Şimdi Ara

i20'den sonra hangi araca geçmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halihazırda elinde bulunan araç sorunsuz bir motor ve 4 ileri de olsa yine sorunsuz bir şanzımana sahip. Multimedya için araç mı değiştirilir? Al 2000-3000TL'ye geri görüş kameralı bir multimedya taktır bitsin çilen.

Gözümü karartıp sıfır alacağım diyorsan yeni i20 veya Rio 6 ileri tam otomatik şanzımana sahip ama motor CVVT'ye göre bir tık güçsüz MPI.

2012 model manuel Kia Rio Sedan Fancy 1.4 CVVT kullandım 3 yıl 50bin km. LPG'ye de uyumlu bir motor. Gayet keyifli bir araçtı.

Işıklarda beklerken bir tırın gelip sol tarafa boylu boyunca sürtmesi yüzünden aracın sol tarafta değişen parçalar olmuştu. İleride satarken zorluk çekerim diye düşünüp satmıştım. Yoksa daha binmeye devam ederdim. O dönem sınıfına göre en dolu araçlardan biriydi.

• 2014 1.6 Aurisi 100 bin km kullandım. Makyajlı kasa (2015 ve üzeri) en az advance, bulabilirseniz premium paket Auris 1.6 alın geçin.

İşçilik kalitesi, yalıtımı ve bağımsız arka süspansiyonu ile döneminin Corollasından daha iyi bir araçtır. Kesinlikle öneririm. Çok memnun kalırsınız.

• 190 200 e dolu paket otomatik sorunsuz araba. C sınıfı geliyor mu o paraya pek sanmıyorum ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel kullanırım derseniz 195'e sıfır km C segment 1.0turbo Kia Ceed var, parasına göre konforu-yalıtımı ve donanımı çok çok başarılı bir araç.

yok illa otomatik olmalı derseniz 190-200 arasında sıfır km Kia Rio 1.0turbo-DCT otomatikler var. ikiside paranızın karşılığını fazlasıyla verir.

gidipte 200bine yeni kasa diye 2 hava yastıklı i20 almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 208

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Halihazırda elinde bulunan araç sorunsuz bir motor ve 4 ileri de olsa yine sorunsuz bir şanzımana sahip. Multimedya için araç mı değiştirilir? Al 2000-3000TL'ye geri görüş kameralı bir multimedya taktır bitsin çilen.

Gözümü karartıp sıfır alacağım diyorsan yeni i20 veya Rio 6 ileri tam otomatik şanzımana sahip ama motor CVVT'ye göre bir tık güçsüz MPI.

2012 model manuel Kia Rio Sedan Fancy 1.4 CVVT kullandım 3 yıl 50bin km. LPG'ye de uyumlu bir motor. Gayet keyifli bir araçtı.

Işıklarda beklerken bir tırın gelip sol tarafa boylu boyunca sürtmesi yüzünden aracın sol tarafta değişen parçalar olmuştu. İleride satarken zorluk çekerim diye düşünüp satmıştım. Yoksa daha binmeye devam ederdim. O dönem sınıfına göre en dolu araçlardan biriydi.

Hocam sadece multimedya degil. Otomatik far bile yok arabada. Iç malzeme kalitesi de kötü.

• o km clio 1.3 tce edc 2020 model bayilerde kaldıysa alınabilir.

• İ30 alın dizel otomatik km sorun olmazsa da auris

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsalizumab

Hocam sadece multimedya degil. Otomatik far bile yok arabada. Iç malzeme kalitesi de kötü.

Alıntıları Göster

uygun fiyata kaliteli bir araca geçmek istiyorsan golf tavsiye ederim. ona paran yetmiyorsa astra. ona da yetmiyorsa focus.

• Kalite, tasarim, konfor bunlari butcene gore ne istersen secebilirsin.

Ancak performans olarak elektrikli scooter gecsen bile sinif atlarsin  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.