ARKADAŞLAR IPHONE 4 ALMAK ISTİYORUM ANKARADA NERDEN BULABILIRIM? STOKLAR ÇOK ÇABUK TÜKENİYOR.1 HAFTA İÇİNDE NERDEN BULABILRIM.YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
bayramlık mı yapcan
haci millet yikiliyo ipphone diye. sende cok sakinsin bakuyorum. muhaha
Necatıbey cad balıkcıglu iş merkezınde SARSAN İletişimde var......
bayramlık degıl ya... ıllet oldum paramızla rezil oluyoruz telefon alacaz stoklarda yok. birde bu sarsan iletişim bildiğm kadarıyla tamır işlerı ile uğraşıyo.burada satışı varmı?ayrıca garantilimi(kvk,genpa vs.)
Sahibinden ve ya Gittigidiyor'da Ankara'dan satanlar vardı.Bir bakın bence(Tim ya da Vod. istemiyorsanız tabi).
Tim bilmiyorum ama Vodafone'da aylık sınırsız internet , heryöne dakikalar mesaj filan var.Bir bakın sitelerine bence.
arkadaşlar en erken sıfır olarak garantılı bulabilecegım nersi var.msj larınızı beklıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: DOBERDEN2009
Necatıbey cad balıkcıglu iş merkezınde SARSAN İletişimde var......
Evet garantili satşı var ben oradan 5 ay önce 3gs aldım garantılı..Orada şu anda ip4 16 gb var ama ıstersenız sanırım kısa sürede 32 lıkte bulurlar ....Ali bey veya Barış beyle görüşün yardımcı olurlar..Pm atın oradan detaylı konuşalım..
arsan'dan telefon almayı planlıyordum fakat telefondaki satıcı arkadaşın tavrı, şehir dışında olmamdan dolayı fotoğraf istemimi ters bir şekilde reddetmesi nedeniyle vazgeçtim.
Satış öncesi bu kadar ilgili olan bir firmanın satıştan sonra göstereceği ilgiden korkarak vaz geçtim.
panora avea da var
quote:
Orijinalden alıntı: ellesharr
panora avea da var
fiyat bilgisi hakkında bilginiz varmı ? ne kadar veriyorlar 16gblık olanını ?
o söylediğiniz sarsan mıdır nedir onuda geçin, adamlar mallarını satıncaya kadar kapıdan çıkınca sizi tanımazlar. müşteriyle ilgilenme şekilleri tavırları falanda hoş değil zaten, kısaca ben tavsiye etmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme