Şimdi Ara

»» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.646
Cevap
59
Favori
828.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı günler öncelikle hiç sıkılmadan bilgilendirme yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Forumun başından beri yazılarınızı okudum. Ben de 1 ay kadar önce 2006 1.3 aldım aldığımdan beridir şu sabah çalışmama problemi beni bitiriyor. Benzin pompası filtresi değişti gene çözüm yok depodaki benzini bitirip yeni benzin alındığında problem bitiyor dediğinizde çok umutlanmıştım ama nansi problem tekrar başladı yazdınız. Kesin olarak nasıl çözdünüz ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bounceee -- 31 Ağustos 2015; 16:31:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup2000

aynı sorun bendede oldu radyatör kapağı çalışmadığından,klimayı açınca hararet yapıyordu.orjinal radyatör kapağı taktırdım düzeldi.

Alıntıda hata var sanırım.. 6 Yıllık bir konudan üstelik konuda benzin tüketimi..

Hararet yapıyordu derken sumu kaynatıyor yoksa sadece hararet göstergesimi yükseliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Orijinalden alıntı: yakup2000

aynı sorun bendede oldu radyatör kapağı çalışmadığından,klimayı açınca hararet yapıyordu.orjinal radyatör kapağı taktırdım düzeldi.

Alıntıda hata var sanırım.. 6 Yıllık bir konudan üstelik konuda benzin tüketimi..

Hararet yapıyordu derken sumu kaynatıyor yoksa sadece hararet göstergesimi yükseliyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: mehmet_alp

quote:

Orijinalden alynty: yakup2000

ayny sorun bendede oldu radyatör kapa?y çaly?mady?yndan,klimayy açynca hararet yapyyordu.orjinal radyatör kapa?y taktyrdym düzeldi.

Alyntyda hata var sanyrym.. 6 Yyllyk bir konudan üstelik konuda benzin tüketimi..

Hararet yapyyordu derken sumu kaynatyyor yoksa sadece hararet göstergesimi yükseliyor?

Radyatör kapa?y su syzdyryyor, su azalynca hararet yükseliyor.Kapak de?i?ince sorun düzeliyor. Ba?ymyza gelmi?ti neyseki erken farketmi?tik.

• Selam arkadaslar abilerim 1.5 crdi beyaz 2006 admirem ile aranizdayim

• Dun aksam cok uzucu bi olayla karşılaştım daha onceden klima kompresörü sökülmüştü anladigim kadari ile ya yerlerine iyi takamadilar yada neden oldu bilmiyorum aksam yolda giderken aracin altini vurdum 200 metre gitmeme kalmadi bi uere ugradim arabayi yanastirirken direksiyon aniden cok agirlasti araba calismiyormus gibi ve akü isigi yandi hemen stop ettim kaputu actim bisey goremedim egildigimde ise komprasor yerinden sarktigini gordum :((

• iyi forumlar arkadaşlar, kalorifer peteğinin patlaması sonucu kullandığım antifrizi dğiştirmek istiyorum, normalde "elitcar" marka yeşil renkli antifiriz koyuyordum VW!ci bir abi "febi" markayı önerdi ama kırmızı renkli, acaba bizim araçlar için sakıncası varmıdır? VW da en iyisi buymuş, söylediğine göre VW ler antifriz seçiyormuş?, siz ne dersiniz bizim araç için???
  • Merhabalar,yaklaşık bir aydır araba arıyorum.Pazar günü 2004 model gri renkte bir Accent görmeye gideceğim.Araç ikinci sahibinden,tanıdıklar vasıtasıyla soruşturdum.Bakımını yapıp satacakmış.Kilometre 108.000 civarlarında.18.000tl istiyor.
    Sizce fiyat nasıl ve nerelerine dikkat etmeliyim?
    Saygılarla...

