Şimdi Ara

i20 troy neden tutulmuyor ? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
4
Favori
119.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Herşeyi geçtim 3 aracı perte çıkartacak kadar kötü sürücüysem(ki böylesine sürücü değil aktil denir) toplum sağlığı için hayatta araç kullanmazdım. Hayatta da 3 aracı perte çıkardım bir numarayım diye ötmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Forumun yarısı ilaç mümessili zaten.

Herşeyi geçtim 3 aracı perte çıkartacak kadar kötü sürücüysem(ki böylesine sürücü değil aktil denir) toplum sağlığı için hayatta araç kullanmazdım. Hayatta da 3 aracı perte çıkardım bir numarayım diye ötmezdim.

İyi bir sürücüyüm diye iddam olmadı zaten, hangisi ne kadar sağlam onu biliyorum.

Günde 600 km ortalama yol yapan biriyim,orta şeritten 60la evden işe işten eve gidenlerden değilim. Sürekli biyerlere yetişmek zorundayım, seni forumun bu dediklerimi anlamayacak yarısındasın belliki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesus

quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Forumun yarısı ilaç mümessili zaten.

İyi bir sürücüyüm diye iddam olmadı zaten, hangisi ne kadar sağlam onu biliyorum.

Günde 600 km ortalama yol yapan biriyim,orta şeritten 60la evden işe işten eve gidenlerden değilim. Sürekli biyerlere yetişmek zorundayım, seni forumun bu dediklerimi anlamayacak yarısındasın belliki.

Yani o yüzden kaza yapmakta haklısın. Üstelikte yaptığın kazalarla övünüyorsun.

Bak 3 kere ağır kazaya karışmışsın birşey olmamış. Ben olsam kesin giderdim. Tabi kafa farkı var arada.

Çarptığın insanları bile düşünmüyorsun. Bir de hak istiyorsun.

SENİN MANTIĞINLA DÜŞÜNÜRSEK TOPLU TAŞIMANIN SÜREKLİ KAZA YAPMASI LAZIM O ZAMAN. SÜREKLİ MİLLETİ ÖLDÜRMESİ LAZIM. SENİN GİBİ KATİL OLMASI LAZIM. ÜSTELİK BUNUNDA O ŞOFÖRLERİN HAKKI OLMASI LAZIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 3 Ekim 2014; 16:10:19 >

• Katil olsam içerde olurun kaç yaşındasın sen. Ovunmuyoruz tecrube paylaşıyoruz isteyen alır istemeyen almaz ama saf saf yorum yapmayin sen mi doldurdun kaza tutanağimi katil dedi ya:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Opel ile hyundai kiyaslamak Iphone ile Samsung kiyaslamak gibi bisey.

ikisiyle de otobana çik 170-180 gör bakalim birisi alman tanki birisi ucuz kore tabutu (Allah korusun).Donanim dedigin sey de ucuz kore teknolojisi.

Konuyu hortlatmışsın birde yorumla sıvamışsın
  • quote:

Opel ile hyundai kiyaslamak Iphone ile Samsung kiyaslamak gibi bisey.

ikisiyle de otobana çik 170-180 gör bakalim birisi alman tanki birisi ucuz kore tabutu (Allah korusun).Donanim dedigin sey de ucuz kore teknolojisi.

Tank mı? Halıda gidenini kastediyorsan evet

• quote:

Katil olsam içerde olurun kaç yaşındasın sen. Ovunmuyoruz tecrube paylaşıyoruz isteyen alır istemeyen almaz ama saf saf yorum yapmayin sen mi doldurdun kaza tutanağimi katil dedi ya:)

Bu ülkede katil olan herkes içeride değil.

Senin gibi kurallara uymadan kaza yapan insanları katil olarak yargılayan ülkeler var. Dünya bu tarz ülkeleri gelişmiş olarak adlandırıyor.

Cahilliğinle kimseye tecrübe veremezsin.

Türkçede "Katil olsam içerde olurun kaç yaşındasın sen." böyle bir cümle yapısı yok. Daha ekleri yazamıyorsun düzgünce bana gelmiş yaşımı soruyorsun.

Bu arada emrimde senin gibi insanlar oluyor. Ama bizde iş güvenliği öncelikli olduğu için senin gibi yaptığı ölümcül hatalarla övünemiyorlar aksine "çalışmaya uygun değildir." deyip işsiz bırakıyoruz.

Forum ortamı böyle oluyor. Daha düzgün konuşamayan insan karşısındakine yaşını soruyor. Zaten ancak böyle bir insandan beklenirdi hatalarıyla övünmesi.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96306252&p=1#96306252

Bu incelemeyi okuyun anlarsınız neden tutmadığını

• Yav he tutulmuyor. Sınıfının en çok satan üç aracından biri tutulmuyormuş, konuya bak..

• Nasıl tutulmuyor yahu. Arabanın yeni kasası 15 gün sonra satışa sunulacak. Hala millet güncel kasa i20 peşinde. Bu devirde 32-33 bin TL Ye euro NCAP 5 yıldız 1.2 16v s.ici 6 lt yakan elektrikli katlanır yan aynaları olan araç satıyorlar. Millet tabi üşüşür araca.

• Konuyu hortlatmak gibi olmasin ama antalya mardin civarlarinda oldukca tutuluyor.

• Konu 2011 yılında açılmış, 2015 teyiz hala tutulup tutulmadığını mı tartışıcaz?

• donanımı koymuşlar da motor ve şanzıman yapmayı unutmuşlar
  • Yahu eski kasa i20sini satan adam bile gidip yeni alacağı arabasını i20 düşünüyor burada daha niye tutulmadı konusu konuşuluyor. Tamam mükemmel değil ama Türkiye şartlarında fiyat performans en önde gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar belki kızacaksınız, haklısınız da ama troy ile düz i20 yazan modeller arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.ozan

arkadaşlar belki kızacaksınız, haklısınız da ama troy ile düz i20 yazan modeller arasında ne fark var?

Türkiye üretimi araçlara ilk sene troy ismini verdiler. 2010 2011 araçları troy geçer

• İki aracada sahip ve kullanan birisi olarak.

İ20 Gayet çok tutuldu ,

Nispeten ucuz olması ,
    Yürütme maliyetinin ekonomik olması
    Görselin yeterli olması .
    Ekonomik konfor sunması.

Bu açılardan bana göre de gayet yeterli ve var olma sebebini satışları ile kanıtlamış bir araçtır.

Corsa

Bir ürünün taklidi ( Muadili v.s ) yapılıyor ve bu bile binlerce satıyor ise ,

Başarısız , taklidinden kalitesiz denmesi abeste iştigal bir yorum dur.

Bu açıdan Bana göre Corsa İ20 den başarılıdır.
  • S.A BEYLER ARANIZA YENI KATILDIM BIR KONUDA YARDIM BEKLIYRM 2011 I20 TROY DOCH MODE MODEL ARACIM VAR 3 AYDIR 2.EL ALDIM... BIR DEPO BENZIN ILE YOL BILGISAYRINDA 486 KM GIDER YAZIYOR BU DURUMA SASIRDIM HERKEZDEMI BOYLE BIRDE KM TAKIP ETTIM ASAGI YUKARI VERILER AYNI BUGUN FULLETCKTM SU DURURMU OGRENMEDEN ICIM ALMADI...YARDIM
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.