Şimdi Ara

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.968
Cevap
26
Favori
390.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu saydığın balıkları bir arada yaşatman imkansız
  • Peçito,
    solucan değil de kurumuş sıvısı çekilmiş sinek atabilirsin. zevkle yiyeceklerdir... iğrenç ama gerçek...
  • Hort.
  • port
  • benim çöpçülerim japonlarım lepisteslerim bide vatozum var bu akvaryuma başka renk katabilecek ne katabilirim
  • Bende de var akvaryum ama tatilde balıklarım ölmüş.Köpekbalığı vardı içinde.Şİmdi Kurami ve el kadar bi vatoz kalmış.Ama piranha alcam
  • Bende besliyorum moli
  •  <-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...|
  • benide eklein yaw...
    kendimi bildm bileli akvaryumlarla balıklarla büyüdüm.. babam black moli üreticisi izmirde.. bizde de var işte 3 5 bişiiler çok büyük olmasada

http://img247.imageshack.us/img247/4915/akvyhh1.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/2076/akvry2jt7.jpg

• öncelikle merhaba. ben de kulübe katılmak istiyorum

16x25x35 cm lik mütevazi küçük bir akvaryumum var

hesabıma göre 14 lt su alıyor

çok küçük ama idare ediyor

bir adet otomatik ayarlı (kendinden termostatlı) ısıtıcım var. ve 1 adet de pompa+filtre var. dışarıdan su basan küçüklerden. yani akvaryum içinde motor yok. anlamışsınızdır sanırım nasıl birşey. işte bu arkadaşın akvaryumundakinden filtre
    http://img247.imageshack.us/img247/2076/akvry2jt7.jpg

daha önce moly tetra ve adını hatırlamadığım balıklarım vardı. tropik balıklar. öldü hepsi sırayla. mikroptan şüpheleneceğim ama ard arda değil belirli zamanlarda öldüler.

ve tatil yemi denen o beyaz tabletlerden atmıştım. geldiğimde bir kısmı ölmüştü balıkların. balıkçı suyu değiştir dedi. değiştirdikten sonra da 1 tane öldü. yani hepsi bitti şu anda boş akvaryum

ben balık almak istiyorum şimdi buna. biraz büyüyebilecek (çok sayıda olmasına gerek yok 2-3 tane bile olsa yeter) çok küçük kalmayacak balık önerisi istiyorum. ve hemen ölmeyecek. pahallı da olmazsa iyi olur

bana ne önerebilirsiniz? kulübünüzü çok sevdim ve tüm yazılanları okudum. şimdi balık almak istiyorum. bana gerekli tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _panzerschreck_ -- 21 Eylül 2006; 18:44:53 >

• Onlar benim askerlerim değil düşman askerleri benimkiler aşağıda;

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOBRADOBRA -- 21 Eylül 2006; 19:19:43 >
  • benide ekleyin akvaryumumu kapattım ama sorularınız olursa cvp veririm bi çoktür besledim
  • EE ARKADAŞLAR

benim 2 mesaj üstteki soruma cevap yokmu

yani ne alabilirim balık olarak onu soruyorum

ciklet falan diyorlardı ama bilmiyorum

benim istediğim uzun dayansın, sert koşulların (ki açlık da dahil) dayanabilsin. komando balık olsun
    yani yem vermeyi 1 gün unutursam gebermesin
    üzülüyorum sonra

ve de maliyeti uygun olsun.

35cm lik akvaryum işte. ne alayım?
  • http://www.akvaryum.com/Forum

Profesyonellerin bulunduğu yukarıdaki forumu tavsiye ederim hiç soru sormadan aramalarla dahi çok şey öğrenebilirsin.
  • BENDE VARIM BENİDE EKLEMEYİ UNUTMAYIN PLS
  • Arkadaşlar bende varım. Ayrıca o kadar kişiyiz fakat evcil hayvanlar forumu toiğine burda bir iki kişi görüş belirtmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetinsoft

Peçito,
    solucan değil de kurumuş sıvısı çekilmiş sinek atabilirsin. zevkle yiyeceklerdir... iğrenç ama gerçek...

İyi Fikir

Dünden Beri Uyurken Başıma Gelen Sivri Sinekleri Atayım Baleee

Büyüsün Keratalar.

He Bu Arada Alt Geçitteki Akvaryumcuya Gittim.Zebra Yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Arkadaşlar bende varım. Ayrıca o kadar kişiyiz fakat evcil hayvanlar forumu toiğine burda bir iki kişi görüş belirtmiş

3-4 aydır bu konu gündemde ama hala bir gelişme gerçekleşmedi. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Arkadaşlar bende varım. Ayrıca o kadar kişiyiz fakat evcil hayvanlar forumu toiğine burda bir iki kişi görüş belirtmiş

3-4 aydır bu konu gündemde ama hala bir gelişme gerçekleşmedi. :(

Yollayın Linki Hortlatalım Orayııı

Açın Topiç'in Önünü Peçito Geliyo....

• alt geçitteki akvaryumcu zebra ciklet satmaz. sen kayhanda uzun çarşının devamında ileride soldaki akvaryumcuya git. orada var ama ucuz diil orası... bu arada bence zebradan vazgeç... dün mavi prenses aldım 4 tane 1 erkek - 3 dişi. 2 de papağan. 3 de sarı prensesim var. 2 si erkek. erkeklerden birini sana verebilirim... sarı prenses çok iyidir. karizmadır anliycan
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.