Şimdi Ara

i20'den sonra hangi araca geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2013 model otomatik benzinli i20 (1.4 ccvt) kullanıcısıyım.

Model yükseltmeyi düşünüyorum bütçe olarak da 190-200 bin maksimum çıkabilirim.

Aradığım özellikler=

1) Uzun yol yapmıyorum, şehir içi kullanıyorum.

2) Paket olarak dolu paket istiyorum şuanki aracımda hiçbir şey yok sıkıcı bir hal alıyor bi yerden sonra... Multimedya, kaliteli koltuklar, park kamerası sensörü vs.

3) Arabalardan hiç anlamam, sanayinin yolunu bilmem, en sorunsuz modeller tercihimdir.

4) Sedan/Hatchback olarak bir tercihim yok açıkçası

5) Dizel/Benzin olarak da tercihim yok

6) Otomatik

Bana hangi model hangi yıl araç önerirsiniz?

Şimdiden teşekkür ederim :)

• Bugatti Chiron

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

Bugatti Chiron

Burası ciddi bir forum sanıyordum :) Ona param yetmiyor hocam malesef

• fatsalizumab F kullanıcısına yanıt
    Sorun olmasın diyorsan Japon al Avrupa aracı bakma.Jaoon araçlarının en büyük konfor eksiği bence Cvt şanzıman(Bizzat bende Cvt li bir W169 serisi kullanıyordum daha yeni sattım)lakin 80-90 hızlarda çok rahatsız edici oluyor 60-70 bandında öyle yüksek ses üretmiyor uzun yolda yapmıyorsanız veya müzik dinlemeyi seviyorsanız sorun etmeyin.Bence Mazda 3 veya Corolla bakın veyahut dolu paket bir yaris
    Edit:Honda Jazz da tercih edilebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 27 Mayıs 2021; 14:56:44 >
  • 0 km alma düşünceniz varsa; Seat ibiza, Renault Clio düşünebilirsiniz. 2. ele yöneleyim seçeneğim artsın derseniz Vw polo bir üst sınıfa geçmek isterseniz Toyota Corolla düşünebilirsiniz 1.6 lt otomatik.

Bu arada yeni mab'ımız hayırlı olsun  

• Sorunsuz olsun diyorsanız konforu tatmin edemez belki ama Clio öneririm 8 yıldır en ufak bir arıza çıkarmadı rutin bakımları dışında.
  • Kendi aracınızı ne kadara satıyorsunuz hocam? Memnunsanız model yerine yıl yükseltip 0 i20 alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i30

Başka soru?
  • 0 km i20
  • 2015 i20 1.2 mpi style den sonra 2012 1.6 lancer invite sunroof a geçtim. Eşek sürmüşüm 2 yıl onu anladım. Tabi araçta turbo olmadığı için buda turbolulara göre eşek ama aradaki fark beni yeterince tatmin etti. Bu arada dizel araçları sevmediğim için pek uğraşmadım. Şayet varsa öyle bir talebiniz. 1.4 crdi sizi tatmin eder.
    1.2 İ20 için de bir kaç kelam edecek olursam. Emsallerine göre iç kısmı rahat ve geniş. Yakıt tüketimi 32 litre lpg ile 400-500 km arası. Yol sesi çukur sesi var fakat sorunsuz sıkıntısız araçlardandır.
  • Sıfır fabia otomatik baya bir özelliği var 192 bin teklif alanlar var. İbiza da olabilir. Hatta 115 beygir ile ufak tefek donanım eksiğine rağmen bence daha tercih edilesi.
  • Yeni i20ye gecmelisin bro

• Kia Rio Elegance tekno yada o fiyata bayide pazarlıkla bulabilirseniz Rio Elegance konfor paketi ziyadesiyle paket dolulugu olarak memnun edecektir.Sorunsuzluk açısından da pişman etmez.150.000 km 5 yıl Garanti olmasıda bence avantaj,imkan varsa mutlaka test sürüşü yapın derim.
  • clio oneririm. hatchback'tan devam edin. b suv falan bulasmayın.

• donanım paketi size kalmış ama şu ayarda bir auris işinizi görür:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-satilik-takas-yok-883671729/detay

• 0 i20 alabilirsin. Yada concept plus bir ceed
  • 1-2 yaşında Polo al.
  • 2016-2017 model Focus 1.5 dizel otomatik alınır, titanium donanıma yetmezse bütçeniz trend x alınıp güzel bir multimedya taktırılır.

• Linkini eklediğim aracın özelliklerini kontrol et.

Örnek ilandır. Daha düşük km.li veya daha genç olanına da rastlayabilirsin.

Koltuk ısıtmadan, kendi kendine par etmesine kadar gırtlak dolu tabirli arabadır.

Arka süspansiyonları tam bağımsızdır. Yol tutuşunda Focus ve Astra'dan kesinlikle geri kalmaz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-full-plus-full-dolu-auris-885759208/detay

• Bende sizinle aynı aracı kullanıyorum sadece benimkisi manuel.

Araç dedikleri gibi sorunsuz fakat insan biraz multimedya ve hız istiyor açıkçası belli yerden sonra.

Bendede 2012 hyundai i20 jump var 95 bin km de değişen parça veya boya yok sadece kapının sacı değişmiş o kadar.

Sizce minimum ne kadar eder? (bilmediğim için fiyat önerisinde yardımcı olunur diye soruyorum)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.