Şimdi Ara

I phone ses sorunu ( kulaklık var sanıp sesi dışa vermiyor ) ve Servis Arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben turkcellden 8gb iphone 3g almıştım

i phone yüzdeye vurursak %80-90 kulaklık varmış gibi çalışıyor ve ses vermiyor kulaklık takmadıkça , aplikasyonlarda ( piano gitar veya text yazarken ses yok çoğu zaman ) bazen ise düzeliyor... aramalarda ise hoparlör ile dışa ses vermessem yine olmuyor... sanırı sorun jack kısmında

yurt dışında bangladeşteyim burda satışı ve teknik servisi malesef yok... aralıkta istanbul'a geleceğim ve sanırım 1 sene garantisi hali hazırda bitti...Bu konuda bana kim yardımıc olabilir acilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenshin34 -- 3 Kasım 2009; 11:06:47 >

• aynı sorunu ben 2g iphone da yaşadım, çoğu forumda yazılımla alakalı konular deselerde ben hiçbirşekilde sonuç alamadım ve kulaklık filmini değiştirterek sorunu çözdüm 60tl verdim servis ücreti. Doğubankta bir servise yaptırdım.
  • çok teşekkürler, evet bendde yazılımla diyedüşündüm çünkü güncellemeden sora çıkageldi bu sorun durduk yere, çok uğraştım downdate update vs vs yaptım ama olmadı ama en son 3.1.2 updateinden sora da düzelmeyince umudum bittii... şimdilik idare ediyorum çok tşkler
  • ayni sey bende de oldu tig soktum icine duzeldi meger metal bisey degmesi gerekiomus..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.