Bildirim
I tunes teki appleri farkli bir cihaza yuklemek
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Applerin bulundugu bilgisayara diger iphoneu tak senkonrize etsin(emin degilim,olabilir,olmayadabilir) -
Yok Ahmed Hocam onu denedim olmadi -
Bilen birisi yokmudur -
Ahmet Beyin söylediği neden olmadı hocam acaba?
Bende o sekılde biliyorum. -
Hocam eszamanlama yapiyor ama uygulamalar yuklenmiyor -
itunesta üstte, store-authorized computer deyip dener misiniz birde -
beyler çok yakın bi arkadasımda ip4 var baya uygulama satın aldı.onun pc den aynı app'ler benim iphone a da yuklense sorun olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Republic.
itunesta üstte, store-authorized computer deyip dener misiniz birde
Denedim AMA yine olmadi
Ben bunu bi defa yapmistim AMA nasil yaptim anlayamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: eren35fb
beyler çok yakın bi arkadasımda ip4 var baya uygulama satın aldı.onun pc den aynı app'ler benim iphone a da yuklense sorun olur mu ?
satın alınan hesaptan giriş yapılması gerekiyor ordan da sizin telefona aktarsın,sıkıntı olmaz. 5 kişi ile paylasabilir satın aldıklarını.
itunesta üstte store-autorized computer demeniz gerekebilir.
@batakci
valla benım bildigim bu sekilde, olmuyor derken hata mı veriyor ne yapıyor? -
Valla anlayamadim hocam bayaadir ugrastim kurcalarkende sonunda galiba iTunes in kimyasini bozdum hiç acilmiyo iTunes yeniden kurup tek tek indirip yapmak zorunda kaldik
Ilginiz içinde tesekkur ederim -
yükleyeceğiniz iphone un üstüne gelip app secmesine tıklattıktan sonra all apps diyin ve apply sync edin -
Farkli telefon taktogimizda apps bolumune gidin oradan yuklemek istediginiz appleri isaretleyip sync yaparsaniz yukleyebilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X