Şimdi Ara

!!!i-tunes la ilgili yardıma ihtiyacım var!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler abim amerikadan bir tane itouch bir de 4g nano getirdi.itunes ten müzikleri sildim sonra ipod u bağladım oraya 2müzik attım sync dedim bütün müziklerim silindi.bunu düzeltmenin yolu var mı tek tek silmeden atmanın yolu varmı?

Yardımlarınız için şimiden teşekkürler...

• otomatik senkronizaysona ayarlıdır ipodun. şöyle ki; otomatik ayarlı iPod bilgisayara bağlanınca iTunes library'e bakar, yeni şeyler varsa alır, silinenler varsa da siler. yani iTunes library = iPod (otomatikken)

manuele alırsan böyle bi zorunluluğun yok, sürükle bırak...
    (manuele nasıl alınır, ipodun ismi yazan yere tıklayınca summary var ya orda altta)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandistanbul

otomatik senkronizaysona ayarlıdır ipodun. şöyle ki; otomatik ayarlı iPod bilgisayara bağlanınca iTunes library'e bakar, yeni şeyler varsa alır, silinenler varsa da siler. yani iTunes library = iPod (otomatikken)

manuele alırsan böyle bi zorunluluğun yok, sürükle bırak...
    (manuele nasıl alınır, ipodun ismi yazan yere tıklayınca summary var ya orda altta)

Cevabın için teşekkürler.Bir kaç sorum daha olucak;
    1-dediğin olayı ipodu takmadan ayarlayamaz mıyım?(çünkü takınca silinecek müzikler,videolar)
    2-bu olayı gerçekleştirdikten sonra müzikler itunes ta yüklü olmasalar bile müzik atabilcek miyim?
    3-ipod daki müzikleri başka bilgisayara atabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• 1- Bilgisayar bağladığında sorması lazım açılışta senkroniz edeyim mi filan diye. Sync and erase dememelisin o soruya. Hemen manuele alırsan o anda bi sorun olmaz. Giderse de gitsin bu seferlik. Bilgisayara takmadan yapamazsın zira.
    2- iTunes yüklü olmasa derken şöyle; iTunes müzikleri dinleyebilmen için ve tabi iPod'la aranda bir köprü... iPod'a müzik atmak içn iTunes (veya muadili) şart. Ama tabi ne yapabilirsin, klasöründen direk iPod Music klasörünün içine sürükle bırak yapabilirsin. iTunes'ta olmaz o zaman.
    3- iPod'daki müzikleri başka bilgisayara normal şartlarda alamazsın. Dinlemek için yapmışlar aleti. Bilgisayar bağlamadan silemiyorsun adını değiştiremiyorsun bile (ki bence bi eksiktir bu)
    iPod'un diskindeki klasörlerden birinde müzikler var ama isimleri çok saçma sapan hal almışlar. Yani tavsiye etmem.
    Bir de yamipod isminde iTunes muadili progamın bu işi yaptığı söyleniyor.

• teşekkürler ya kusura bakmada ben tek tek müzik atma işini anlamadım
  • tek tek müzik atmak derken???

iTunes açılınca iPod Music klasörünü normal bi klasör gibi düşün. Oraya bırakacaksın şarkıları, hepsi bu. İster tek tek at, ister kiloyla; sen bilirsin.
  • eyw saol:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.