Bildirim
I-PHONE 3GS--N900--HTC TOUCH HD
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HTC nin modası geçti, Ayrıca WM kullanıyor. Aşina değilseniz sizi çok zorlar.
N900 benim de gözdelerimden biri şu an. Benim için tek sorunu 2cm ye yaklaşan kalınlığı ve 180gr ağırlığı. Taşımak büyük mesele olacak sanırım.
iPhone 3GS i ise şu anda kullanıyorum (hatta iki tane var 32GB, birisi satılık). Şikayet ettiğim hiç bir şeyi yok.
Karar size ait. -
Bende Iphone la HTC karşılaştırılınca çıldırıyorum... Arkadaşlar bu telefonların ikisininde kullanım amaçları çok farklı... -
HTC yi iş amaçlı kullanmayacaksanız listenizden çıkarın.
Bende şu an 3Gs kullanıyorum birkaç ufak eksiği dışında hiçbir problemim yok.Yalnız Maemo benimde aklımı çeliyor.Kalınlık benim için problem değil ama resistive ekranı beni biraz düşündürüyor.Bence n900 ün çıkmasını bekleyip daha sonra karar verin. -
htcnin modası geçti -
Taman ozamn htc elenmistir:D Simdi N900 mu 3GSmi? Ya N900 agir ve kalinligi - 3GS'in ise baya - si var bir kere 3GS te jailbreak yapmadan o tel kullanilmaz kullanilir ama cok basit olur bikere bluetooth bile olmuyor ozmn ve yapilan reklam video cekme ozelligi gelmis sdce gulumsuyorum:) ama nokiada herkesin alismis oldugu full+full ozellikler var mesela ztn yaklasik 7senedir olan video cekme ozelligi gibi:D:D ve tabi bluetooth,kes-kopyala-yapistir gibi:D:D -
Iphone Jb yapman şart zaten yoksa telefon parası kadar para ödersin 1-2 yıl boyunca sürekli app+oyun indirsen.
N900 nokia sanırım hala resistive ekran kullanıyor dokunmatik olarak geride hayret içindeyim samsungun 400-500tllik modellerinde bile capacitive ekran mevcut.
Bu arada senin saydığın eksiler tabiki iphone ilk hali için geçerli.Trdeki 10 iphonenun 9u jbli sende öyle yaparsın 3.0da yüklersin sorun kalmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: neccoo
Taman ozamn htc elenmistir:D Simdi N900 mu 3GSmi? Ya N900 agir ve kalinligi - 3GS'in ise baya - si var bir kere 3GS te jailbreak yapmadan o tel kullanilmaz kullanilir ama cok basit olur bikere bluetooth bile olmuyor ozmn ve yapilan reklam video cekme ozelligi gelmis sdce gulumsuyorum:) ama nokiada herkesin alismis oldugu full+full ozellikler var mesela ztn yaklasik 7senedir olan video cekme ozelligi gibi:D:D ve tabi bluetooth,kes-kopyala-yapistir gibi:D:D
Henüz çok erken. N900'ün özellikleri kesinleşmedi. Telefon özelliği sadece yok demesinler diye eklenmiş gibi sanki. MMS ve görüntülü konuşma olmayabilir. Bu konuda tam bi bilgi yok henüz. Maemo şu an için umut veren bi platform. Bende heyecanla beklemekteyim ama N900'de iPhone gibi yazılımsal eksikliklerle gelecek sanırım.
iPhone'a sadece video kayıt eklenmedi. Teknik özelliklerini araştırırsanız işlemci ve ram de iyileştirmelere gidildi...
-
n900 ülkemize gelecek mi bi de o var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X