluyor daha ucuza geliyor. 20 tl de ustaya veriyorum işlem tamam. Hava ve polen filtresini değişmek çok kolay. Müsait yer olsa yağı da değişebilirim aslında.

http://www.n11.com/hyundai-accent-15-dizel-filtre-set-P15274054

Bunun yanısıra 150 tlye satılan filtre seti ve 100 tl nin üzerinde satılan motor yağlarıda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

herkese iyi forumlar 2004 1.3 admire sahibiyim. aracım benzin+lpg ile çalışıyor atiker marka lpg kiti mevcut. aracım son 3 4 aydır çok yakıyor. 20 liralık birim fiyati 2,07 den 9 litre civavı lpg alıyorum çok sakin kullanmama rağmen 60 km'yi anca görüyorum. önceden 90 95 dkm giderken bu kadar düşüş olması düşündürücü. Sorun nerde olabilir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

cevap verebilecek yok mu?
  • Bende aynı filtre setini sipariş verdim ve motor yağı olarak castrol 5-30 sipariş ettim dediğiniz gibi 99tl tuttu ancak mazot filtresi yada değiştireceğimiz başka bir şey var mı ilk arabam acemiyim bu konularda

• quote:

Orijinalden alıntı: yamakasihercules

Bende aynı filtre setini sipariş verdim ve motor yağı olarak castrol 5-30 sipariş ettim dediğiniz gibi 99tl tuttu ancak mazot filtresi yada değiştireceğimiz başka bir şey var mı ilk arabam acemiyim bu konularda

Arabayı yeni aldıysan triger seti değişmiş mi acaba ona da baktırabilirsen baktır. Aynı şekilde mazot filtresi ne zamandan beri kullanılıyor eski ise onuda değişip için rahat bir şekilde kullanablirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.