Şimdi Ara

İ.Ü Uluslararası ilişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben fen öğrencisiyim.Bu sene Tm2 sıralamam 19962. Ve istanbul Üniversitesi Siyasal Bİlgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü tercihlerime yazmayı düşünüyorum. geçen sene alan içi 28,500 ile öğrenci almış.Bu sene alan içi 29,200;alan dışı 20,400 olarak gözüküyor klavuzda.Bu sene buraya girme ihtimalim varmıdır sizce? Bir de bu bölümde ingilizce hazırlık bölümü var mı varsa ingilizce eğitimi ne kadar iyidir bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.İyi günler :)

• arkadaşım orda okuyor bugün görürsem sorarım büyük ihtimal de araştırsan bulabilirsin bence.
  • Sorar ve en kısa süredede cevaplarsanız çok sevinirim.Baya araştırmak yaptım aslında ingilizce hazırlığın olduğu ve fakültede ders olarak verildiği yazıyor sitede.Ancak gs üniversitesinde bu bölümü okuya bir tanıdığım ingilizce eğitiminin hiç ingilizce bilmeyenlere göre veridliğini ve anadolu lisesi çıkışlı birisinin işine pekte yaramayacağını söyledi.Bu okulda okuyan birisinden bilgi almak daha tatmin edici olur tabiki.Arkadşaınıza sorarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşım ing hazırlık yok
  • i.ü de uluslararası ilişkileri mi yoksa siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilerin ikinci öğretimini mi önce yazmalıyım? tm2 sıralamam 29 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütükila -- 3 Ağustos 2010; 11:08:19 >
  • Anladım, ing nin bu kadar önemli olduğu bir meslekte ing. hazırlık açmamaları byük bir eksiklik.
    Teşekkür ederim:)
  • yalnız benim arkadaşım iktisat fakültesi siyaset bilimi ve uluslararı ilişkiler okuyor ona göre uluslararası ilişkiler siyasal bilimler fakültesinde onun hazırlık olayını bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İ.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde ingilizce hazırlık sınıfı varmış ve derslerin %30u İngilizceymiş. Buna rağmen bazı eksiklikleride varmış :) Belki merak eden aşka arkadaşlar da vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eukleides

İ.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde ingilizce hazırlık sınıfı varmış ve derslerin %30u İngilizceymiş. Buna rağmen bazı eksiklikleride varmış :) Belki merak eden aşka arkadaşlar da vardır

tamam araştırdığına sevindim. hani bir kişinin lafıyla tabiki yazılmazda korktum bir an yanlış bilgi kurbanı etmeyelim kimseyi
  • ablam iü uluslararası ilişkiler mezunu oldu geçen sene. master flan yapmadı

Şimdi bi bankada çalışıyor istanbulda maaşıda çok iyi başlangıç için

bankaya yabancı müşteri gelince hemen ablam ilgileniyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StupiFieD -- 4 Ağustos 2010; 21:55:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eukleides

İ.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde ingilizce hazırlık sınıfı varmış ve derslerin %30u İngilizceymiş. Buna rağmen bazı eksiklikleride varmış :) Belki merak eden aşka arkadaşlar da vardır

sen ne yazmayı düşünüyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.