Bildirim
HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/MERKEZ KONYA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Way be ben tek gidiyorum Konyaya formdan bir arkadaş iyi olurdu ama kısmet değilmiş coğu manisa kırkağac ısparta eğirdir e gitti formun Allah yardımcıları olsun inş. -
selam mustafa bende bugün öğrendim askerliğim konya hava savunma'ya çıkmış. İnternette araştırırken senin yazını gördüm yanlız bırakmayayım dedim üye olup hemen cevap yazdım -
eyv mesut nerden gideceksin konyaya kacında teslim ? ben istanbuldan 24 teslim -
ARKADAŞLAR BEN DE NETTEN BAKTIM HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/MERKEZ DİYE YAZIO KONYADIR HERALDE DİMİ KONYA DİE YAZMIYO DAHA SİLÜSÜ ALMADIM 91/1 -
daha silüsü almadım 15 den sonra alacağım 21-24 arası teslim olacağım tam günü bilmiyorum. Muğladan geliyorum. -
özel çavuş eğitim tabur komutanı yarbay levent kaymak ve fatih üstteğmen on numara insanlardır . -
bende konya hava savunma okulundayım. top-601 komd. 12.7 mm uçş. çvş. açılımında yardımcı olacak olan veya aynı yere düşen varsa bir şeyler yazarsa sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dodocuk34
özel çavuş eğitim tabur komutanı yarbay levent kaymak ve fatih üstteğmen on numara insanlardır .
orda nasıl havalar ya Eğitimi yemekleri falan bilgi verirmisin kardeş ? -
slm arkadaşlar konya HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/MERKEZ KONYA:) -
kim var KOnya hava savunma eğitim merkez komutanlığına yazsin -
hava savunma konya merkez komutanlığı - merkez, aynı yer çıkan varsa eklesin arkadaşlar :https://www.facebook.com/ccandonmez
hadi hepimize gelmiş geçmiş olsun. -
İçime doğmuştu. Kütahya'ya havacı olarak gideceğim diye. Yine içime doğuyor usta birliğim buraya çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meireles -- 10 Ekim 2013; 23:55:26 > -
konya hv sv eğitim taburu 1. bölükteyim gelenler gelin bakalım :D -
eğitim birliği :HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / MERKEZ / KONYA
YEDEK SUBAY-HAVA SAVUNMA
sevk:11 kasım
Esas birlik belli değil acemilik sonrası belli olur sanırım.Hayırlısı. -
eğitim birliği :HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / MERKEZ / KONYA
YEDEK SUBAY-HAVA SAVUNMA
sevk:11 kasım
Esas birlik belli değil hayırlısı olsun.... -
quote:
Orijinalden alıntı: mnsekban
arkadaşlar acemi birlik HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. / MERKEZ / KONYA
usta birlik : HV.SVN.OKL.GÖST. VE TATB.TB. 35 MM.LİK OER.HV.SVN.BT. / MERKEZ / KONYA
bilgisi olan arkadaşlar varsa: mnsekban@colakoglu.com.tr
şimdiden teşekkürler
aynı yerdeyiz kardeş:) -
kaynımda buraya uzun dönem acami olarak gidiyor
birlik ile ilgili ve usta birliğine nerelere gönderdiği bilgilendirirmisiniz.
mavimi giyorsunuz yeşilmi vs bilgilendirirseniz sevinirim
hayırlı teskereler... -
acemilik hayırlısı bakalım
burdan takip etcez bilgileri :) -
Arkadaşlar Acemi ve Usta birliklerinizi yazarsanız yardımlaşma açısından iyi olabilir.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1y3PX4pL0QgRgmve0SdetneZEHE7WTdBOsdzb_Ul-LPs/edit#gid=0
Benzer içerikler
- malen tertip ne demek
- ekimde tecili bozdursam ne zaman askere giderim
- pasif öğrenci askerlik
- askerliğe elverişli değildir raporu onay bekleme
- asal genel müdürlüğü kayıtlarındaki durumunuz e yoklama yapabilmek için uygun değildir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X