Bir telefon buldum özellikleri bakımından hemen hemen bana hitap ediyor.Bu telefon I-MATE ULTIMATE 8150 Ancak kullananlardan aslında gerekli Know-how almak daha yararlı olacaktır.Bu telefonu birebir kullanan veya tecrübe bilgisi olan arkadaşlarından, telefonun kalitesi, kullanılışlığı,sağlamlığı ve hız bilgileri nelerdir.? GPS dışında bir çok özellik var telefonda ancak bildiğiniz üzere Türkiyede çok kullanılan bir telefon değil.işlemcisi gayet makul seviyelerde..Kamera, flash ve TV out çıkışı var.Windows Mobile olmasıda başarılı.Özellikleri aşağıdaki gibi..Deneyimleriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkür ederim..
Ürün Özellikleri : Çift Hatlı ? Yok Genel Özellikleri Boyutlar 118.5 x 60.5 x 15.5 mm Ağırlık 152 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Var İşletim SistemiWindows Mobile Pocket PC Phone Edition Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1500 Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? 802.11 b/g/e/i Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 GPS ? Yok EDGE ? Var 3G ? HSDPA Bağlantı Özellikleri Push E-mail Var E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Var PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Var Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü ? 2.0 Megapixel Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği ? Yok Radyo Var MMS Var Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 128 MB RAM, 256 MB ROM - XScale PXA 270, 520 MHz processor Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Var Ekran Çözünürlüğü 640 x 480 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 64K Renk