Şimdi Ara

I. Piyade Tug.Egt.Kom. MANiSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90/3 tertiplerim buraya. 14 ekim Sevk tarihim. Tanisalim kaynasalim.

• kardes nerelisin. benimde eylul14 sevk. niye farkli oluyor
  • Malatya,Sen 1. grupsun ben 2. grup
  • hadi hayirlisi o zaman ben sakaryadan.....
  • Ben oraya geldigimde sen gitmis olacaksin.Yahu yokmu arkadaslar manisaya dusen tek ben mi varim koskoca Tugayda alla alla:)
  • merhaba tertiplerim bende buraya düştüm henüz sülüsümü almadım kaç gün yol izini verdiler bide bileniniz var m kaç gün sürüyo bu acemi birliği uzun dönemler için
  • Sen kacinci grupsun 14 ekim sevk baslangic 15 ekim sevk bitis.
    Telefon acip sor asker subesine ya da git onlar sana soyler nereye dustugunu.,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam millet bende manisa merkez ulaştırma olarak gidiyorum 15 eylül tarihinde
  • 1.grupum ben galiba 13- 14 eylül gidecem sülüsümü daha vermediler yazıyormu hangi kışlada olduğunuz sülüsde
  • Askerlik subesine git ya da ara. TC numarani ver onlara.Sistemden bakip sana soyleyecekler.
    Ya da daha bir karisik yontem olarak PTT ye git. E-devlet sifresi almak istiyorum de. 1 Tl karsiliginda sifre verecekler. sonra o sifreyle www. turkiye.gov.tr adresinden nereye dustugunu ne zaman gidecegini ogrenebilirsin.Ama sen askerlik subesine birak o isi kestirmeden hallet.
  • bende zaten e-devletden baktım kışla falan yazmıyo orda askerlik şubesinde de söylemiyorlar sistem bozukmuş onun için burdan bilgi almaya çalıştım yoksa onları bende bilyom kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.