Bildirim
<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...|
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi ki gördüm balıklara yem vermeyi unuttum -
quote:
Orjinalden alıntı: faceonbody
iyi ki gördüm balıklara yem vermeyi unuttum
ekliyorum.. -
Ekle bakalım bende çok besledim ama hayvanlara eziyet olduğu için dağıttım akvaryumu...yem vermeyi unutuyodum boyna...EKLE -
KAtılmak istiyorum,6 yıllık aquariumcuyum -
bende kavanozda 3 yıl balık beslemiştim
ha kavanoz ha akvayum ne farkeder benide ekleyin -
11 yıldır akvaryum kullanıyorum balıklarımın tanesi en az 200 ytl liktir anlıcaanız çok profesyonelim !sorularınız varsa sorun1 -
quote:
Orjinalden alıntı: rocktr
11 yıldır akvaryum kullanıyorum balıklarımın tanesi en az 200 ytl liktir anlıcaanız çok profesyonelim !sorularınız varsa sorun1
Ben yakın zamanda küçük bir akvaryum almayı düşünüyorum balık olarak ne alayım ??? ne önerirsiniz pahalı olmasın !!! -
küçük bi akvaryum düşünüyorsan sana canlı doğuran türlerini öneririm. 40 - 50 litrelik bir akvaryumda rahatlıkla canlı doğuran balıkları üretebilir, bitkili güzel bi akvaryum sahibi olabilirsin. kolay üredikleri için fiyatları makuldur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 17 Eylül 2006; 1:52:24 > -
hangi cins balıklar olabilir ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 17 Eylül 2006; 1:55:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: HANNİBAL KİNG
hangi cins balıklar olabilir ???
lepistes/kılıç kuyruk/moli/plati...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 17 Eylül 2006; 6:58:12 > -
ee hani akvaryumcular fotolarınız..burası fotosuz olmas...herkes akvaryumunun fotosunu atsın da bakalım.. -
benide ekleee....
haydi fotolarınıda koyalım da akvaryumların balıklarda kaynaşsın :))
ilk fırsatta eklicem... -
arkadaşlar istanbulda oturuyorum kısa zaman içinde odama normal buyuklukte bı akvaryum alacağım.yanı enlemesıne 50cm civarında.nerelerden alabılirim hiç bir fikrim yok ve balık türleri tabi hangilerini tavsiye edersiniz? -
eminönünden ucuz fiyata alabilirsin ithal güzel akvaryumlar var...
balık cinsine gelince o konuda pak tecrübe sahibi değilim...
quote:
Orjinalden alıntı: GORGEOUS
arkadaşlar istanbulda oturuyorum kısa zaman içinde odama normal buyuklukte bı akvaryum alacağım.yanı enlemesıne 50cm civarında.nerelerden alabılirim hiç bir fikrim yok ve balık türleri tabi hangilerini tavsiye edersiniz?
-
bu benim eski akvaryumum...
şu an daha ufak bi akvaryumum var içindede 4 tane balığım var onlarla idare ediyoruz...
yenileri de eklicem...
imkanı olan arkadaşlar fotoğrafta ekleyebilirse çok ii olur....
-
emsalsiz34, balıkların çok hoşuma gitti.Bana satar mısın?Benimkilerin yanına atayım biraz kovalamaca olsun bari!!! -
arkadaşları ortak bi imza belirleyelim. şimdilik bunu ayarladım.
görünüş:
kod:
[size=3][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_9355657/tm.htm]
[u][color=#0000CC][b][font="Trebuchet MS"]<-ı|ı| dh akvaryum kulübü |ı|ı->
[/font][/b][/color][/u][/link][/center][/size]
daha iyi bi fikri olan varsa lütfen söylesin. eğer bi imza öneriniz varsa da belirtin lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 17 Eylül 2006; 19:36:46 > -
Ben ekledim.
Bu arada ben, Sarı prenses,Ahli türlerini besliyorum,akvaryumum 260 litre,Yeni başlıyacak arkadaşlara yardımcı olabilirim. -
Akvaryum Küçük Ama...
Benzer içerikler
- akvaryumun dibinde hareketsiz duran balık
- fanusta balık beslenir mi
- beta balığı neden dibe çöker
- japon balığı arkasından iplik
- beta balığı neden yan yatar
- en iyi olta fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X