Arkadaşlar sonunda i-river pmp-120 aldım. Çok memnunum.Fakat alet beklediğimden biraz büyük.Ama özellikleri bakımından tek kelimeyle olağanüstü.Ses kalitesi şu ana kadar dinlediğim hiçbir mp3 playerla kıyaslanamaz.Benim creative muvo2 4gb'ın sesi bunun yanında mırıldanma gibi kalıyo:) Sesler canlı sanki.Kulaklıklar ztn senheiser mx400 bilen biliyo gayet güzel ses veriyolar.Görüntü kalitesi lcl ekran fazla söze gerek yok. Alet hakkında her türlü soruyu sorabilirsiniz.Bende şuan inceleme aşamasındayım.Şu ana kadar bir tek divxlerde altyazı nasıl konuluyo onu çözemedim.Bana sanki direk altyazı desteklemiyo gibi geldi.Başka kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirse sevinirim.Herkese teşekkürler.
merhaba bende bu cihazdan almak istiyorum. bazı sorularınm var cevaplarsan sevinirim. cıhazı nerden aldın fm radyosundan memnunmusun pil cıkarılabiliyormu ne kadar zamanda şarj oluyor ne kadara aldın cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kardeşim hayırlı olsun. Allah transistörlerine ve kapasitörlerine zeval vermesin
dostum güle güle kullan
güle güle kullan..
bende de var ve alt yazı desteklemiyor ne yazık ki...
Kardeş... Alt yazıyı direk kendi desteklemiyor. Sen filmi küçültürken altyazıyı filme gömmelisin. Ben bu işlemi PocketDivXEncoder_0.3.60 ile yapiyorum. TR harfleride çok güzel destekliyor. Ayrica kenid yazılımıda alt yazı işlemini yapıyor sanırım. Ama PocketDivXEncoder_0.3.60.exe kadar convert işleminde sana alternatif sumuyor. Bu arada sen firmware update yaptın mı bende 1.24 görünüyor. Yeni firmware leriindridim ama henuz nasıl yüklenecegini bilmediğimden araştırma yapıyorum. Yeni firmware de text okuma özelliği falan geliyor..
hayırlı olsun ben de bi aralar dusunuyordum ama sonra vaz caydım. valla gule gule kullan nice filmler izle onda e mi
selamlar.bu ürünü kullanan veya önceden kullanmış bilen birilerinden yardım istiyorum:) pili netteki rewiewlerde dendiği kadar az mı gidiyor? protected dosyaları çalmama-oynatmama durumu nedir? kullanışlı mı:) almaya değer mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme