Şimdi Ara

📢 İ T İ R A F N A M E 📢

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda yazılanlara bakılırsa herkesin netleri almış başını gidiyor. Ama ben o güzelim netlerin altına kendi netini yazmaya çekinen yoldaşlarımı hissedebiliyorum. Bir yerlerde başta ben olmak üzere netleri istediği yerlere ulaşamamış veya düşük sayılabilecek netlerde insanlar var. Bu kümedeki kardeşlerimi yorumlara çağırıyorum lütfen diğerlerinin ne yaptığına bakmayın ve kendinizle barışık olun. Yalnız değilsiniz....

TYT en düşük 47 en yüksek 62
    AYT 20

Ha bide şunu izleyin
    Nil Karaibrahimgilyoutube
    Gençliğime Sevgilerimle | Nil Karaibrahimgil - Kelebeğin Hayat Sırları
    https://www.youtube.com/watch?v=-yYCL5S2QI0&feature=youtu.be

• tyt 70-80
    ayt 50 civarları
    hedef ilk 20k
    ama şuan hedefi ilk 20k olanlar 90tyt 60 ayt yapıyor bu durum beni kahrediyor
  • bence o kadar da kahrolma ya istatistiklere göre 20 k ya giren öğrencilerim ocakta tyt neti 75 falan oluyormuş diye duydum aytde de istediğini alabileceğine eminim. benim de hedefim 20k onu napıcaz ;(
  • yeterince çalışmıyoruz demek ki. mezunum ve bu hafta o kadar boş geçti ki. çok mutsuzum.
  • ben de mezunum çok değişkenim bir yaptığım bir yaptığıma uymuyor . planlara bağlı kalamıyorum inisiyatif alamıyorum çok üzücü şeyler ama çözümü de kalkıp çalışmaktan geliyor dediğin gibi
  • 2.mezuna kalmanın zorluğu var üniversitede girmeye devam edeceğim ama lisedeki sürecin zorluğunu da eklersem özetle zor yani zor. Süreç derken zaman geçtikçe o eski enerji gidiyor ya o eski günlerdeki mutluluğu enerjiyi asla bulamıyorsun. Şu an için geometriyi geliştirirsem iyi olabilir. Şimdilik 70-75 arası tyt var 50 civarı ayt var. Geometrim çok kötü ona yöneldim akıyor gibi onun dışında hedefim 25-30k arasında olup yerleşmek bu sene için. Belli bi süreliğine ara verip tekrar devam etmek gücüm kalmadı yani bu sene daha sabredebilirim ancak olan sadece okuduğum okula yazık oldu. O inancı tekrar kazanabilirsem iyi olacak şimdilik sadece yüksek saatler çalışacak enerjiyi bulamıyorum hala o inanç var ama belki okulun verdiği güvendir bilemem güzel şeyler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFFA8D944 -- 11 Ocak 2020; 22:18:31 >

• Tyt 75 85 ayt 40 55 hedef 45k
  • tyt yükselmeye başladı benim 60 falan yapıyorum ayt denemesi ise daha olmadık ama 15-20 çıkar sanırım o. ah ah keşke meslek lisesine gitmeseydim. son sene özele geçtim bide bir şeyler yaparım diye ama mezuna kalacağız sanırım bu gidişle.
  • majorsnake M kullanıcısına yanıt
    ben de imamhatibin pişmanıyım özele geçtim ama temel boş olunca ayt çok oturmadı haliyle mezunuz.. inşallah halledersin bu sene
  • majorsnake M kullanıcısına yanıt
    bu sene olmasa bile seneye donanımlı başlamak var bomboş başlamak var ona göre birikimin olur. insana çalışmaktan zarar gelmez sonuçta başarılar
  • hocam vallahi çalışıyoruz işte ya. elimden geleni yapacağım bu sene. mezuna kalacağım kesin ama çalışıyoruz yani cidden yapacak bir şey yok hacettepe bilgisayar mühendisliği istiyorum ya da odtü bilgisayar. biraz zor bu sene ama olsun.
  • aynen öyle düşünüyorum ben de. umarım senin için en iyisi olur sana da başarılar
  • En düşük 55.5 en yüksek 112.75 tyt
    Ayt de en düşük 49.5 en yüksek yanılmıyorsam 77.5 ya da 76.5

İstikrar yok maalesef. Her ne kadar ortalama olarak baktığımızda netlerim 95 65 civarı olsa da 80-90 arasında yaptığım denemeler oluyor özellikle şu son 1 ayda.

Ve ek olarak netlerinizi kafanıza takmayın sınava çok var adam gibi çalışan fuller geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVzeR16 -- 11 Ocak 2020; 22:57:30 >
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    umarim gerçek sinav en güzel sınavın olur . ama bizim gruba dahil misindir bilemedim ya seninkinin olayı daha başka şeylerdedir muhtemelen . istikrarsızlık hakkında internette gezin biraz istersen neden dengesiz oluyor bu netler diye
  • Ben çok sıkıcı buluyorum sınav sorularını tahammül edemiyorum bu yüzden tyt 60 ayt 40 çalışsam artcak ama kim uğraşcak diyorum
  • Tyt 60-70
    Ayt 10-15 falan
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    hocam fark ettim ki çoğu mezunun veya çoğu öğrencinin netleri son bir ay fena düştü
    kendim evde çözmüyorum 2 haftadır düzelirim belki diye ya yorgunluk var ya sıkılmışlık ama haklısın daha 5 ay var asıl çalışma şimdi başlıyor gibi
  • up
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.