Şimdi Ara

I NEED NOAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim charda para bitmek üzere ne yapcağımı bilmiom rpr parası bille kalmadı sizce ne yapayım yada para kazanmanın yolları nelerdir

r

• goblin kes
  • abyss e git günde 5 tane çıkarır edanadaysan 1.4m den satarsın
  • goblini bırak gavolt kes r ile 250 vursan tek atarsın içinden çıkan gabolt sc*** midir nedir onları 10 k dan potcuya sat alsana rpr parası
  • emc nin girişindeki gavoltları kes adları gavolt değildi ama neyse anladın sen kuşları işte içinden çıkan gavolt wings ve gavolt scales iyi para getiriyor ve sürekli düşüyor pot paranı çıkartırsın hiç yoktan
  • cıkanı ucuzdan koy sat rast gele bişiler kes olmadı cıkannarı npcye bay şura her şeyden fp düşüo
  • saolun beyler dee ben patosda oynuyorum bizde aybbs ucuzz en iyisi gavolt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence abbyse git bir gun takıl en az 20 tane dusursun sonra sat onları sakın kırma xgenonda tanesi 1.3 m
    20 tanesi 26m tmm işte yeter istersen ertesi gunde yap aynısını 52 m git ii bi item al ucuza sonra 5 m fark koy sat öle öle 2 m param oldu:(not:2m=2milyar )
    mesela dun +6 ib 600m dedi adam paraya iht warmıs aldım bugun millet 750 ye ver aliyim dio ben 800den asagı olmaz diorum en az 200 250m kar

• Cleaver + 5 Görevine Git Baya Bi Topla +7 Bas Sat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronMan^^ -- 18 Ağustos 2006; 17:45:03 >
  • I NEED NOAH
    türk ol biraz nedir bu özentilik
    adam gibi yazsana şunu .
    para ihtiyacım var yazamıyormusun ?
    yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

I NEED NOAH
    türk ol biraz nedir bu özentilik
    adam gibi yazsana şunu .
    para ihtiyacım var yazamıyormusun ?
    yazık...

+999999999 cok katılıorum turklugunuzden utanıomusunuz olm oyunda bile ingiliz taklidi yapan okadar cok ki adam bana böle dio parti plz. i em afk
  • ya kardeşim sanane istediğimi yazarım battımı sana konuşacaksan konuş konuşmayacaksan defol git sana sordukmu ya
  • BENDE SANA BAŞKA Bİ PARA KASMA YÖNTEMİ SÖLİYİM AMA BİLEMİYORUM HERKESİN İŞİNE GELİRMİ
    GİDİP YEŞİL DEVLERDEN KESECEKSİN LWL 35+ ASASİN İSEN RAHAT KESEBİLİRSİN
    NEYSE ONLARDAN ÇIKAN BEZOAR OF GLPYLERİ TOPLUCAKSIN 15-20 TANE ONDAN SONRA HEPSİNİ PAZARDA 50KDAN SATARSAN AL SANA 1M
    BEN PATOSTA HEP BÖLE KASIYOM

SERVER:PATOS
    NİCK:banazli1991
    LWL:46(ARTIYO HIZLA)
    NP:3K(O DA ARTIYO)

• saolasın
  • lvl yüksekse biraz git dk kes içinden çıkan quest itemları 100-200kdan koy bak nasıl kasıyorsun
  • beyler lvl 55 im ona göre söleyin rahat olunyani spikeyi vurunca var yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.