Ben oraya geldigimde sen gitmis olacaksin.Yahu yokmu arkadaslar manisaya dusen tek ben mi varim koskoca Tugayda alla alla:)
merhaba tertiplerim bende buraya düştüm henüz sülüsümü almadım kaç gün yol izini verdiler bide bileniniz var m kaç gün sürüyo bu acemi birliği uzun dönemler için
Sen kacinci grupsun 14 ekim sevk baslangic 15 ekim sevk bitis. Telefon acip sor asker subesine ya da git onlar sana soyler nereye dustugunu.,
selam millet bende manisa merkez ulaştırma olarak gidiyorum 15 eylül tarihinde
1.grupum ben galiba 13- 14 eylül gidecem sülüsümü daha vermediler yazıyormu hangi kışlada olduğunuz sülüsde
Askerlik subesine git ya da ara. TC numarani ver onlara.Sistemden bakip sana soyleyecekler. Ya da daha bir karisik yontem olarak PTT ye git. E-devlet sifresi almak istiyorum de. 1 Tl karsiliginda sifre verecekler. sonra o sifreyle www. turkiye.gov.tr adresinden nereye dustugunu ne zaman gidecegini ogrenebilirsin.Ama sen askerlik subesine birak o isi kestirmeden hallet.
bende zaten e-devletden baktım kışla falan yazmıyo orda askerlik şubesinde de söylemiyorlar sistem bozukmuş onun için burdan bilgi almaya çalıştım yoksa onları bende bilyom kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme