Bildirim
I tunes teki appleri farkli bir cihaza yuklemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Applerin bulundugu bilgisayara diger iphoneu tak senkonrize etsin(emin degilim,olabilir,olmayadabilir) -
Yok Ahmed Hocam onu denedim olmadi -
Bilen birisi yokmudur -
Ahmet Beyin söylediği neden olmadı hocam acaba?
Bende o sekılde biliyorum. -
Hocam eszamanlama yapiyor ama uygulamalar yuklenmiyor -
itunesta üstte, store-authorized computer deyip dener misiniz birde -
beyler çok yakın bi arkadasımda ip4 var baya uygulama satın aldı.onun pc den aynı app'ler benim iphone a da yuklense sorun olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Republic.
itunesta üstte, store-authorized computer deyip dener misiniz birde
Denedim AMA yine olmadi
Ben bunu bi defa yapmistim AMA nasil yaptim anlayamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: eren35fb
beyler çok yakın bi arkadasımda ip4 var baya uygulama satın aldı.onun pc den aynı app'ler benim iphone a da yuklense sorun olur mu ?
satın alınan hesaptan giriş yapılması gerekiyor ordan da sizin telefona aktarsın,sıkıntı olmaz. 5 kişi ile paylasabilir satın aldıklarını.
itunesta üstte store-autorized computer demeniz gerekebilir.
@batakci
valla benım bildigim bu sekilde, olmuyor derken hata mı veriyor ne yapıyor? -
Valla anlayamadim hocam bayaadir ugrastim kurcalarkende sonunda galiba iTunes in kimyasini bozdum hiç acilmiyo iTunes yeniden kurup tek tek indirip yapmak zorunda kaldik
Ilginiz içinde tesekkur ederim -
yükleyeceğiniz iphone un üstüne gelip app secmesine tıklattıktan sonra all apps diyin ve apply sync edin -
Farkli telefon taktogimizda apps bolumune gidin oradan yuklemek istediginiz appleri isaretleyip sync yaparsaniz yukleyebilirsiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple pencil muadili
- iphone arayan numara yok bulma
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- yurtdışı iphone değişim belgesi
- iphone zil sesi yapma
- iphone 14 yurtdışı fiyatı
- apple sahibi
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- ios 18 duvar kağıdı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X