• quote:

Orijinalden alıntı: fitarih

otogaz marka ve Satıcı tavsiye edecek olan var mı aygaz kullanıyorum Pogaz a geçiş yapmalı mıyım (Antalya)

aygazı hiç tavsiye etmedi benim akl marka lpg kitini takan usta en iyiisi shell dedi 2006 1.6 manuel kullanıyorum eve yakın bp aygaz alpet po ve shell var hepsini sırayla denedim en kötü bp diyebilirim sonra alpet ve aygaz geliyor shell ile po nun arasındayım çok yakın değerler alıyorum ama sanki shell bir tık daha performanslı tabi daha pahalı en son po dan aldım 25 tl ye 117 km yaptım şehir içi şaka gibi trafiğe çok girmedim ama gece çalıştığım hafta sabah 07:00 akşam 21:30 trafiğinde kullandım sahilden sultanahmet avcılar arası :))
  • Teşekkürler hocam tavsiyelerin için bende po kullanmaya başladım sheli de düşüneyim bakalım fark nasıl

• Kontağı açtığınızda tek airbag lı olanlar ışığınız yanıp sönüyormu? Airbagda sıkıntı var galiba önceden nasıldı hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkay_34

Kontağı açtığınızda tek airbag lı olanlar ışığınız yanıp sönüyormu? Airbagda sıkıntı var galiba önceden nasıldı hatırlamıyorum

Normal hocam. Benim araçta da aynı oluyor.
  • hakan_80 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 1 hafta boyunca arıza lambaları yandığı için hepsi sönünce tuhafıma gitti, hatırlayamadım, içim de rahatladı şimdi, iyi akşamlar

• Turkay_34 kullanıcısına yanıt
    yanıp sönüyor derken kontağı ilk çevirdiğinde motor yağ immobilizer elfreni ve airbag ışıkları direk yanar marşa basınca hepsi söner elfreni hariç:)

eğer sönmüyorsa sorun var demektir sürekli yanıp sönme durumu olmaması gerekir.

• niyomania kullanıcısına yanıt
    Video çektim hocam bir bakarmısınız? Normalmi.
    http://youtu.be/_8zI0E2cV9k
     »» ı|[ HYUNDAI ACCENT ADMIRE ]|ı Kullanıcıları Kulübü

• Turkay_34 kullanıcısına yanıt
    evet tam olarak bundan bahsediyorum yanıp sönmesi tuhaf sanki ben arıza yapacam der gibi göz kırpıyor direk yansa arıza anlamına gelir ama bu sinyal verip sönüyo bir ustaya gösterin bence

• Geçen sene yaşadığım pompa filtre şamandıra değiştirerek çözdüğüm marş basmama sorunu tekrar hortladı.
    Bugün gaz tuşuna basarak çalıştırmak zorunda kaldım.
    Araba sadece soğukken yapıyor bunu. Sıcakken normal marş oluyor ama soğukken gaz tuşu ile marş basabiliyorum.
    1 sene içinde pompa şamandıra falan tekrar bozulması hiç mantıklı gelmedi.
  • quote:

benim araçta dizel videodaki ile tamamen aynı hocam bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

evet tam olarak bundan bahsediyorum yanıp sönmesi tuhaf sanki ben arıza yapacam der gibi göz kırpıyor direk yansa arıza anlamına gelir ama bu sinyal verip sönüyo bir ustaya gösterin bence

Benim araç çift hava yastıklı, belirttiğiniz gibi yanım sönüyor. Problem yok.
  • hakan_80 kullanıcısına yanıt
    niyomania kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler hocam, bilgisayara bağlattığımda bir sorun gözükmüyor, sormamın nedeni kalorifer peteği patladığı için aracın içi su aldı, airbag beyni ise tam peteğin altında yani ayağınıza sıcak/soğuk gelen yerde, söktük temizledik o ara kontağı takınca arıza algıladı otomatikman, sildirdik ama yanma sönme olayı kafamı kurcaladı. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkay_34 -- 15 Eylül 2015; 9:50:33 >
  • quote:

arkadaş malesef yanlış bilgilendirmiş sizi airbag ışığının 5 kez yanıp sönmesi çalışır durumda olduğunu gösteriyor.Sürekli yansa pasif olur içiniz rahat etsin.

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.